Reizen van Parijs naar Straatsburg

Plan uw reis van Parijs naar Straatsburg in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Parijs naar Straatsburg in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Parijs
Straatsburg
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Parijs Straatsburg

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand397 km
Directe lijnJa

Hoe te reizen van Parijs naar Straatsburg ?

Je plant een reis vanaf Parijs naar Straatsburg en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Parijs Straatsburg? Bladeren door verschillende websites om eenvoudige informatie te krijgen en uw reis te boeken is altijd erg vervelend.

U krijgt in één zoekopdracht op Vivanoda, uw multimodale reisplanner in Europa, alle prijzen voor vluchten, treinen, carpoolen en bussen om naar te reizen Straatsburg van Parijs Voer uw reisdata in Straatsburg dan doet Vivanoda de rest. Verfijn, filter, sorteer volgens uw reisvoorkeuren en selecteer vervolgens Parijs - Straatsburg aanbod dat het beste bij u past.

Om van te reizen Parijs, vluchten, treinen, carpoolen of bussen van SNCF, FlixBus, Eurolines, OUIGO, Blablacar, Isilines, OUIBUS en reims-paris.com zal je dragen Straatsburg.

Alle vervoerswijzen Parijs Straatsburg

Voor een reis van Parijs (Île-de-France, Frankrijk) naar Straatsburg (Elzas, Frankrijk) met een afstand van 397 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Je hebt geluk, er is een directe Parijs-Straatsburg-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Parijs. De bus brengt je naar het busstation Strasbourg (1.2 km vanaf Straatsburg, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Straatsburg op tijd op het Paris Galliéni-busstation (op de 4.7 km de Parijs) verschijnt.
De Parijs Straatsburg-trein is direct.
De treinen TGV van SNCF of OUIGO naar Straatsburg vertrekken vanaf het Paris-Est-treinstation in Parijs. Aankomst in Straatsburg zal zijn op Strasbourg Station (0.8 km vanuit het centrum).
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Parijs-Straatsburg.
Directe vlucht Parijs> Straatsburg is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Parijs aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Paris Orly afgelegen ORY 15 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Straatsburg (Strasbourg-Entzheim Airport, IATA-code: SXB) geëxploiteerd door Air France.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)