Reizen van Parijs naar Metz

Plan uw reis van Parijs naar Metz in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Parijs naar Metz in te gaan trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Parijs
Metz
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Parijs Metz

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand280 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Parijs naar Metz ?

Je plant een reis vanaf Parijs naar Metz en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Parijs Metz? Bladeren door verschillende websites om eenvoudige informatie te krijgen en uw reis te boeken is altijd erg vervelend.

U krijgt in één zoekopdracht op Vivanoda, uw multimodale reisplanner in Europa, alle prijzen voor treinen, carpoolen en bussen om naar te reizen Metz van Parijs Vul de datum van uw reis in Metz en Vivanoda toont alle transportaanbiedingen. Gebruik ten slotte de filters en sorteeropties om de resultaten te verfijnen.

Om uw bestemming te bereiken vanaf Parijs, reist u met SNCF, FlixBus, OUIGO, Isilines, Blablacar, reims-paris.com, OUIBUS of ALSA door bussen, carpoolen of treinen.

Welke vervoerders reizen tussen Parijs en Metz?

Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Parijs-Metz (281 km)
Spoorwegmaatschappijen
SNCF biedt een regel Parijs-Metz met TGV-trein vanuit Paris-Est Station (2.4 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Metz-Ville Station (0.8 km vanuit het centrum)
OUIGO beheert de lijn van Parijs naar Metz met -trein vanuit Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV station naar station Lorraine-TGV (Lorraine Frankrijk)
CFL maakt de spoorverbinding Nancy-Metz met CRE-trein vanuit Nancy-Ville Station (0.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Metz-Ville Station (0.8 km vanuit het centrum)
Busbedrijven
Busmaatschappij Isilines biedt busdiensten van Paris Galliéni Bus Terminal in Parijs en Metz Bus Terminal (Lorraine Frankrijk)
reims-paris.com is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Parijs City (met het busstation Paris Hôtel de Ville in het centrum van 0.2 km) en Reims City, waar de bus je afzet bij het busstation van Reims Gare SNCF op ongeveer 0.6 km van het centrum.
De FlixBus-busmaatschappij draait van Paris Quai de Bercy Bus Terminal in Parijs en Metz Bus Terminal (Lorraine Frankrijk)
Het OUIBUS-netwerk bevat een buslijn tussen Parijs City (met het busstation Paris-Bercy in het centrum van 2.9 km) en Metz City, waar de bus je afzet bij het busstation van Metz op ongeveer 1 km van het centrum.
Busmaatschappij Eurolines biedt busdiensten van Paris Galliéni Bus Terminal in Parijs en Nancy Bus Terminal (Lorraine Frankrijk)
ALSA is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Parijs City (met het busstation Paris-Bercy in het centrum van 2.9 km) en Metz City, waar de bus je afzet bij het busstation van Metz op ongeveer 1 km van het centrum.

Alle vervoerswijzen Parijs Metz

Als je al hebt gekozen voor de vervoerswijze waarmee je wilt reizen, ga je rechtstreeks naar het speciale gedeelte:

Parijs naar Metz bus

Er is een directe verbinding tussen de intercitybus tussen Parijs en Metz.

Met de bus vanuit Parijs naar Metz is misschien niet zo duidelijk voor u. Om je aan te moedigen om de bus naar te nemen Metz, hier zijn enkele argumenten die u zullen overtuigen.

 • De coaches die de Parijs Metz line zijn meestal uitgerust met een airconditioningsysteem, waarmee u tijdens warme seizoenen in goede omstandigheden kunt reizen.
 • Het is milieuvriendelijker om met een moderne bus te reizen dan om te carpoolen. Bovendien, de wegParijs Metz wordt gedeeld door andere voertuigen en er is geen extra infrastructuur nodig om een bus te laten rijden.
 • Bijna alle bussen zijn uitgerust met een wifi-verbinding, wat zeer welkom is om te reizen 280 km van de reis.

Coachbedrijven op de Parijs Metz reis

De busdienst tussen de stad Parijs en Metz wordt beheerd door meerdere busmaatschappijen: OUIBUS, FlixBus, ALSA en Isilines.

OUIBUS Parijs MetzFlixBus Parijs MetzALSA Parijs MetzIsilines Parijs Metz

Vertrek busstations in Parijs

U moet bij uw aankomen Parijs stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. De naam van de bestemming 'Metz'wordt altijd vermeld op de voorkant van de bus. Presenteer ten slotte uw ticket aan het personeel van Isilines, ALSA, FlixBus of OUIBUS, zodat u uw koffers in de koffer kunt zetten en vervolgens kunt instappen.

 • Paris Galliéni
 • Paris Hôtel de Ville
 • Paris Quai de Bercy
 • Paris-Bercy

Bus stopt bij aankomst in Metz

Zodra de coach stopt bij Metz, zorg ervoor dat u niets achterlaat in uw stoel of uw ruimbagage vergeet.

 • Metz

trein Parijs naar Metz

Parijs Metz spoorwegen bedrijven

Dit zijn de 2 spoorwegmaatschappijen die u tijdens uw reis kunt meenemen Metz: OUIGO en SNCF.
OUIGO Parijs MetzSNCF Parijs Metz

Treinstations van Parijs

 • Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV
 • Paris-Est

Aankomst treinstations in Metz

 • Metz-Ville
 • Lorraine-TGV

Intercitytrein Parijs Metz

Het treinstation tussen Parijs en Metz worden bediend door intercitytreinen die sneller zijn dan regionale treinen.

Hogesnelheidstrein Parijs Metz

Dit soort treinen is de dikste manier om met de trein tussen te reizen Parijs en Metz met een snelheidsbereik van 200 km / u tot 350 km / u.

Is er een directe trein voor de Parijs-Metz road?

Inderdaad, de steden van Metz en Parijs zijn verbonden met een directe treinverbinding. Wees voorzichtig, dit kan afhankelijk zijn van de datum van uw reis naar Metz en er kunnen minder rechtstreekse treinen uit komen Parijs op bepaalde dagen. Om de goedkoopste te vinden Parijs-Metz treinkaartje, wij adviseren u om een zoekopdracht op Vivanoda te starten met uw reisdatums.

Carpool van Parijs naar Metz

Carpoolen is een recente manier om te reizen door uw reis te delen Parijs-Metz met andere reizigers die dezelfde route zoeken. Dit heeft een zeer positieve invloed op het milieu, omdat het de capaciteit van de auto optimaliseert en het ook geld bespaart.

In tegenstelling tot andere transportmiddelen, biedt autodelen reizigers geen gedefinieerde dienstregeling aan. Je hebt dus meer kansen om te vinden Parijs-Metz rijdt vijf dagen voor uw reisdatum dan drie maanden. Dit is interessant voor lastminute reizen naar Metz.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)