Aanbevolen route
Paderborn
Rechtstreekse reis naar Karlsruhe met carpooling, bus
Karlsruhe
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Paderborn
Reizen met de bus, carpooling, vlucht naar Frankfurt am Main
Frankfurt am Main
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Karlsruhe
Karlsruhe
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Paderborn naar Karlsruhe?

Bent u van plan om van Paderborn naar Karlsruhe te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Paderborn naar Karlsruhe te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Paderborn en Karlsruhe, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, SNCF, FlixTrain, ADAC PostBus of Blablabus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Paderborn en Karlsruhe, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Paderborn Karlsruhe reis te plannen.

Voor uw reis van Paderborn naar Karlsruhe heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Paderborn naar Karlsruhe

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Paderborn naar Karlsruhe, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Paderborn Karlsruhe per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Paderborn Karlsruhe ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Paderborn Karlsruhe

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Paderborn en Karlsruhe, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Karlsruhe te komen.

Carpoolen Paderborn Karlsruhe

Carpoolen tussen Paderborn en Karlsruhe is perfect als u in goed gezelschap naar Karlsruhe wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Paderborn of Karlsruhe kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Paderborn naar Karlsruhe te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Paderborn Karlsruhe

Stad van vertrek
Paderborn
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Stad van bestemming
Karlsruhe
Duitsland
Baden-Württemberg
Afstand
302 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met carpooling en bus
Zoek naar tickets voor Paderborn Karlsruhe
Zoeken naar accommodatie in Karlsruhe
Plan uw reis van Paderborn naar Karlsruhe gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Paderborn naar Karlsruhe gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Paderborn en Karlsruhe vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, SNCF, FlixTrain, ADAC PostBus of Blablabus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Paderborn en Karlsruhe met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Paderborn en Karlsruhe

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Paderborn naar Karlsruhe?
Landschappen Treinen tussen Paderborn en Karlsruhe bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Kosten Treintickets Paderborn-Karlsruhe kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Paderborn naar Karlsruhe?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Paderborn en Karlsruhe, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Comfort Bussen tussen Paderborn en Karlsruhe kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van vliegen van Paderborn naar Karlsruhe?
Snelheid Vliegen tussen Paderborn en Karlsruhe is de snelste manier om de 302 km tussen Paderborn en Karlsruhe af te leggen.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Karlsruhe moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Paderborn vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Paderborn naar Karlsruhe?
Flexibel Carpoolen van Paderborn naar Karlsruhe is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.

Waar beginnen in Paderborn? Waar kom ik aan in Karlsruhe?

Paderborn vertrek busstations

Paderborn Maspernplatz
Kaart

Vertrekluchthavens in Paderborn

Paderborn
Kaart

Karlsruhe aankomst busstations

Karlsruhe
Kaart
Karlsruhe
Kaart

Karlsruhe Aankomst Stations

Karlsruhe Hbf
Kaart
Zoek naar tickets voor Paderborn Karlsruhe
Zoeken naar accommodatie in Karlsruhe

Bus Paderborn Karlsruhe

De frequentie van vertrekken naar Paderborn vanuit Karlsruhe varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Karlsruhe, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Paderborn-Karlsruhe varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Paderborn naar Karlsruhe op Vivanoda.

Bussen tussen Paderborn en Karlsruhe bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Busmaatschappijen Paderborn Karlsruhe

ADAC PostBus
ADAC PostBus
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Paderborn Karlsruhe

Treinen Paderborn Karlsruhe

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Paderborn naar Karlsruhe reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Paderborn en Karlsruhe.

Treintickets van Paderborn naar Karlsruhe kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Treinen tussen Paderborn en Karlsruhe zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Treinmaatschappijen van Paderborn naar Karlsruhe

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
SNCF
SNCF
FlixTrain
FlixTrain
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Zoek naar treintickets Paderborn Karlsruhe

Vluchten Paderborn Karlsruhe

Luchtvaartmaatschappijen Paderborn Karlsruhe

Lufthansa
Lufthansa
Zoek naar vluchten Paderborn Karlsruhe

Carpoolen Paderborn Karlsruhe

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Paderborn en Karlsruhe, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Paderborn naar Karlsruhe zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Paderborn naar Karlsruhe, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Carpool platform Paderborn Karlsruhe

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Paderborn Karlsruhe

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd