Aanbevolen route
Parijs
Rechtstreekse reis naar Montpellier met trein, bus, carpooling, vlucht
Montpellier
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Parijs
Reizen met de trein, carpooling, bus naar Lyon
Lyon
Reizen met de bus, trein, vlucht, carpooling naar Montpellier
Montpellier
Prijzen zoeken
Parijs
Reizen met de trein, carpooling, bus naar Nîmes
Nîmes
Reizen met de trein, carpooling, bus naar Montpellier
Montpellier
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Parijs naar Montpellier?

Bent u van plan om van Parijs naar Montpellier te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Parijs naar Montpellier te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Parijs en Montpellier, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, TGV Lyria, OUIGO, Eurolines of Isilines) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Parijs en Montpellier, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Parijs Montpellier reis te plannen.

Voor uw reis van Parijs naar Montpellier heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Parijs naar Montpellier

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Parijs naar Montpellier, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Parijs Montpellier per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Parijs Montpellier ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Parijs Montpellier

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Parijs en Montpellier, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Montpellier te komen.

Carpoolen Parijs Montpellier

Carpoolen tussen Parijs en Montpellier is perfect als u in goed gezelschap naar Montpellier wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Parijs of Montpellier kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Parijs naar Montpellier te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Parijs Montpellier

Stad van vertrek
Parijs
Frankrijk
Île-de-France
Stad van bestemming
Montpellier
Frankrijk
Languedoc-Roussillon
Afstand
595 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, bus, carpooling en vlucht
Zoek naar tickets voor Parijs Montpellier
Zoeken naar accommodatie in Montpellier
Plan uw reis van Parijs naar Montpellier gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Parijs naar Montpellier gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Parijs en Montpellier vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, TGV Lyria, OUIGO, Eurolines of Isilines om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Parijs en Montpellier met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Parijs en Montpellier

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Parijs naar Montpellier?
Bereikbaarheid Treinstations in Parijs of Montpellier liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Snelheid Treinen van Parijs naar Montpellier zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Landschappen Treinen tussen Parijs en Montpellier bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Kosten Treintickets Parijs-Montpellier kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Parijs Montpellier kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Parijs naar Montpellier?
Prijzen Bustickets van Parijs naar Montpellier zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Montpellier (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Parijs en Montpellier, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Parijs en Montpellier zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Comfort Bussen tussen Parijs en Montpellier kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Parijs naar Montpellier zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Montpellier om de afstand van 595 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Parijs naar Montpellier?
Flexibel Carpoolen van Parijs naar Montpellier is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Parijs naar Montpellier is vaak de voordeligste manier van reizen.
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Parijs naar Montpellier.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Parijs naar Montpellier kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Parijs naar Montpellier.
Voordelen en nadelen van vliegen van Parijs naar Montpellier?
Snelheid Vliegen tussen Parijs en Montpellier is de snelste manier om de 595 km tussen Parijs en Montpellier af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Parijs naar Montpellier, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Prijzen Vliegtickets van Parijs naar Montpellier kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Veiligheidscontroles Reizigers naar Montpellier moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Parijs vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Parijs Montpellier hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.

Waar beginnen in Parijs? Waar kom ik aan in Montpellier?

Parijs vertrek busstations

Paris Galliéni
Kaart
Paris Quai de Bercy
Kaart
Orly Sud
Kaart
Bibliothèque François Mitterrand
Kaart
Parc d'autocars de la Porte Maillot
Kaart
Paris Marne La Vallée
Kaart
Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole
Kaart
Paris-Orly Aéroport
Kaart

Vertrekstations in Parijs

Paris-Bercy
Kaart
Paris-Gare-de-Lyon
Kaart
Marne-la-Vallée-Chessy
Kaart
Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV
Kaart

Vertrekluchthavens in Parijs

Paris Charles De Gaulle
Kaart
Paris Orly
Kaart

Montpellier aankomst busstations

Montpellier
Kaart
Montpellier Les Sabines
Kaart
Montpellier Arrêt TAM T1 - Place de France
Kaart

Montpellier Aankomst Stations

Montpellier-Saint-Roch
Kaart

Montpellier aankomst luchthavens

Montpellier-Méditerranée
Kaart
Zoek naar tickets voor Parijs Montpellier
Zoeken naar accommodatie in Montpellier

3 tips om goedkoper te reizen tussen Parijs en Montpellier

Heeft u besloten om van Parijs naar Montpellier te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein, vlucht of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Parijs naar Montpellier.

  • 1. Vergelijk vervoersmiddelen
    Het kan een goed idee zijn om de verschillende beschikbare vervoerswijzen te vergelijken om geld te besparen op uw reis van Parijs naar Montpellier. Vliegen of de trein nemen lijkt misschien de snelste optie om in Montpellier te komen, maar carpoolen of de bus nemen zijn vaak goedkopere alternatieven. Houd ook rekening met de lengte van de reis en de route om de voordeligste oplossing te vinden die het beste bij uw behoeften past.
  • 2. Licht reizen
    Als u tussen Parijs en Montpellier reist met een maatschappij die extra kosten in rekening brengt voor ingecheckte bagage, zoals vaak het geval is, kan het verstandig zijn uw bagage tot een minimum te beperken om geld te besparen. Probeer alleen het hoognodige in te pakken en controleer het bagagebeleid van de luchtvaartmaatschappij voordat u naar Montpellier vertrekt.
  • 3. Boek vooraf
    Dit is vaak de bekendste tip om geld te besparen op reizen tussen Parijs en Montpellier. Dat komt omdat trein-, vliegtuig-, bus- of veerboottickets vaak goedkoper zijn als u ze ruim van tevoren koopt. Dit kan u soms tientallen of zelfs honderden euro's besparen op uw reis Parijs-Montpellier.

Bus Parijs Montpellier

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Parijs-Montpellier, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

De frequentie van vertrekken naar Parijs vanuit Montpellier varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Montpellier, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Parijs-Montpellier busticket extra kosten met zich mee.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Parijs-Montpellier. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Parijs-Montpellier varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Parijs naar Montpellier op Vivanoda.

De meeste bussen tussen Parijs en Montpellier zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Busmaatschappijen Parijs Montpellier

Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Parijs Montpellier

Treinen Parijs Montpellier

Het is aanbevolen om uw treinticket van Parijs naar Montpellier ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Parijs naar Montpellier. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Parijs naar Montpellier reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Treintickets van Parijs naar Montpellier kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

De gemiddelde reistijd van Parijs naar Montpellier hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Montpellier zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Parijs en Montpellier te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Treinmaatschappijen van Parijs naar Montpellier

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Parijs Montpellier

Vluchten Parijs Montpellier

Luchtvaartmaatschappijen Parijs Montpellier

Air France
Air France
Hop!
Hop!
Zoek naar vluchten Parijs Montpellier

Carpoolen Parijs Montpellier

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Parijs naar Montpellier zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Parijs naar Montpellier, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Parijs en Montpellier. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

De duur van een carpool reis tussen Parijs en Montpellier is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Parijs en Montpellier, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Parijs naar Montpellier hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpool platform Parijs Montpellier

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Parijs Montpellier

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd