Nantes
Rechtstreekse reis naar Rennes met bus, trein, carpooling
Rennes
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Nantes naar Rennes?

Bent u van plan om van Nantes naar Rennes te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Nantes naar Rennes te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Nantes en Rennes, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, Blablacar, Blablabus, FlixBus of Isilines) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Nantes en Rennes, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Nantes Rennes reis te plannen.

Voor uw reis van Nantes naar Rennes heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Nantes naar Rennes

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Nantes naar Rennes, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Nantes Rennes per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Nantes Rennes ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Nantes Rennes

Carpoolen tussen Nantes en Rennes is perfect als u in goed gezelschap naar Rennes wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Nantes of Rennes kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Nantes naar Rennes te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Nantes Rennes

Stad van vertrek
Nantes
Frankrijk
Pays de la Loire
Stad van bestemming
Rennes
Frankrijk
Bretagne
Afstand
100 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Nantes Rennes
Zoeken naar accommodatie in Rennes
Plan uw reis van Nantes naar Rennes gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Nantes naar Rennes gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Nantes en Rennes vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, Blablacar, Blablabus, FlixBus of Isilines om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Nantes en Rennes met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Nantes en Rennes

Voordelen en nadelen van carpoolen van Nantes naar Rennes?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Nantes en Rennes is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Voordelig Carpoolen van Nantes naar Rennes is vaak de voordeligste manier van reizen.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Nantes Rennes. Ze zijn niet altijd op tijd.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Nantes naar Rennes kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Nantes naar Rennes?
Snelheid Treinen van Nantes naar Rennes zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Bereikbaarheid Treinstations in Nantes of Rennes liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Kosten Treintickets Nantes-Rennes kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Nantes Rennes kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Nantes naar Rennes?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Nantes en Rennes zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Nantes en Rennes, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Comfort Bussen tussen Nantes en Rennes kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Nantes naar Rennes zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Rennes om de afstand van 100 km af te leggen.

Waar beginnen in Nantes? Waar kom ik aan in Rennes?

Nantes vertrek busstations

Nantes
Kaart
Nantes - La Haluchère
Kaart

Vertrekstations in Nantes

Nantes
Kaart

Rennes aankomst busstations

Rennes
Kaart

Rennes Aankomst Stations

Rennes
Kaart
Zoek naar tickets voor Nantes Rennes
Zoeken naar accommodatie in Rennes

Bus Nantes Rennes

De duur van de busreis tussen Nantes en Rennes varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Rennes rijden.

Bussen tussen Nantes en Rennes bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De meeste bussen tussen Nantes en Rennes zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De frequentie van vertrekken naar Nantes vanuit Rennes varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Rennes, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Busmaatschappijen Nantes Rennes

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Isilines
Isilines
Zoek naar buskaartjes Nantes Rennes

Treinen Nantes Rennes

De gemiddelde reistijd van Nantes naar Rennes hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Rennes zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Nantes naar Rennes ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Nantes naar Rennes reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Nantes en Rennes.

Catering aan boord van de treinen tussen Nantes en Rennes, waaronder snacks, drankjes en warme maaltijden, is beschikbaar in de barrijtuigen of via een mobiele dienst.

Treinmaatschappijen van Nantes naar Rennes

SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Nantes Rennes

Carpoolen Nantes Rennes

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Nantes en Rennes, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Nantes naar Rennes zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Nantes naar Rennes, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

De duur van een carpool reis tussen Nantes en Rennes is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Nantes en Rennes. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Carpool platform Nantes Rennes

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Nantes Rennes
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd