Parijs
Rechtstreekse reis naar Reims met bus, trein, carpooling
Reims
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Parijs naar Reims?

Bent u van plan om van Parijs naar Reims te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Parijs naar Reims te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Parijs en Reims, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, OUIGO, FlixBus, Isilines of ALSA) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Parijs en Reims, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Parijs Reims reis te plannen.

Voor uw reis van Parijs naar Reims heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Parijs naar Reims

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Parijs naar Reims, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Parijs Reims per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Parijs Reims ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Parijs Reims

Carpoolen tussen Parijs en Reims is perfect als u in goed gezelschap naar Reims wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Parijs of Reims kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Parijs naar Reims te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Parijs Reims

Stad van vertrek
Parijs
Frankrijk
Île-de-France
Stad van bestemming
Reims
Frankrijk
Champagne-Ardenne
Afstand
130 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Parijs Reims
Zoeken naar accommodatie in Reims
Plan uw reis van Parijs naar Reims gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Parijs naar Reims gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Parijs en Reims vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, OUIGO, FlixBus, Isilines of ALSA om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Parijs en Reims met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Parijs en Reims

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Parijs naar Reims?
Milieuvriendelijk De trein Parijs-Reims wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Snelheid Treinen van Parijs naar Reims zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Flexibiliteit De treintijden van Parijs Reims kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Parijs-Reims kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Parijs naar Reims?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Parijs en Reims, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Parijs naar Reims zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Reims (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Reistijd Bussen van Parijs naar Reims zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Reims om de afstand van 130 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Parijs en Reims kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Parijs naar Reims?
Flexibel Carpoolen van Parijs naar Reims is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Parijs en Reims is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Parijs Reims. Ze zijn niet altijd op tijd.

Waar beginnen in Parijs? Waar kom ik aan in Reims?

Parijs vertrek busstations

Paris Quai de Bercy
Kaart
Bibliothèque François Mitterrand
Kaart
Paris Galliéni
Kaart
Paris-Bercy
Kaart
Orly Sud
Kaart
Paris Hôtel de Ville
Kaart
Paris Opéra
Kaart
Paris Marne La Vallée
Kaart

Vertrekstations in Parijs

Paris-Est
Kaart
Marne-la-Vallée-Chessy
Kaart
Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV
Kaart

Reims aankomst busstations

Reims
Kaart
Reims Gare SNCF
Kaart

Reims Aankomst Stations

Reims
Kaart
Champagne-Ardenne-TGV
Kaart
Reims-Maison-Blanche
Kaart
Zoek naar tickets voor Parijs Reims
Zoeken naar accommodatie in Reims

Bus Parijs Reims

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Parijs-Reims busticket extra kosten met zich mee.

De frequentie van vertrekken naar Parijs vanuit Reims varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Reims, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Parijs-Reims varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Parijs naar Reims op Vivanoda.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Parijs-Reims. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

Busmaatschappijen Parijs Reims

FlixBus
FlixBus
Isilines
Isilines
ALSA
ALSA
reims-paris.com
reims-paris.com
Blablabus
Blablabus
Zoek naar buskaartjes Parijs Reims

Treinen Parijs Reims

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Parijs naar Reims reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Parijs naar Reims. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Parijs naar Reims reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Parijs en Reims.

Treinen tussen Parijs en Reims zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Treinmaatschappijen van Parijs naar Reims

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Parijs Reims

Carpoolen Parijs Reims

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Parijs en Reims, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Parijs naar Reims zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Parijs naar Reims, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Parijs naar Reims hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Parijs Reims contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Carpool platform Parijs Reims

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Parijs Reims

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd