Reizen van Parijs naar Rotterdam

Plan uw reis van Parijs naar Rotterdam in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Parijs naar Rotterdam in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Parijs
Rotterdam
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Parijs Rotterdam

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand373 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Parijs naar Rotterdam ?

Zoals veel reizigers, bent u op zoek naar de goedkoopste transportaanbiedingen om van te reizen Parijs naar Rotterdam? Over het algemeen surf je op verschillende websites en breng je uren door zonder er zeker van te zijn dat alle transportoplossingen in overweging zijn genomen.

Gelukkig is Vivanoda een multimodale reisplanner die prijzen verzamelt voor bussen, carpoolen, treinen en vluchten in een enkele zoekopdracht. Voer eenvoudig uw reisdatum in Rotterdam en Vivanoda doet de rest. Verfijn, filter, sorteer volgens uw reisvoorkeuren en selecteer vervolgens Parijs - Rotterdam aanbod dat het beste bij u past.

Om uw bestemming te bereiken vanaf Parijs, reist u met FlixBus, Eurolines, Thalys, Eurostar, Air France, Izy, Transavia.com France of OUIBUS door bussen, carpoolen, treinen of vluchten.

Alle vervoerswijzen Parijs Rotterdam

Lees meer informatie over elk vervoermiddel:

Parijs naar Rotterdam bus

Als u op zoek bent naar een busdienst van Parijs naar Rotterdam, je hebt geluk want er is eigenlijk een directe dienst.

U kunt nog steeds twijfels hebben om erbij te komen Rotterdam met de bus. Daarom geven we je enkele argumenten die je kunnen overtuigen om in een bus te stappen Rotterdam.

 • Vergeet tijdens de zomer de hittegolf dankzij de airconditioning bijna alle Parijs Rotterdam coaches zijn uitgerust met.
 • Als de duur van de reis Parijs en Rotterdam met de bus lijkt misschien een beetje lang, de nachtbussen Parijs Rotterdam zijn de oplossing om geen tijd te verspillen en aan te komen Rotterdam in de vroege morgen.
 • Bijna alle bussen zijn uitgerust met een wifi-verbinding, wat zeer welkom is om te reizen 373 km van de reis.

Wat zijn de busbedrijven die de Parijs Rotterdam ?

ALSA, Eurolines, FlixBus en OUIBUS zijn de busmaatschappijen die de buslijn exploiteren Parijs Rotterdam met directe service.

ALSA Parijs RotterdamEurolines Parijs RotterdamFlixBus Parijs RotterdamOUIBUS Parijs Rotterdam

Bus stopt binnen Parijs

Vergeet niet om aan te komen bij het busstation in Parijs minstens 15 minuten, of zelfs 30 minuten, voor de geboekte vertrektijd. De naam van de bestemming 'Rotterdam'wordt altijd vermeld op de voorkant van de bus. Laat uw ticket vóór het instappen aan de chauffeur zien, leg uw bagage in het ruim en ga vervolgens aan uw stoel zitten.

 • Paris Bercy (centre ville)
 • Paris Galliéni
 • Paris Quai de Bercy
 • Paris-Bercy

Aankomst busstations in Rotterdam

Zodra de bus is aangekomen Rotterdam, controleer en verzamel uw bezittingen om niets te vergeten.

 • Rotterdam

trein Parijs naar Rotterdam

Parijs Rotterdam treinbedrijven

Het treinbedrijf dat deze reis uitvoert, is Thalys.
Thalys Parijs Rotterdam

Hogesnelheidstrein Parijs Rotterdam

Reizend met een snelheid tussen 200 km / u tot 350 km / u, zijn die treinen de snelste oplossing om van te vertrekken Parijs naar Rotterdam met de trein.

Intercitytrein Parijs Rotterdam

Intercitytreinen bedienen de belangrijkste steden langs de Parijs-Rotterdam route met een verbeterde reisduur in vergelijking met regionale treinen.

Is het mogelijk om rechtstreeks met de trein te gaan vanuit Parijs naar Rotterdam?

Inderdaad, de steden van Rotterdam en Parijs zijn verbonden met een directe treinverbinding. Het schema kan gedurende de week variëren en rechtstreekse treinen kunnen alleen op bepaalde dagen rijden. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Parijs-Rotterdam treinkaartje op Vivanoda.

Treinstations voor vertrek in Parijs

 • Marne-la-Vallée-Chessy
 • Paris-Nord
 • Gare-du-Nord

Aankomst treinstations in Rotterdam

 • Rotterdam Centraal

Carpool van Parijs naar Rotterdam

Rijden is een nieuwe manier van reizen waarmee mensen kunnen delen Parijs-Rotterdam autoritten met anderen. Dit helpt de reiskosten voor zowel de bestuurder als de passagier te verlagen en vermindert ook de impact op het milieu.

Carpoolen verschilt van het andere vervoermiddel vanwege een ongedefinieerde dienstregeling. Dit betekent dat bij het zoeken naar Parijs-Rotterdam ritten, zult u eerder geneigd zijn om die te vinden als u slechts drie dagen van tevoren (en niet twee maanden) zoekt. Dit is interessant voor lastminute reizen naar Rotterdam.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)