Aanbevolen route
Nantes
Rechtstreekse reis naar Rijsel met bus, vlucht, trein, carpooling
Rijsel
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Nantes
Reizen met de bus, carpooling, vlucht naar Brussel
Brussel
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Rijsel
Rijsel
Prijzen zoeken
Nantes
Reizen met de vlucht, bus, trein, carpooling naar Parijs
Parijs
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Rijsel
Rijsel
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Nantes naar Rijsel?

Bent u van plan om van Nantes naar Rijsel te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Nantes naar Rijsel te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Nantes en Rijsel, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Eurostar, SNCF, Thalys, FlixBus of ALSA) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Nantes en Rijsel, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Nantes Rijsel reis te plannen.

Voor uw reis van Nantes naar Rijsel heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Nantes naar Rijsel

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Nantes naar Rijsel, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Nantes Rijsel per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Nantes Rijsel ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Nantes Rijsel

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Nantes en Rijsel, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Rijsel te komen.

Carpoolen Nantes Rijsel

Carpoolen tussen Nantes en Rijsel is perfect als u in goed gezelschap naar Rijsel wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Nantes of Rijsel kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Nantes naar Rijsel te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Nantes Rijsel

Stad van vertrek
Nantes
Frankrijk
Pays de la Loire
Stad van bestemming
Rijsel
Frankrijk
Noord-Pas de Calais
Afstand
508 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, vlucht, trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Nantes Rijsel
Zoeken naar accommodatie in Rijsel
Plan uw reis van Nantes naar Rijsel gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Nantes naar Rijsel gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Nantes en Rijsel vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Eurostar, SNCF, Thalys, FlixBus of ALSA om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Nantes en Rijsel met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Nantes en Rijsel

Voordelen en nadelen van carpoolen van Nantes naar Rijsel?
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Nantes naar Rijsel.
Voordelig Carpoolen van Nantes naar Rijsel is vaak de voordeligste manier van reizen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Nantes en Rijsel is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Nantes naar Rijsel.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Nantes naar Rijsel kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Nantes Rijsel. Ze zijn niet altijd op tijd.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Nantes naar Rijsel?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Nantes en Rijsel, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Nantes naar Rijsel zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Rijsel (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Nantes en Rijsel zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Comfort Bussen tussen Nantes en Rijsel kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Nantes naar Rijsel zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Rijsel om de afstand van 508 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van vliegen van Nantes naar Rijsel?
Snelheid Vliegen tussen Nantes en Rijsel is de snelste manier om de 508 km tussen Nantes en Rijsel af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Nantes naar Rijsel, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Rijsel moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Nantes vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Nantes naar Rijsel kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Nantes Rijsel hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Nantes naar Rijsel?
Snelheid Treinen van Nantes naar Rijsel zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Milieuvriendelijk De trein Nantes-Rijsel wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Comfort Treinen tussen Nantes en Rijsel bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Kosten Treintickets Nantes-Rijsel kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Nantes Rijsel kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.

Waar beginnen in Nantes? Waar kom ik aan in Rijsel?

Nantes vertrek busstations

Nantes
Kaart
Nantes - La Haluchère
Kaart
Nantes Aéroport
Kaart

Vertrekstations in Nantes

Nantes
Kaart

Vertrekluchthavens in Nantes

Nantes Atlantique
Kaart

Rijsel aankomst busstations

Lille Europe
Kaart

Rijsel Aankomst Stations

Lille Europe
Kaart
Lille Flandres
Kaart

Rijsel aankomst luchthavens

Lille-Lesquin
Kaart
Zoek naar tickets voor Nantes Rijsel
Zoeken naar accommodatie in Rijsel

3 tips om goedkoper te reizen tussen Nantes en Rijsel

Heeft u besloten om van Nantes naar Rijsel te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein, vlucht of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Nantes naar Rijsel.

  • 1. Vermijd extra's
    Sommige extra's, zoals eten en drinken tijdens de reis van Nantes naar Rijsel, kunnen duur zijn en zijn niet altijd nodig voor een korte reis. Om geld te besparen, probeer snacks of drankjes te plannen voordat u naar Rijsel vertrekt, en gebruik gratis alternatieven voor entertainment, zoals het lezen van een boek.
  • 2. Vermijd piekuren
    Tickets Nantes-Rijsel zijn vaak goedkoper als u buiten de spits reist. Door deze drukke momenten van de dag te vermijden, kunt u geld besparen op uw reisticket. Bovendien kan reizen naar Rijsel tijdens de daluren u een comfortabelere reis opleveren.
  • 3. Boek vooraf
    Dit is vaak de bekendste tip om geld te besparen op reizen tussen Nantes en Rijsel. Dat komt omdat trein-, vliegtuig-, bus- of veerboottickets vaak goedkoper zijn als u ze ruim van tevoren koopt. Dit kan u soms tientallen of zelfs honderden euro's besparen op uw reis Nantes-Rijsel.

Bus Nantes Rijsel

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Nantes-Rijsel. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

De duur van de busreis tussen Nantes en Rijsel varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Rijsel rijden.

De meeste bussen tussen Nantes en Rijsel zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Nantes-Rijsel varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Nantes naar Rijsel op Vivanoda.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Nantes-Rijsel busticket extra kosten met zich mee.

De frequentie van vertrekken naar Nantes vanuit Rijsel varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Rijsel, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Busmaatschappijen Nantes Rijsel

FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
Isilines
Isilines
Zoek naar buskaartjes Nantes Rijsel

Treinen Nantes Rijsel

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Nantes naar Rijsel. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

De gemiddelde reistijd van Nantes naar Rijsel hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Rijsel zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Nantes naar Rijsel reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Nantes en Rijsel.

Treintickets van Nantes naar Rijsel kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Nantes naar Rijsel reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Tickets voor het traject Nantes - Rijsel kunt u afhalen op het station, thuis uitprinten of rechtstreeks met uw mobiele telefoon kopen. Het is ook mogelijk om tickets af te halen via een zelfbedieningskiosk op sommige stations.

Treinmaatschappijen van Nantes naar Rijsel

Eurostar
Eurostar
SNCF
SNCF
Thalys
Thalys
OUIGO
OUIGO
TGV Lyria
TGV Lyria
Zoek naar treintickets Nantes Rijsel

Vluchten Nantes Rijsel

Luchtvaartmaatschappijen Nantes Rijsel

Brussels Airlines
Brussels Airlines
Hop!
Hop!
Volotea
Volotea
Air France
Air France
Zoek naar vluchten Nantes Rijsel

Carpoolen Nantes Rijsel

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Nantes naar Rijsel zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Nantes naar Rijsel, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

De duur van een carpool reis tussen Nantes en Rijsel is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Nantes naar Rijsel hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Catering opties onderweg zijn afhankelijk van de chauffeur en de gekozen route. Sommige chauffeurs bieden stops tussen Nantes en Rijsel voor verfrissingen of eten aan boord, terwijl andere chauffeurs dat niet doen. Het is belangrijk om de chauffeur te raadplegen voordat u boekt.

U kunt voor de rit contact opnemen met de Nantes Rijsel carpool chauffeur via het carpooling platform waar u uw rit heeft geboekt. Het is aanbevolen dat u de details van uw reis, zoals ophaallocatie en tijdschema, voorafgaand aan uw reis met de chauffeur bespreekt.

Carpool platform Nantes Rijsel

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Nantes Rijsel
Nantes naar Rijsel bus, trein, vlucht, carpooling - Tickets en prijzen

Toeristische gids voor de reis van Nantes naar Rijsel

Wat te zien en te doen in Rijsel?

Bezienswaardigheden die u niet mag missen zijn de Grand-Place van Lille, een levendig plein met veel bars en restaurants, en de Vieille Bourse, een historisch gebouw uit de 17e eeuw waar nu boekwinkels en souvenirwinkels zijn gevestigd. Kunstliefhebbers kunnen het Palais des Beaux-Arts bezoeken, met een indrukwekkende collectie schilderijen, beeldhouwwerken en kunstvoorwerpen.

De stad Lille staat ook bekend om zijn gastronomie, vooral om zijn gerechten op basis van kaas, zoals tarte au maroilles of welsh. Bezoekers kunnen van deze gerechten genieten in de vele restaurants en brasserieën in de stad, maar ook op lokale markten zoals de Wazemmes markt.

Om zich te verplaatsen in Lille kunnen reizigers gebruik maken van het openbaar vervoer in de stad, dat bestaat uit metro-, bus- en tramlijnen. U kunt ook een zelfbedieningsfiets huren om de stad in uw eigen tempo te ontdekken.

Zoek naar tickets voor Nantes Rijsel
Zoeken naar accommodatie in Rijsel

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd