Nantes
Rechtstreekse reis naar Reims met bus, carpooling, trein
Reims
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Nantes naar Reims?

Bent u van plan om van Nantes naar Reims te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Nantes naar Reims te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Nantes en Reims, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, OUIGO, Eurolines, Isilines of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Nantes en Reims, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Nantes Reims reis te plannen.

Voor uw reis van Nantes naar Reims heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Nantes naar Reims

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Nantes naar Reims, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Nantes Reims per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Nantes Reims ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Nantes Reims

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Nantes en Reims, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Reims te komen.

Carpoolen Nantes Reims

Carpoolen tussen Nantes en Reims is perfect als u in goed gezelschap naar Reims wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Nantes of Reims kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Nantes naar Reims te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Nantes Reims

Stad van vertrek
Nantes
Frankrijk
Pays de la Loire
Stad van bestemming
Reims
Frankrijk
Champagne-Ardenne
Afstand
472 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, carpooling en trein
Zoek naar tickets voor Nantes Reims
Zoeken naar accommodatie in Reims
Plan uw reis van Nantes naar Reims gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Nantes naar Reims gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Nantes en Reims vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, OUIGO, Eurolines, Isilines of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Nantes en Reims met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Nantes en Reims

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Nantes naar Reims?
Milieuvriendelijk De trein Nantes-Reims wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Comfort Treinen tussen Nantes en Reims bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Kosten Treintickets Nantes-Reims kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Nantes Reims kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Nantes naar Reims?
Flexibel Carpoolen van Nantes naar Reims is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Nantes naar Reims.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Nantes naar Reims.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Nantes naar Reims?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Nantes en Reims, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Nantes naar Reims zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Reims (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Nantes en Reims kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Nantes naar Reims zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Reims om de afstand van 472 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van vliegen van Nantes naar Reims?
Snelheid Vliegen tussen Nantes en Reims is de snelste manier om de 472 km tussen Nantes en Reims af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Nantes naar Reims, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Reims moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Nantes vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Nantes naar Reims kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).

Waar beginnen in Nantes? Waar kom ik aan in Reims?

Nantes vertrek busstations

Nantes
Kaart
Nantes - La Haluchère
Kaart
Nantes Aéroport
Kaart

Vertrekstations in Nantes

Nantes
Kaart

Vertrekluchthavens in Nantes

Nantes Atlantique
Kaart

Reims aankomst busstations

Reims
Kaart
Reims Gare SNCF
Kaart

Reims Aankomst Stations

Champagne-Ardenne-TGV
Kaart
Reims
Kaart
Zoek naar tickets voor Nantes Reims
Zoeken naar accommodatie in Reims

Bus Nantes Reims

Bussen tussen Nantes en Reims bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De duur van de busreis tussen Nantes en Reims varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Reims rijden.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Nantes-Reims. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

De frequentie van vertrekken naar Nantes vanuit Reims varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Reims, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Busmaatschappijen Nantes Reims

Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
ALSA
ALSA
reims-paris.com
reims-paris.com
Zoek naar buskaartjes Nantes Reims

Treinen Nantes Reims

Het is aanbevolen om uw treinticket van Nantes naar Reims ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

De gemiddelde reistijd van Nantes naar Reims hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Reims zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Nantes naar Reims. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Nantes naar Reims reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Nantes en Reims.

Treinmaatschappijen van Nantes naar Reims

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Nantes Reims

Vluchten Nantes Reims

Luchtvaartmaatschappijen Nantes Reims

Air France
Air France
Zoek naar vluchten Nantes Reims

Carpoolen Nantes Reims

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Nantes naar Reims zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Nantes naar Reims, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Nantes Reims contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Nantes en Reims, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool platform Nantes Reims

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Nantes Reims

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd