Nantes
Rechtstreekse reis naar Tours met bus, trein, carpooling
Tours
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Nantes naar Tours?

Bent u van plan om van Nantes naar Tours te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Nantes naar Tours te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Nantes en Tours, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, Blablabus, FlixBus, Isilines of Blablacar) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Nantes en Tours, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Nantes Tours reis te plannen.

Voor uw reis van Nantes naar Tours heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Nantes naar Tours

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Nantes naar Tours, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Nantes Tours per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Nantes Tours ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Nantes Tours

Carpoolen tussen Nantes en Tours is perfect als u in goed gezelschap naar Tours wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Nantes of Tours kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Nantes naar Tours te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Nantes Tours

Stad van vertrek
Nantes
Frankrijk
Pays de la Loire
Stad van bestemming
Tours
Frankrijk
Centre-Val de Loire
Afstand
170 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Nantes Tours
Zoeken naar accommodatie in Tours
Plan uw reis van Nantes naar Tours gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Nantes naar Tours gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Nantes en Tours vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, Blablabus, FlixBus, Isilines of Blablacar om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Nantes en Tours met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Nantes en Tours

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Nantes naar Tours?
Prijzen Bustickets van Nantes naar Tours zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Tours (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Nantes en Tours, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Comfort Bussen tussen Nantes en Tours kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Nantes naar Tours zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Tours om de afstand van 170 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Nantes naar Tours?
Bereikbaarheid Treinstations in Nantes of Tours liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Comfort Treinen tussen Nantes en Tours bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Kosten Treintickets Nantes-Tours kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Nantes Tours kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Nantes naar Tours?
Voordelig Carpoolen van Nantes naar Tours is vaak de voordeligste manier van reizen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Nantes en Tours is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Nantes naar Tours kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Nantes Tours. Ze zijn niet altijd op tijd.

Waar beginnen in Nantes? Waar kom ik aan in Tours?

Nantes vertrek busstations

Nantes - La Haluchère
Kaart
Nantes
Kaart
Nantes Aéroport
Kaart

Vertrekstations in Nantes

Nantes
Kaart

Tours aankomst busstations

Tours
Kaart

Tours Aankomst Stations

Tours
Kaart
Zoek naar tickets voor Nantes Tours
Zoeken naar accommodatie in Tours

Bus Nantes Tours

De frequentie van vertrekken naar Nantes vanuit Tours varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Tours, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Nantes en Tours varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Tours rijden.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Nantes-Tours, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Nantes-Tours varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Nantes naar Tours op Vivanoda.

Busmaatschappijen Nantes Tours

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Isilines
Isilines
Eurolines
Eurolines
Zoek naar buskaartjes Nantes Tours

Treinen Nantes Tours

Treintickets van Nantes naar Tours kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

De gemiddelde reistijd van Nantes naar Tours hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Tours zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Nantes naar Tours. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Nantes en Tours te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Treinmaatschappijen van Nantes naar Tours

SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Nantes Tours

Carpoolen Nantes Tours

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Nantes naar Tours zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Nantes naar Tours, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

De duur van een carpool reis tussen Nantes en Tours is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Nantes en Tours, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool platform Nantes Tours

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Nantes Tours
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd