Aanbevolen route
Nantes
Rechtstreekse reis naar Straatsburg met bus, trein, vlucht, carpooling
Straatsburg
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Nantes
Reizen met de carpooling, trein, bus, vlucht naar Metz
Metz
Reizen met de trein, carpooling, bus naar Straatsburg
Straatsburg
Prijzen zoeken
Nantes
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Parijs
Parijs
Reizen met de vlucht, bus, trein, carpooling naar Straatsburg
Straatsburg
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Nantes naar Straatsburg?

Bent u van plan om van Nantes naar Straatsburg te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Nantes naar Straatsburg te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Nantes en Straatsburg, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, OUIGO, SBB CFF FFS, FlixBus of Blablabus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Nantes en Straatsburg, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Nantes Straatsburg reis te plannen.

Voor uw reis van Nantes naar Straatsburg heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Nantes naar Straatsburg

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Nantes naar Straatsburg, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Nantes Straatsburg per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Nantes Straatsburg ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Nantes Straatsburg

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Nantes en Straatsburg, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Straatsburg te komen.

Carpoolen Nantes Straatsburg

Carpoolen tussen Nantes en Straatsburg is perfect als u in goed gezelschap naar Straatsburg wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Nantes of Straatsburg kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Nantes naar Straatsburg te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Nantes Straatsburg

Stad van vertrek
Nantes
Frankrijk
Pays de la Loire
Stad van bestemming
Straatsburg
Frankrijk
Elzas
Afstand
709 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, trein, vlucht en carpooling
Zoek naar tickets voor Nantes Straatsburg
Zoeken naar accommodatie in Straatsburg
Plan uw reis van Nantes naar Straatsburg gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Nantes naar Straatsburg gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Nantes en Straatsburg vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, OUIGO, SBB CFF FFS, FlixBus of Blablabus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Nantes en Straatsburg met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Nantes en Straatsburg

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Nantes naar Straatsburg?
Milieuvriendelijk De trein Nantes-Straatsburg wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Snelheid Treinen van Nantes naar Straatsburg zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Bereikbaarheid Treinstations in Nantes of Straatsburg liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Flexibiliteit De treintijden van Nantes Straatsburg kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Nantes-Straatsburg kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Nantes naar Straatsburg?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Nantes en Straatsburg, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Nantes naar Straatsburg zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Straatsburg (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Nantes en Straatsburg zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Reistijd Bussen van Nantes naar Straatsburg zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Straatsburg om de afstand van 709 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Nantes en Straatsburg kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van vliegen van Nantes naar Straatsburg?
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Nantes naar Straatsburg, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Snelheid Vliegen tussen Nantes en Straatsburg is de snelste manier om de 709 km tussen Nantes en Straatsburg af te leggen.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Straatsburg moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Nantes vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Nantes naar Straatsburg kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Nantes Straatsburg hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Nantes naar Straatsburg?
Flexibel Carpoolen van Nantes naar Straatsburg is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Nantes naar Straatsburg is vaak de voordeligste manier van reizen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Nantes en Straatsburg is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Nantes naar Straatsburg kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Nantes Straatsburg. Ze zijn niet altijd op tijd.

Waar beginnen in Nantes? Waar kom ik aan in Straatsburg?

Nantes vertrek busstations

Nantes - La Haluchère
Kaart
Nantes
Kaart
Nantes Aéroport
Kaart

Vertrekstations in Nantes

Nantes
Kaart

Vertrekluchthavens in Nantes

Nantes Atlantique
Kaart

Straatsburg aankomst busstations

Strasbourg
Kaart

Straatsburg Aankomst Stations

Strasbourg
Kaart

Straatsburg aankomst luchthavens

Strasbourg-Entzheim
Kaart
Zoek naar tickets voor Nantes Straatsburg
Zoeken naar accommodatie in Straatsburg

3 tips om goedkoper te reizen tussen Nantes en Straatsburg

Heeft u besloten om van Nantes naar Straatsburg te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein, vlucht of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Nantes naar Straatsburg.

  • 1. Vermijd piekuren
    Tickets Nantes-Straatsburg zijn vaak goedkoper als u buiten de spits reist. Door deze drukke momenten van de dag te vermijden, kunt u geld besparen op uw reisticket. Bovendien kan reizen naar Straatsburg tijdens de daluren u een comfortabelere reis opleveren.
  • 2. Wees flexibel met data
    Tickets Nantes-Straatsburg zijn doordeweeks vaak goedkoper dan in het weekend. Als u het zich kunt veroorloven doordeweeks naar Straatsburg te reizen in plaats van in het weekend, kunt u geld besparen op uw ticket Nantes-Straatsburg. Bovendien kunt u door flexibel met data om te gaan ook de beste prijzen naar Straatsburg vinden.
  • 3. Vergelijk vervoersmiddelen
    Het kan een goed idee zijn om de verschillende beschikbare vervoerswijzen te vergelijken om geld te besparen op uw reis van Nantes naar Straatsburg. Vliegen of de trein nemen lijkt misschien de snelste optie om in Straatsburg te komen, maar carpoolen of de bus nemen zijn vaak goedkopere alternatieven. Houd ook rekening met de lengte van de reis en de route om de voordeligste oplossing te vinden die het beste bij uw behoeften past.

Bus Nantes Straatsburg

De frequentie van vertrekken naar Nantes vanuit Straatsburg varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Straatsburg, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Nantes en Straatsburg varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Straatsburg rijden.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Nantes-Straatsburg busticket extra kosten met zich mee.

De meeste bussen tussen Nantes en Straatsburg zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Studenten, senioren en kinderen kunnen bij sommige busmaatschappijen korting krijgen op bustickets van Nantes naar Straatsburg. Wij raden u aan dit te controleren wanneer u uw ticket zoekt op Vivanoda, en vergeet niet uw leeftijd op te geven. U ziet dan de tarieven die gelden voor uw leeftijdsgroep.

Het restitutiebeleid voor Nantes-Straatsburg bus tickets varieert afhankelijk van de busmaatschappij en de klasse van de reservering. In het algemeen komen zeer goedkope tickets en speciale aanbiedingen niet in aanmerking voor restitutie in geval van annulering, maar sommige bedrijven bieden gedeeltelijke restitutie of uitstelmogelijkheden. Het is belangrijk om de voorwaarden goed te lezen voordat u een ticket naar Straatsburg koopt.

Busmaatschappijen Nantes Straatsburg

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Isilines
Isilines
Eurolines
Eurolines
Zoek naar buskaartjes Nantes Straatsburg

Treinen Nantes Straatsburg

Treintickets van Nantes naar Straatsburg kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

De gemiddelde reistijd van Nantes naar Straatsburg hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Straatsburg zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Nantes naar Straatsburg ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Nantes naar Straatsburg reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Nantes naar Straatsburg. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Nantes en Straatsburg te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Treinmaatschappijen van Nantes naar Straatsburg

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Zoek naar treintickets Nantes Straatsburg

Vluchten Nantes Straatsburg

Luchtvaartmaatschappijen Nantes Straatsburg

Air France
Air France
Twin Jet
Twin Jet
Volotea
Volotea
Hop!
Hop!
Zoek naar vluchten Nantes Straatsburg

Carpoolen Nantes Straatsburg

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Nantes naar Straatsburg hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Nantes naar Straatsburg zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Nantes naar Straatsburg, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Nantes Straatsburg contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Nantes en Straatsburg, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

De duur van een carpool reis tussen Nantes en Straatsburg is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Het is mogelijk om een stop onderweg aan te vragen wanneer u carpoolt van Nantes naar Straatsburg, maar dit is afhankelijk van de chauffeur en de andere passagiers. Het is belangrijk om dit met de chauffeur te overleggen voordat u boekt.

Carpool platform Nantes Straatsburg

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Nantes Straatsburg

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd