Aanbevolen route
Nantes
Reizen met de vlucht, trein, carpooling, bus naar Lyon
Lyon
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Saint-Etienne
Saint-Etienne
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Nantes
Rechtstreekse reis naar Saint-Etienne met trein, bus, carpooling
Saint-Etienne
Prijzen zoeken
Nantes
Reizen met de bus, carpooling naar Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Saint-Etienne
Saint-Etienne
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Nantes naar Saint-Etienne?

Bent u van plan om van Nantes naar Saint-Etienne te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Nantes naar Saint-Etienne te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Nantes en Saint-Etienne, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, Isilines, FlixBus, Blablabus of Easyjet) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Nantes en Saint-Etienne, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Nantes Saint-Etienne reis te plannen.

Voor uw reis van Nantes naar Saint-Etienne heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Nantes naar Saint-Etienne

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Nantes naar Saint-Etienne, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Nantes Saint-Etienne per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Nantes Saint-Etienne ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Nantes Saint-Etienne

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Nantes en Saint-Etienne, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Saint-Etienne te komen.

Carpoolen Nantes Saint-Etienne

Carpoolen tussen Nantes en Saint-Etienne is perfect als u in goed gezelschap naar Saint-Etienne wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Nantes of Saint-Etienne kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Nantes naar Saint-Etienne te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Nantes Saint-Etienne

Stad van vertrek
Nantes
Frankrijk
Pays de la Loire
Stad van bestemming
Saint-Etienne
Frankrijk
Rhône-Alpes
Afstand
497 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Nantes Saint-Etienne
Zoeken naar accommodatie in Saint-Etienne
Plan uw reis van Nantes naar Saint-Etienne gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Nantes naar Saint-Etienne gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Nantes en Saint-Etienne vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, Isilines, FlixBus, Blablabus of Easyjet om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Nantes en Saint-Etienne met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Nantes en Saint-Etienne

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Nantes naar Saint-Etienne?
Bereikbaarheid Treinstations in Nantes of Saint-Etienne liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Milieuvriendelijk De trein Nantes-Saint-Etienne wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Kosten Treintickets Nantes-Saint-Etienne kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Nantes Saint-Etienne kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Nantes naar Saint-Etienne?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Nantes en Saint-Etienne, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Nantes naar Saint-Etienne zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Saint-Etienne (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Nantes en Saint-Etienne kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Nantes naar Saint-Etienne zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Saint-Etienne om de afstand van 497 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van vliegen van Nantes naar Saint-Etienne?
Snelheid Vliegen tussen Nantes en Saint-Etienne is de snelste manier om de 497 km tussen Nantes en Saint-Etienne af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Nantes naar Saint-Etienne, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Saint-Etienne moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Nantes vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Nantes naar Saint-Etienne kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Voordelen en nadelen van carpoolen van Nantes naar Saint-Etienne?
Flexibel Carpoolen van Nantes naar Saint-Etienne is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Nantes naar Saint-Etienne is vaak de voordeligste manier van reizen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Nantes naar Saint-Etienne kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Nantes? Waar kom ik aan in Saint-Etienne?

Nantes vertrek busstations

Nantes
Kaart
Nantes - La Haluchère
Kaart

Vertrekstations in Nantes

Nantes
Kaart

Vertrekluchthavens in Nantes

Nantes Atlantique
Kaart

Saint-Etienne aankomst busstations

Saint Etienne
Kaart
Saint-Étienne
Kaart

Saint-Etienne Aankomst Stations

St-Étienne-Châteaucreux
Kaart
St-Étienne-Bellevue
Kaart
St-Étienne-Carnot
Kaart
St-Étienne-Châteaucreux
Kaart
Zoek naar tickets voor Nantes Saint-Etienne
Zoeken naar accommodatie in Saint-Etienne

Bus Nantes Saint-Etienne

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Nantes-Saint-Etienne busticket extra kosten met zich mee.

De duur van de busreis tussen Nantes en Saint-Etienne varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Saint-Etienne rijden.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Nantes-Saint-Etienne varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Nantes naar Saint-Etienne op Vivanoda.

De frequentie van vertrekken naar Nantes vanuit Saint-Etienne varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Saint-Etienne, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Busmaatschappijen Nantes Saint-Etienne

Isilines
Isilines
FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
ALSA
ALSA
Zoek naar buskaartjes Nantes Saint-Etienne

Treinen Nantes Saint-Etienne

Treintickets van Nantes naar Saint-Etienne kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

De gemiddelde reistijd van Nantes naar Saint-Etienne hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Saint-Etienne zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Treinen tussen Nantes en Saint-Etienne zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Nantes en Saint-Etienne te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Treinmaatschappijen van Nantes naar Saint-Etienne

SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Nantes Saint-Etienne

Vluchten Nantes Saint-Etienne

Luchtvaartmaatschappijen Nantes Saint-Etienne

Easyjet
Easyjet
Hop!
Hop!
Zoek naar vluchten Nantes Saint-Etienne

Carpoolen Nantes Saint-Etienne

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Nantes en Saint-Etienne, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Nantes naar Saint-Etienne zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Nantes naar Saint-Etienne, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Nantes Saint-Etienne contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Nantes naar Saint-Etienne hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpool platform Nantes Saint-Etienne

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Nantes Saint-Etienne
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd