Aanbevolen route
Nantes
Rechtstreekse reis naar Perpignan met carpooling, bus, trein, vlucht
Perpignan
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Nantes
Reizen met de vlucht, carpooling, bus, trein naar Toulouse
Toulouse
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Perpignan
Perpignan
Prijzen zoeken
Nantes
Reizen met de carpooling, bus naar Carcassonne
Carcassonne
Reizen met de trein, carpooling, bus naar Perpignan
Perpignan
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Nantes naar Perpignan?

Bent u van plan om van Nantes naar Perpignan te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Nantes naar Perpignan te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Nantes en Perpignan, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, Eurolines, FlixBus, Isilines of Volotea) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Nantes en Perpignan, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Nantes Perpignan reis te plannen.

Voor uw reis van Nantes naar Perpignan heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Nantes naar Perpignan

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Nantes naar Perpignan, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Nantes Perpignan per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Nantes Perpignan ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Nantes Perpignan

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Nantes en Perpignan, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Perpignan te komen.

Carpoolen Nantes Perpignan

Carpoolen tussen Nantes en Perpignan is perfect als u in goed gezelschap naar Perpignan wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Nantes of Perpignan kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Nantes naar Perpignan te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Nantes Perpignan

Stad van vertrek
Nantes
Frankrijk
Pays de la Loire
Stad van bestemming
Perpignan
Frankrijk
Languedoc-Roussillon
Afstand
612 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met carpooling, bus, trein en vlucht
Zoek naar tickets voor Nantes Perpignan
Zoeken naar accommodatie in Perpignan
Plan uw reis van Nantes naar Perpignan gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Nantes naar Perpignan gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Nantes en Perpignan vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, Eurolines, FlixBus, Isilines of Volotea om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Nantes en Perpignan met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Nantes en Perpignan

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Nantes naar Perpignan?
Landschappen Treinen tussen Nantes en Perpignan bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Milieuvriendelijk De trein Nantes-Perpignan wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Comfort Treinen tussen Nantes en Perpignan bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Kosten Treintickets Nantes-Perpignan kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Nantes Perpignan kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Nantes naar Perpignan?
Flexibel Carpoolen van Nantes naar Perpignan is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Nantes naar Perpignan.
Voordelig Carpoolen van Nantes naar Perpignan is vaak de voordeligste manier van reizen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Nantes naar Perpignan.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Nantes naar Perpignan kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Nantes naar Perpignan?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Nantes en Perpignan, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Nantes naar Perpignan zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Perpignan (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Nantes en Perpignan zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Comfort Bussen tussen Nantes en Perpignan kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Nantes naar Perpignan zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Perpignan om de afstand van 612 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van vliegen van Nantes naar Perpignan?
Snelheid Vliegen tussen Nantes en Perpignan is de snelste manier om de 612 km tussen Nantes en Perpignan af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Nantes naar Perpignan, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Perpignan moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Nantes vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Nantes naar Perpignan kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Nantes Perpignan hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.

Waar beginnen in Nantes? Waar kom ik aan in Perpignan?

Nantes vertrek busstations

Nantes
Kaart
Nantes - La Haluchère
Kaart

Vertrekstations in Nantes

Nantes
Kaart

Vertrekluchthavens in Nantes

Nantes Atlantique
Kaart

Perpignan aankomst busstations

Perpignan
Kaart

Perpignan Aankomst Stations

Perpignan
Kaart

Perpignan aankomst luchthavens

Llabanere
Kaart
Zoek naar tickets voor Nantes Perpignan
Zoeken naar accommodatie in Perpignan

3 tips om goedkoper te reizen tussen Nantes en Perpignan

Heeft u besloten om van Nantes naar Perpignan te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein, vlucht of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Nantes naar Perpignan.

  • 1. Licht reizen
    Als u tussen Nantes en Perpignan reist met een maatschappij die extra kosten in rekening brengt voor ingecheckte bagage, zoals vaak het geval is, kan het verstandig zijn uw bagage tot een minimum te beperken om geld te besparen. Probeer alleen het hoognodige in te pakken en controleer het bagagebeleid van de luchtvaartmaatschappij voordat u naar Perpignan vertrekt.
  • 2. Vermijd piekuren
    Tickets Nantes-Perpignan zijn vaak goedkoper als u buiten de spits reist. Door deze drukke momenten van de dag te vermijden, kunt u geld besparen op uw reisticket. Bovendien kan reizen naar Perpignan tijdens de daluren u een comfortabelere reis opleveren.
  • 3. Boek vooraf
    Dit is vaak de bekendste tip om geld te besparen op reizen tussen Nantes en Perpignan. Dat komt omdat trein-, vliegtuig-, bus- of veerboottickets vaak goedkoper zijn als u ze ruim van tevoren koopt. Dit kan u soms tientallen of zelfs honderden euro's besparen op uw reis Nantes-Perpignan.

Bus Nantes Perpignan

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Nantes-Perpignan, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

De duur van de busreis tussen Nantes en Perpignan varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Perpignan rijden.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Nantes-Perpignan busticket extra kosten met zich mee.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Nantes-Perpignan varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Nantes naar Perpignan op Vivanoda.

De frequentie van vertrekken naar Nantes vanuit Perpignan varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Perpignan, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De tarieven voor bussen Nantes-Perpignan kunnen variëren afhankelijk van de maatschappij, de boekingsklasse, de reisdatum en de vertrektijd. Als u Vivanoda gebruikt, kunt u met één klik de prijzen van de verschillende maatschappijen vergelijken voordat u boekt om de beste deal te vinden.

Busmaatschappijen Nantes Perpignan

Eurolines
Eurolines
FlixBus
FlixBus
Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
Zoek naar buskaartjes Nantes Perpignan

Treinen Nantes Perpignan

De gemiddelde reistijd van Nantes naar Perpignan hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Perpignan zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Nantes naar Perpignan reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Nantes naar Perpignan ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinen tussen Nantes en Perpignan zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Nantes naar Perpignan. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Catering aan boord van de treinen tussen Nantes en Perpignan, waaronder snacks, drankjes en warme maaltijden, is beschikbaar in de barrijtuigen of via een mobiele dienst.

Treinmaatschappijen van Nantes naar Perpignan

SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Nantes Perpignan

Vluchten Nantes Perpignan

Luchtvaartmaatschappijen Nantes Perpignan

Volotea
Volotea
Easyjet
Easyjet
Hop!
Hop!
Zoek naar vluchten Nantes Perpignan

Carpoolen Nantes Perpignan

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Nantes naar Perpignan zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Nantes naar Perpignan, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

De duur van een carpool reis tussen Nantes en Perpignan is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Nantes en Perpignan, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Nantes en Perpignan. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

U kunt voor de rit contact opnemen met de Nantes Perpignan carpool chauffeur via het carpooling platform waar u uw rit heeft geboekt. Het is aanbevolen dat u de details van uw reis, zoals ophaallocatie en tijdschema, voorafgaand aan uw reis met de chauffeur bespreekt.

Carpool platform Nantes Perpignan

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Nantes Perpignan

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd