Parijs
Rechtstreekse reis naar Saint-Etienne met trein, bus, carpooling
Saint-Etienne
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Parijs naar Saint-Etienne?

Bent u van plan om van Parijs naar Saint-Etienne te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Parijs naar Saint-Etienne te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Parijs en Saint-Etienne, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, OUIGO, FlixBus, Eurolines of Isilines) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Parijs en Saint-Etienne, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Parijs Saint-Etienne reis te plannen.

Voor uw reis van Parijs naar Saint-Etienne heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Parijs naar Saint-Etienne

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Parijs naar Saint-Etienne, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Parijs Saint-Etienne per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Parijs Saint-Etienne ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Parijs Saint-Etienne

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Parijs en Saint-Etienne, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Saint-Etienne te komen.

Carpoolen Parijs Saint-Etienne

Carpoolen tussen Parijs en Saint-Etienne is perfect als u in goed gezelschap naar Saint-Etienne wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Parijs of Saint-Etienne kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Parijs naar Saint-Etienne te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Parijs Saint-Etienne

Stad van vertrek
Parijs
Frankrijk
Île-de-France
Stad van bestemming
Saint-Etienne
Frankrijk
Rhône-Alpes
Afstand
410 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, bus en carpooling
Zoek naar tickets voor Parijs Saint-Etienne
Zoeken naar accommodatie in Saint-Etienne
Plan uw reis van Parijs naar Saint-Etienne gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Parijs naar Saint-Etienne gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Parijs en Saint-Etienne vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, OUIGO, FlixBus, Eurolines of Isilines om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Parijs en Saint-Etienne met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Parijs en Saint-Etienne

Voordelen en nadelen van vliegen van Parijs naar Saint-Etienne?
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Parijs naar Saint-Etienne, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Snelheid Vliegen tussen Parijs en Saint-Etienne is de snelste manier om de 410 km tussen Parijs en Saint-Etienne af te leggen.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Parijs Saint-Etienne hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Prijzen Vliegtickets van Parijs naar Saint-Etienne kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Parijs naar Saint-Etienne?
Bereikbaarheid Treinstations in Parijs of Saint-Etienne liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Landschappen Treinen tussen Parijs en Saint-Etienne bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Flexibiliteit De treintijden van Parijs Saint-Etienne kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Parijs-Saint-Etienne kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Parijs naar Saint-Etienne?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Parijs en Saint-Etienne zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Prijzen Bustickets van Parijs naar Saint-Etienne zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Saint-Etienne (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Reistijd Bussen van Parijs naar Saint-Etienne zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Saint-Etienne om de afstand van 410 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Parijs en Saint-Etienne kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Parijs naar Saint-Etienne?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Parijs en Saint-Etienne is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Flexibel Carpoolen van Parijs naar Saint-Etienne is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Parijs Saint-Etienne. Ze zijn niet altijd op tijd.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.

Waar beginnen in Parijs? Waar kom ik aan in Saint-Etienne?

Parijs vertrek busstations

Paris Quai de Bercy
Kaart
Orly Sud
Kaart
Paris Galliéni
Kaart
Parc d'autocars de la Porte Maillot
Kaart
Bibliothèque François Mitterrand
Kaart
Paris Marne La Vallée
Kaart
Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole
Kaart
Paris-Orly Aéroport
Kaart

Vertrekstations in Parijs

Paris-Gare-de-Lyon
Kaart
Paris-Bercy
Kaart
Marne-la-Vallée-Chessy
Kaart
Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV
Kaart

Vertrekluchthavens in Parijs

Paris Charles De Gaulle
Kaart
Paris Orly
Kaart

Saint-Etienne aankomst busstations

Saint-Étienne
Kaart
Saint Etienne
Kaart

Saint-Etienne Aankomst Stations

St-Étienne-Châteaucreux
Kaart
St-Étienne-Châteaucreux
Kaart
St-Étienne-Bellevue
Kaart
St-Étienne-Carnot
Kaart
Zoek naar tickets voor Parijs Saint-Etienne
Zoeken naar accommodatie in Saint-Etienne

Bus Parijs Saint-Etienne

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Parijs-Saint-Etienne. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

De meeste bussen tussen Parijs en Saint-Etienne zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De duur van de busreis tussen Parijs en Saint-Etienne varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Saint-Etienne rijden.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Parijs-Saint-Etienne, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

Busmaatschappijen Parijs Saint-Etienne

FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
ALSA
ALSA
Zoek naar buskaartjes Parijs Saint-Etienne

Treinen Parijs Saint-Etienne

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Parijs naar Saint-Etienne. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Parijs naar Saint-Etienne ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

De gemiddelde reistijd van Parijs naar Saint-Etienne hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Saint-Etienne zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Treinen tussen Parijs en Saint-Etienne zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Treinmaatschappijen van Parijs naar Saint-Etienne

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Parijs Saint-Etienne

Vluchten Parijs Saint-Etienne

Luchtvaartmaatschappijen Parijs Saint-Etienne

Air France
Air France
Zoek naar vluchten Parijs Saint-Etienne

Carpoolen Parijs Saint-Etienne

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Parijs en Saint-Etienne, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Parijs en Saint-Etienne. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

De duur van een carpool reis tussen Parijs en Saint-Etienne is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Parijs Saint-Etienne contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Carpool platform Parijs Saint-Etienne

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Parijs Saint-Etienne

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd