Reizen van Paderborn naar Berlijn

Plan uw reis van Paderborn naar Berlijn in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Paderborn naar Berlijn in te gaan trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Paderborn
Berlijn
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Paderborn Berlijn

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand330 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Paderborn naar Berlijn?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Paderborn Berlijn trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Paderborn Berlijn door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Paderborn en Berlijn op een kaart evenals de route Paderborn Berlijn en de verschillende verbindingspunten (Berlin Hauptbahnhof Station, Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Station, Berlin Schönefeld, Flughafen Bus Station, Berlin Südkreuz Bus Station, Berlin Alexanderplatz Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Berlijn

Welke vervoerders reizen tussen Paderborn en Berlijn?

Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Paderborn Bus Terminal in Paderborn en Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Terminal (Berlijn Duitsland)
Hellö is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Dresden City (met het busstation Dresden in het centrum van 0.3 km) en Berlijn City, waar de bus je afzet bij het busstation van Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) op ongeveer 9.3 km van het centrum.
De ADAC PostBus-busmaatschappij draait van Leipzig, Hauptbahnhof, Goethestraße Bus Terminal in Leipzig en Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Terminal (Berlijn Duitsland)
Spoorwegmaatschappijen
Deutsche Bahn biedt de lijnen Paderborn-Dresden met IC 50-trein vanuit Paderborn Hbf Station (0.8 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Dresden Hbf Station (1.2 km vanuit het centrum) en van Dresden naar Berlijn met IC 56-trein vanuit Dresden Hbf station naar station Berlin Hauptbahnhof (Berlijn Duitsland)
FlixTrain beheert de lijn Bielefeld-Berlijn met -trein vanuit Bielefeld Hbf Station (0.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Berlin Hauptbahnhof Station (2.8 km vanuit het centrum)
NordWestBahn maakt de spoorverbinding van Paderborn naar Bielefeld met RB74-trein vanuit Paderborn Kasseler Tor station naar station Bielefeld Hbf (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Paderborn-Berlijn (331 km)

Alle vervoerswijzen Paderborn Berlijn

Lees meer informatie over elk vervoermiddel:

Paderborn naar Berlijn bus

Er is een directe verbinding tussen de intercitybus tussen Paderborn en Berlijn.

Vertrek busstations in Paderborn

Vergeet niet om aan te komen bij het busstation in Paderborn minstens 15 minuten, of zelfs 30 minuten, voor de geboekte vertrektijd. In het algemeen is de bestemming 'Berlijn'wordt aan de voorkant van de bus weergegeven terwijl de andere steden worden bediend. Laat uw ticket vóór het instappen aan de chauffeur zien, leg uw bagage in het ruim en ga vervolgens aan uw stoel zitten.

 • Paderborn
 • Paderborn Maspernplatz

Bus stopt bij aankomst in Berlijn

Wanneer je aankomt Berlijn, zorg ervoor dat u niets aan uw stoel en in het ruim vergeet.

 • Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
 • Berlin Alexanderplatz
 • Berlin Südkreuz

Coachbedrijven op de Paderborn Berlijn reis

FlixBus is het enige busbedrijf dat de directe buslijn bedient Paderborn Berlijn.

FlixBus Paderborn Berlijn

Met de bus vanuit Paderborn naar Berlijn is misschien niet zo duidelijk voor u. Om je aan te moedigen om de bus naar te nemen Berlijn, hier zijn enkele argumenten die u zullen overtuigen.

 • Je bent gedreven om Berlijn door professionele en ervaren chauffeurs die vertrouwen en veiligheid inspireert!
 • Een wifi-verbinding is beschikbaar voor reizigers in de meeste bussen, wat een belangrijke troef is voor een 330 km reis.
 • De moderne bussen die u neemt Paderborn naar Berlijn zijn allemaal comfortabel, met toiletten en verstelbare stoelen.

Carpool van Paderborn naar Berlijn

Voordat u uw boekt Paderborn-Berlijn rijden, heeft u de mogelijkheid om contact op te nemen met de bestuurder om alle details en voorwaarden van de reis in te stellen. De betaling gebeurt op de site van onze partner; dit voorkomt dat u met de bestuurder over geld praat.

Het belangrijke verschil tussen carsharing en de andere vervoerswijzen is dat het geen geplande dienstregeling heeft. Dit betekent dat bij het zoeken naar Paderborn-Berlijn ritten, zult u eerder geneigd zijn om die te vinden als u slechts drie dagen van tevoren (en niet twee maanden) zoekt. Dit is meer een last-minute oplossing om naar toe te gaan Berlijn.

trein Paderborn naar Berlijn

Paderborn Berlijn spoorwegen bedrijven

Dit zijn de 3 spoorwegmaatschappijen die u tijdens uw reis kunt meenemen Berlijn: Deutsche Bahn, FlixTrain en NordWestBahn.
Deutsche Bahn Paderborn BerlijnFlixTrain Paderborn BerlijnNordWestBahn Paderborn Berlijn

Intercitytrein Paderborn Berlijn

Het treinstation tussen Paderborn en Berlijn worden bediend door intercitytreinen die sneller zijn dan regionale treinen.

Hogesnelheidstrein Paderborn Berlijn

Reizend met een snelheid tussen 200 km / u tot 350 km / u, zijn die treinen de snelste oplossing om van te vertrekken Paderborn naar Berlijn met de trein.

Regionale trein Paderborn Berlijn

Is er een directe trein voor de Paderborn-Berlijn road?

Nee, helaas laat geen treinlijn toe Paderborn naar Berlijn zonder wijzigingen aan te brengen.

Treinstations voor vertrek in Paderborn

 • Paderborn Hbf
 • Paderborn Kasseler Tor

Aankomst treinstations in Berlijn

 • Berlin Hauptbahnhof
 • Berlin Ostbahnhof

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)