Reizen van Paderborn naar Hamburg

Plan uw reis van Paderborn naar Hamburg in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Paderborn naar Hamburg in te gaan trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Paderborn
Hamburg
/
  • Krijg tarieven
2
Paderborn
Bielefeld
Hamburg
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
3
Paderborn
Hannover
Hamburg
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Paderborn Hamburg

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand221 km
Directe lijnJa

Hoe te reizen van Paderborn naar Hamburg ?

Je plant een reis vanaf Paderborn naar Hamburg en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Paderborn Hamburg? Meestal is dit geen gemakkelijke taak en moet u door meerdere sites bladeren om alle aanbiedingen te vergelijken.

U krijgt in één zoekopdracht op Vivanoda, uw multimodale reisplanner in Europa, alle prijzen voor treinen, carpoolen en bussen om naar te reizen Hamburg van Paderborn U hoeft alleen de vertrekdatum aan te geven Hamburg laat Vivanoda dan naar je zoeken. Gebruik ten slotte de filters en sorteeropties om de resultaten te verfijnen.

U zult hoofdzakelijk de gebruiken treinen, carpoolen en bussen van FlixBus, Blablacar, ADAC PostBus, ÖBB, FlixTrain, Deutsche Bahn of NordWestBahn te bereiken Hamburg.

Alle vervoerswijzen Paderborn Hamburg

Voor een reis van Paderborn (Noord-Rijnland-Westfalen, Duitsland) naar Hamburg (Hamburg, Duitsland) met een afstand van 221 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Paderborn-Hamburg.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Paderborn-Hamburg te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Paderborn-Bielefeld en Bielefeld-Hamburg.
Je gaat aan boord van een bus naar Paderborn. De bus brengt je naar het busstation Bielefeld (3.7 km vanaf Bielefeld, Duitsland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Bielefeld op tijd op het Paderborn Maspernplatz-busstation (op de 0.9 km de Paderborn) verschijnt.Neem in Bielefeld een andere bus die je naar het busstation van Hamburg (Hamburg Duitsland) zal brengen.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Paderborn naar Hamburg te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Paderborn-Bielefeld en Bielefeld-Hamburg zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen RB74 van NordWestBahn naar Bielefeld vertrekken vanaf het Paderborn Kasseler Tor-treinstation in Paderborn. Aankomst in Bielefeld zal zijn op Bielefeld Hbf Station (0.7 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Bielefeld, waar de trein CityNightLine Borealis geëxploiteerd door de Deutsche Bahn naar Hamburg vertrekt.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)