Reizen van Parijs naar Saint-Etienne

Plan uw reis van Parijs naar Saint-Etienne in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Parijs naar Saint-Etienne in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Parijs
Saint-Etienne
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Parijs Saint-Etienne

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand410 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Parijs naar Saint-Etienne?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Parijs Saint-Etienne trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Parijs Saint-Etienne door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Parijs en Saint-Etienne op een kaart evenals de route Parijs Saint-Etienne en de verschillende verbindingspunten (Saint Etienne Bus Station, St-Étienne-Châteaucreux Station, Saint-Étienne Bus Station, St-Étienne-Bellevue Station, St-Étienne-Carnot Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Saint-Etienne

Alle vervoerswijzen Parijs Saint-Etienne

Voor een reis van Parijs (Île-de-France, Frankrijk) naar Saint-Etienne (Rhône-Alpes, Frankrijk) met een afstand van 410 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Je hebt geluk, er is een directe Parijs-Saint-Etienne-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Parijs. De bus brengt je naar het busstation Saint-Étienne (1.2 km vanaf Saint-Etienne, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Saint-Etienne op tijd op het Paris-Bercy-busstation (op de 2.9 km de Parijs) verschijnt.
De Parijs Saint-Etienne-trein is direct.
De treinen TGV van SNCF naar Saint-Etienne vertrekken vanaf het Paris-Gare-de-Lyon-treinstation in Parijs. Aankomst in Saint-Etienne zal zijn op St-Étienne-Châteaucreux Station (1 km vanuit het centrum).
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Parijs-Saint-Etienne.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Parijs naar Saint-Etienne kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenParijs-Lyon doe dan de rest van de reis in bus.
Verlaat Parijs aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Paris Orly afgelegen ORY 15 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Lyon (Lyon Saint-Exupery International Airport, IATA-code: LYS) geëxploiteerd door Air France.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)