Reizen van Parijs naar Lyon

Plan uw reis van Parijs naar Lyon in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Parijs naar Lyon in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Parijs
Lyon
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Parijs Lyon

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand391 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Parijs naar Lyon?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Parijs Lyon trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Parijs Lyon door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Parijs en Lyon op een kaart evenals de route Parijs Lyon en de verschillende verbindingspunten (Lyon-Perrache Station, Lyon Bus Station, Lyon Part-Dieu - Gare routière Villette Bus Station, Aéroport Lyon-St-Exupéry Bus Station, Lyon Aéroport Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Lyon

Welke vervoerders reizen tussen Parijs en Lyon?

Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Paris Quai de Bercy Bus Terminal in Parijs en Lyon Bus Terminal (Rhône-Alpes Frankrijk)
Isilines is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Parijs City (met het busstation Paris Galliéni in het centrum van 4.7 km) en Lyon City, waar de bus je afzet bij het busstation van Lyon op ongeveer 2.1 km van het centrum.
De ALSA-busmaatschappij draait van Dijon Bus Terminal in Dijon en Lyon Bus Terminal (Rhône-Alpes Frankrijk)
Het OUIBUS-netwerk bevat een buslijn tussen Parijs City (met het busstation Paris-Bercy in het centrum van 2.9 km) en Lyon City, waar de bus je afzet bij het busstation van Lyon op ongeveer 2.1 km van het centrum.
Busmaatschappij Eurolines biedt busdiensten van Paris Galliéni Bus Terminal in Parijs en Lyon Bus Terminal (Rhône-Alpes Frankrijk)
Spoorwegmaatschappijen
SNCF biedt een regel Parijs-Lyon met TGV-trein vanuit Paris-Gare-de-Lyon Station (2.2 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Lyon-Perrache Station (2.2 km vanuit het centrum)
OUIGO beheert de lijn van Parijs naar Lyon met -trein vanuit Marne-la-Vallée-Chessy station naar station Lyon-St-Exupéry-TGV (Rhône-Alpes Frankrijk)
TGV Lyria maakt de spoorverbinding Valence-Lyon met TGV Lyria-trein vanuit Valence-TGV Station (9.8 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Lyon-Part-Dieu Station (2.1 km vanuit het centrum)
Luchtvaartmaatschappijen
Air France maakt een vlucht vertrekkende van Paris Orly ORY Airport gelegen op 15 km van het centrum van Parijs naar Lyon (aankomst op Lyon Saint-Exupery International LYS Airport)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Parijs-Lyon (392 km)

Alle vervoerswijzen Parijs Lyon

Voor een reis van Parijs (Île-de-France, Frankrijk) naar Lyon (Rhône-Alpes, Frankrijk) met een afstand van 391 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Je hebt geluk, er is een directe Parijs-Lyon-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Parijs. De bus brengt je naar het busstation Lyon (2.1 km vanaf Lyon, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Lyon op tijd op het Paris Galliéni-busstation (op de 4.7 km de Parijs) verschijnt.
De Parijs Lyon-trein is direct.
De treinen TGV van SNCF of OUIGO naar Lyon vertrekken vanaf het Paris-Gare-de-Lyon-treinstation in Parijs. Aankomst in Lyon zal zijn op Lyon-Perrache Station (2.2 km vanuit het centrum).
Directe vlucht Parijs> Lyon is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Parijs aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Paris Orly afgelegen ORY 15 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Lyon (Lyon Saint-Exupery International Airport, IATA-code: LYS) geëxploiteerd door Air France.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Parijs-Lyon.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)