Reizen van Paderborn naar Karlsruhe

Plan uw reis van Paderborn naar Karlsruhe in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Paderborn naar Karlsruhe in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Paderborn
Karlsruhe
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Paderborn Karlsruhe

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand302 km
Directe lijnJa

Hoe te reizen van Paderborn naar Karlsruhe ?

Karlsruhe is je volgende vakantiebestemming, maar je vraagt je af hoe je daar naartoe kunt gaan en hoe het mogelijk is om de goedkoopste te krijgen Paderborn naar Karlsruhe transportaanbiedingen? Bladeren door verschillende websites om eenvoudige informatie te krijgen en uw reis te boeken is altijd erg vervelend.

Dankzij uw multimodale zoekmachine Vivanoda, vindt u op dezelfde site alle tarieven voor bussen, carpoolen, treinen en vluchten te bereiken Karlsruhe. U hoeft alleen de vertrekdatum aan te geven Karlsruhe laat Vivanoda dan naar je zoeken. Sorteeropties en filters staan tot uw beschikking om uw zoekopdracht te verfijnen.

U zult hoofdzakelijk de gebruiken vluchten, treinen, carpoolen en bussen van Deutsche Bahn, FlixBus, Lufthansa, ADAC PostBus, SNCF, Blablacar, SBB CFF FFS of NordWestBahn te bereiken Karlsruhe.

Alle vervoerswijzen Paderborn Karlsruhe

Voor een reis van Paderborn (Noord-Rijnland-Westfalen, Duitsland) naar Karlsruhe (Baden-Württemberg, Duitsland) met een afstand van 302 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Paderborn-Karlsruhe.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Paderborn naar Karlsruhe te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Paderborn-Bielefeld en Bielefeld-Karlsruhe zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen RB74 van NordWestBahn naar Bielefeld vertrekken vanaf het Paderborn Kasseler Tor-treinstation in Paderborn. Aankomst in Bielefeld zal zijn op Bielefeld Hbf Station (0.7 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Bielefeld, waar de trein ICE geëxploiteerd door de Deutsche Bahn naar Karlsruhe vertrekt.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Paderborn-Karlsruhe te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Paderborn-Kassel en Kassel-Karlsruhe.
Je gaat aan boord van een bus naar Paderborn. De bus brengt je naar het busstation Kassel Wilhelmshöhe (3.4 km vanaf Kassel, Duitsland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Kassel op tijd op het Paderborn Maspernplatz-busstation (op de 0.9 km de Paderborn) verschijnt.Neem in Kassel een andere bus die je naar het busstation van Karlsruhe (Baden-Württemberg Duitsland) zal brengen.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Paderborn naar Karlsruhe kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenPaderborn-Frankfurt am Main doe dan de rest van de reis in trein.
Verlaat Paderborn aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Paderborn afgelegen PAD 15 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Frankfurt am Main (Frankfurt International Airport, IATA-code: FRA) geëxploiteerd door Lufthansa.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)