Reizen van Parijs naar Montpellier

Plan uw reis van Parijs naar Montpellier in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

4 opties om van Parijs naar Montpellier in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

 • Selecteer de route van uw keuze
 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Parijs
Montpellier
/
/
/
 • Krijg tarieven
2
Parijs
Lyon
Montpellier
/
/
/
/
/
 • Krijg tarieven
3
Parijs
Nimes
Montpellier
/
/
/
/
 • Krijg tarieven
4
Parijs
Avignon
Montpellier
/
/
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Parijs Montpellier

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand595 km
Directe lijnJa

Hoe te reizen van Parijs naar Montpellier ?

Jij hebt gekozen Montpellier als een bestemming voor uw volgende vakantie of weekend, maar u weet niet hoe u daar kunt komen Parijs en hoe u de beste kunt vinden Parijs naar Montpellier transport deals? Over het algemeen surf je op verschillende websites en breng je uren door zonder er zeker van te zijn dat alle transportoplossingen in overweging zijn genomen.

U krijgt in één zoekopdracht op Vivanoda, uw multimodale reisplanner in Europa, alle prijzen voor vluchten, treinen, carpoolen en bussen om naar te reizen Montpellier van Parijs U hoeft alleen de vertrekdatum aan te geven Montpellier laat Vivanoda dan naar je zoeken. Verfijn, filter, sorteer volgens uw reisvoorkeuren en selecteer vervolgens Parijs - Montpellier aanbod dat het beste bij u past.

Om uw bestemming te bereiken vanaf Parijs, reist u met SNCF, OUIGO, OUIBUS, Isilines, FlixBus, Eurolines, Hop! of ALSA door bussen, carpoolen, treinen of vluchten.

Alle vervoerswijzen Parijs Montpellier

Als u voorkeuren heeft voor een bepaalde transportmodus, kunt u meer informatie krijgen over deze secties:

Parijs naar Montpellier bus

Als u op zoek bent naar een busdienst van Parijs naar Montpellier, je hebt geluk want er is eigenlijk een directe dienst.

Je vraagt je misschien af of het de moeite waard is om met de bus te reizen tussen Parijs en Montpellier en wat de voordelen van deze manier van transport kunnen zijn. Daarom geven we je enkele argumenten die je kunnen overtuigen om in een bus te stappen Montpellier.

 • Bijna alle bussen zijn uitgerust met een wifi-verbinding, wat zeer welkom is om te reizen 595 km van de reis.
 • Het wagenpark van Isilines, OUIBUS, FlixBus of Eurolines-bussen is nieuw en daarom groener dan carpoolen. Sinds deParijs Montpellier de weg is al lang aangelegd, bussen hebben geen extra infrastructuur nodig die het landschap verstoort.
 • Als de reisduur tussen Parijs en Montpellier en zijn 595 km maakt je je een beetje zorgen en kies dan de nachtbus Parijs Montpellier wat u een overnachting bespaart in een Montpellierhotel. Je zult het dan kunnen ontdekkenMontpellier in de vroege morgen.

Bus stopt binnen Parijs

Het wordt aanbevolen dat u aankomt op de Parijs busstation tussen 15 en 30 minuten voor de vertrektijd, afhankelijk van de busmaatschappij. De naam van de bestemming 'Montpellier'wordt altijd vermeld op de voorkant van de bus. Presenteer ten slotte uw ticket aan het personeel van Eurolines, FlixBus, OUIBUS of Isilines, zodat u uw koffers in de koffer kunt zetten en vervolgens kunt instappen.

 • Paris Galliéni
 • Paris Quai de Bercy
 • Paris-Bercy

Aankomst busstations in Montpellier

Wanneer je aankomt Montpellier, zorg ervoor dat u niets aan uw stoel en in het ruim vergeet.

 • Montpellier Les Sabines
 • Montpellier
 • Montpellier Arrêt TAM T1 - Place de France

Wat zijn de busbedrijven die de Parijs Montpellier ?

Verschillende busmaatschappijen bedienen de steden van Parijs en Montpellier met directe buslijn: Isilines, OUIBUS, FlixBus en Eurolines.

Isilines Parijs MontpellierOUIBUS Parijs MontpellierFlixBus Parijs MontpellierEurolines Parijs Montpellier

Goedkope vluchten vanaf Parijs naar Montpellier

Goedkope vluchten naar Montpellier zijn soms niet zo gemakkelijk te krijgen, maar we willen u eraan herinneren een paar tips:

 • Het wordt ten zeerste aanbevolen om uw te boeken Parijs Montpellier vlucht enkele weken (of zelfs maanden) van tevoren. Meestal is dit de belangrijkste regel voor opbrengstbeheer: de goedkoopste prijs is lang voor vertrek beschikbaar (dit is gericht op vrijetijdsklanten die gewend zijn vroeg te boeken).
 • Het is vaak goedkoper om te vliegen Parijs-Montpellier route op verbonden vluchten.

Luchthaven van vertrek over Parijs

 • ORY Paris Orly

Bestemming luchthaven in Montpellier

 • MPL Montpellier-Méditerranée

Van welke luchtvaartmaatschappijen vliegen Parijs naar Montpellier ?

Air France is de enige luchtvaartmaatschappij met directe link naar Montpellier van het vliegveld van Parijs.
Air France Parijs Montpellier

trein Parijs naar Montpellier

Hogesnelheidstrein Parijs Montpellier

Dat zijn treinen die op zeer hoge snelheid rijden en slechts enkele steden bedienen Parijs en Montpellier. Ze werken vaak op speciale tracks.

Regionale trein Parijs Montpellier

Parijs Montpellier treinbedrijven

Er zijn 2 vervoerders die treinreizen uitvoeren tussen Parijs en Montpellier: OUIGO en SNCF.
OUIGO Parijs MontpellierSNCF Parijs Montpellier

Is het mogelijk om rechtstreeks met de trein te gaan vanuit Parijs naar Montpellier?

Inderdaad, de steden van Montpellier en Parijs zijn verbonden met een directe treinverbinding. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van de dag van de week, het schema kan veranderen en directe treinen mogelijk niet elke dag rijden. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Parijs-Montpellier treinkaartje op Vivanoda.

Treinstations van Parijs

 • Paris-Gare-de-Lyon
 • Marne-la-Vallée-Chessy

Treinstations in Montpellier

 • Montpellier-Saint-Roch

Carpool van Parijs naar Montpellier

Rijden is een nieuwe manier van reizen waarmee mensen kunnen delen Parijs-Montpellier autoritten met anderen. Dit helpt de reiskosten voor zowel de bestuurder als de passagier te verlagen en vermindert ook de impact op het milieu.

Welke vervoerders reizen tussen Parijs en Montpellier?

Busbedrijven
Busmaatschappij Isilines biedt busdiensten van Paris Galliéni Bus Terminal in Parijs en Montpellier Les Sabines Bus Terminal (Languedoc-Roussillon Frankrijk)
ALSA is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Avignon City (met het busstation Avignon in het centrum van 0.7 km) en Montpellier City, waar de bus je afzet bij het busstation van Montpellier Les Sabines op ongeveer 3.1 km van het centrum.
De Eurolines-busmaatschappij draait van Paris Galliéni Bus Terminal in Parijs en Montpellier Bus Terminal (Languedoc-Roussillon Frankrijk)
Het FlixBus-netwerk bevat een buslijn tussen Parijs City (met het busstation Paris Quai de Bercy in het centrum van 3 km) en Montpellier City, waar de bus je afzet bij het busstation van Montpellier Les Sabines op ongeveer 3.1 km van het centrum.
Busmaatschappij OUIBUS biedt busdiensten van Paris-Bercy Bus Terminal in Parijs en Montpellier Les Sabines Bus Terminal (Languedoc-Roussillon Frankrijk)
Spoorwegmaatschappijen
SNCF biedt een regel Parijs-Montpellier met TGV-trein vanuit Paris-Gare-de-Lyon Station (2.2 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Montpellier-Saint-Roch Station (0.4 km vanuit het centrum)
Eurostar beheert de lijn van Parijs naar Avignon met Eurostar-trein vanuit Marne-la-Vallée-Chessy station naar station Avignon-Centre (Provence-Alpes-Côte d'Azur Frankrijk)
OUIGO maakt de spoorverbinding Parijs-Montpellier met -trein vanuit Marne-la-Vallée-Chessy Station (32 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Montpellier-Saint-Roch Station (0.4 km vanuit het centrum)
TGV Lyria biedt een regel van Nimes naar Montpellier met TGV Lyria-trein vanuit Nîmes station naar station Montpellier-Saint-Roch (Languedoc-Roussillon Frankrijk)
Luchtvaartmaatschappijen
Hop! maakt een vlucht vertrekkende van Lyon Saint-Exupery International LYS Airport gelegen op 21 km van het centrum van Lyon naar Montpellier (aankomst op Montpellier-Méditerranée MPL Airport)
Air France zorgt voor een rotatie van Paris Orly ORY Airport (gelegen op 15 km van Parijs Center, Frankrijk) naar Montpellier (op weg naar Montpellier-Méditerranée MPL Airport)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Parijs-Montpellier (596 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)