Reizen van Parijs naar Clermont-Ferrand

Plan uw reis van Parijs naar Clermont-Ferrand in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Parijs naar Clermont-Ferrand in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Parijs
Clermont-Ferrand
/
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Parijs Clermont-Ferrand

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand347 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Parijs naar Clermont-Ferrand?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Parijs Clermont-Ferrand trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Parijs Clermont-Ferrand door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Parijs en Clermont-Ferrand op een kaart evenals de route Parijs Clermont-Ferrand en de verschillende verbindingspunten (Clermont-Ferrand Station, Clermont-la-Rotonde Station, Clermont Ferrand Avenue de la Libération Bus Station, Clermont Ferrand Bus Station, Clermont-Ferrand La Pardieu Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Clermont-Ferrand

Alle vervoerswijzen Parijs Clermont-Ferrand

Als u voorkeuren heeft voor een bepaalde transportmodus, kunt u meer informatie krijgen over deze secties:

trein Parijs naar Clermont-Ferrand

Parijs Clermont-Ferrand treinbedrijven

Het treinbedrijf dat deze reis uitvoert, is SNCF.
SNCF Parijs Clermont-Ferrand

Hogesnelheidstrein Parijs Clermont-Ferrand

Reizend met een snelheid tussen 200 km / u tot 350 km / u, zijn die treinen de snelste oplossing om van te vertrekken Parijs naar Clermont-Ferrand met de trein.

Regionale trein Parijs Clermont-Ferrand

Intercitytrein Parijs Clermont-Ferrand

Het treinstation tussen Parijs en Clermont-Ferrand worden bediend door intercitytreinen die sneller zijn dan regionale treinen.

Is er een directe trein voor de Parijs-Clermont-Ferrand road?

Ja de Parijs naar Clermont-Ferrand route wordt bediend door een directe trein. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van de dag van de week, het schema kan veranderen en directe treinen mogelijk niet elke dag rijden. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Parijs-Clermont-Ferrand treinkaartje op Vivanoda.

Treinstations voor vertrek in Parijs

 • Paris-Gare-de-Lyon
 • Marne-la-Vallée-Chessy
 • Paris-Bercy

Aankomst treinstations in Clermont-Ferrand

 • Clermont-Ferrand

Carpool van Parijs naar Clermont-Ferrand

De praktijk van carsharing is de laatste jaren enorm uitgebreid, dus je hebt misschien een kans om een te vinden Parijs-Clermont-Ferrand rijden. Dit heeft een zeer positieve invloed op het milieu, omdat het de capaciteit van de auto optimaliseert en het ook geld bespaart.

Het belangrijke verschil tussen carsharing en de andere vervoerswijzen is dat het geen geplande dienstregeling heeft. Je hebt dus meer kansen om te vinden Parijs-Clermont-Ferrand rijdt vijf dagen voor uw reisdatum dan drie maanden. Goede optie voor lastminute verblijf in Clermont-Ferrand!

Parijs naar Clermont-Ferrand bus

Er is een directe verbinding tussen de intercitybus tussen Parijs en Clermont-Ferrand.

Je vraagt je misschien af of het de moeite waard is om met de bus te reizen tussen Parijs en Clermont-Ferrand en wat de voordelen van deze manier van transport kunnen zijn. Hier zijn enkele redenen die u kunnen aanmoedigen om de bus naar te nemen Clermont-Ferrand.

 • Door de aanwezigheid van stopcontacten op uw stoel en USB-poorten kunt u uw smartphone en laptop opladen. Je kunt er al je tijd doorbrengenParijs naar Clermont-Ferrand een goede film kijken, naar muziek luisteren en waarom niet eens werken!
 • Bij reizen met de nachtbus Parijs Clermont-Ferrand, je redt een hotelnacht om Clermont-Ferranden aankomen op uw bestemming in de vroege ochtend. Ideaal om te ontdekkenClermont-Ferrand.
 • Onverslaanbare prijzen! Op deParijs Clermont-Ferrand route, busmaatschappijen bieden tarieven die vaak veel lager zijn dan trein- of carpooling.

Welke coachbedrijven om tussen te reizen Parijs en Clermont-Ferrand?

FlixBus, Isilines en OUIBUS zijn de busmaatschappijen die de buslijn exploiteren Parijs Clermont-Ferrand met directe service.

FlixBus Parijs Clermont-FerrandIsilines Parijs Clermont-FerrandOUIBUS Parijs Clermont-Ferrand

Bus stopt binnen Parijs

Het wordt aanbevolen dat u aankomt op de Parijs busstation tussen 15 en 30 minuten voor de vertrektijd, afhankelijk van de busmaatschappij. Kijk aan de voorkant om zeker te zijn van de busbestemming, 'Clermont-Ferrand'moet worden vermeld. Laat uw ticket vóór het instappen aan de chauffeur zien, leg uw bagage in het ruim en ga vervolgens aan uw stoel zitten.

 • Paris Quai de Bercy
 • Paris Galliéni
 • Paris-Bercy

Bus stopt bij aankomst in Clermont-Ferrand

Wanneer je aankomt Clermont-Ferrand, zorg ervoor dat u niets aan uw stoel en in het ruim vergeet.

 • Clermont Ferrand
 • Clermont Ferrand Avenue de la Libération
 • Clermont-Ferrand La Pardieu

Goedkope vluchten vanaf Parijs naar Clermont-Ferrand

Om u te helpen goedkopere vluchten te vinden om naar te vliegen Clermont-Ferrand, we wilden je een paar adviezen geven:

 • Wacht niet de dag voor je reis om het te boeken Parijs Clermont-Ferrand vlucht aangezien de prijzen zeer hoog zouden moeten zijn. Dit is een van de belangrijkste regels in de luchtvaartindustrie: vakantiereizigers die graag minder vroeg boeken; zakelijke reizen willen graag meer betalen, maar laat boeken.
 • Vermijd weekends om naar toe te vliegen Clermont-Ferrand en flexibel zijn. Prijzen veranderen voortdurend en verschillen van dag tot dag. Het hebben van enige flexibiliteit zal een belangrijke troef zijn.

Welke luchtvaartmaatschappijen exploiteren het Parijs naar Clermont-Ferrand vluchten?

Air France is de enige luchtvaartmaatschappij met directe link naar Clermont-Ferrand van het vliegveld van Parijs.
Air France Parijs Clermont-Ferrand

Luchthaven van vertrek over Parijs

 • ORY Paris Orly

Aankomst luchthaven in Clermont-Ferrand

 • CFE Clermont-Ferrand Auvergne

Welke vervoerders reizen tussen Parijs en Clermont-Ferrand?

Luchtvaartmaatschappijen
Air France maakt een vlucht vertrekkende van Paris Orly ORY Airport gelegen op 15 km van het centrum van Parijs naar Clermont-Ferrand (aankomst op Clermont-Ferrand Auvergne CFE Airport)
Hop! zorgt voor een rotatie van Paris Orly ORY Airport (gelegen op 15 km van Parijs Center, Frankrijk) naar Limoges (op weg naar Limoges-Bellegarde LIG Airport)
Spoorwegmaatschappijen
SNCF biedt een regel Parijs-Clermont-Ferrand met Intercités-trein vanuit Paris-Bercy Station (3 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Clermont-Ferrand Station (1.4 km vanuit het centrum)
OUIGO beheert de lijn van Parijs naar Lyon met -trein vanuit Marne-la-Vallée-Chessy station naar station Lyon-St-Exupéry-TGV (Rhône-Alpes Frankrijk)
Busbedrijven
Busmaatschappij ALSA biedt busdiensten van Lyon Bus Terminal in Lyon en Clermont Ferrand Bus Terminal (Auvergne Frankrijk)
FlixBus is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Parijs City (met het busstation Paris Quai de Bercy in het centrum van 3 km) en Clermont-Ferrand City, waar de bus je afzet bij het busstation van Clermont Ferrand Avenue de la Libération op ongeveer 0.7 km van het centrum.
De Isilines-busmaatschappij draait van Paris Galliéni Bus Terminal in Parijs en Clermont Ferrand Bus Terminal (Auvergne Frankrijk)
Het Eurolines-netwerk bevat een buslijn tussen Parijs City (met het busstation Paris Galliéni in het centrum van 4.7 km) en Lyon City, waar de bus je afzet bij het busstation van Lyon op ongeveer 2.1 km van het centrum.
Busmaatschappij OUIBUS biedt busdiensten van Paris-Bercy Bus Terminal in Parijs en Clermont-Ferrand La Pardieu Bus Terminal (Auvergne Frankrijk)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Parijs-Clermont-Ferrand (348 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)