Reizen van Palanga naar Kaunas

Plan uw reis van Palanga naar Kaunas in vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Palanga naar Kaunas in te gaan vliegtuig

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Palanga
Kaunas
  • Krijg tarieven

Reizen Palanga Kaunas

Wijzen van vervoervliegtuig
afstand212 km
Directe lijnNee

Hoe te reizen van Palanga naar Kaunas ?

Zoals veel reizigers, bent u op zoek naar de goedkoopste transportaanbiedingen om van te reizen Palanga naar Kaunas? Bladeren door verschillende websites om eenvoudige informatie te krijgen en uw reis te boeken is altijd erg vervelend.

U krijgt in één zoekopdracht op Vivanoda, uw multimodale reisplanner in Europa, alle prijzen voor vluchten om naar te reizen Kaunas van Palanga U hoeft alleen de vertrekdatum aan te geven Kaunas laat Vivanoda dan naar je zoeken. Sorteeropties en filters staan tot uw beschikking om uw zoekopdracht te verfijnen.

Om van te reizen Palanga, vluchten van Air Baltic zal je dragen Kaunas.

Alle vervoerswijzen Palanga Kaunas

Voor een reis van Palanga (Litouwen) naar Kaunas (Litouwen) met een afstand van 212 km kunt u lenen Slechts één vervoermiddel (vliegtuig).
Geen enkele rechtstreekse vlucht stelt u in staat om vanuit Palanga naar Kaunas te vliegen, maar het is mogelijk om deze reis alleen per vliegtuig met vluchten te maken Palanga-Riga en Riga-Kaunas
Verlaat Palanga aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Palanga International afgelegen PLQ 6 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Riga (Riga Airport, IATA-code: RIX) geëxploiteerd door Air Baltic.Neem vanuit Riga een ander vliegtuig met Air Baltic dat je naar de luchthaven van Kaunas (Kaunas, Litouwen) zal brengen.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)