Reizen van Plymouth naar Aberdeen

Plan uw reis van Plymouth naar Aberdeen in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Plymouth naar Aberdeen in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Plymouth
Aberdeen
/
/
  • Krijg tarieven
2
Plymouth
Londen
Aberdeen
/
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
3
Plymouth
Edinburgh
Aberdeen
/
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Plymouth Aberdeen

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand763 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Plymouth naar Aberdeen?

We bieden 3 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Plymouth Aberdeen trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Plymouth Aberdeen door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Plymouth en Aberdeen op een kaart evenals de route Plymouth Aberdeen en de verschillende verbindingspunten (Aberdeen Station, Aberdeen Bus Station, Dyce Airport, Plymouth Station, Plymouth Bus Station) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Aberdeen

Alle vervoerswijzen Plymouth Aberdeen

Voor een reis van Plymouth (Engeland, Verenigd Koninkrijk) naar Aberdeen (Schotland, Verenigd Koninkrijk) met een afstand van 763 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Plymouth Aberdeen-trein is direct.
De treinen van CrossCountry naar Aberdeen vertrekken vanaf het Plymouth-treinstation in Plymouth. Aankomst in Aberdeen zal zijn op Aberdeen Station (0.5 km vanuit het centrum).
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Plymouth-Aberdeen.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Plymouth-Aberdeen te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Plymouth-Edinburgh en Edinburgh-Aberdeen.
Je gaat aan boord van een bus naar Plymouth. De bus brengt je naar het busstation Edinburgh (18 km vanaf Edinburgh, Verenigd Koninkrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Edinburgh op tijd op het Plymouth-busstation (op de 1.4 km de Plymouth) verschijnt.Neem in Edinburgh een andere bus die je naar het busstation van Aberdeen (Schotland Verenigd Koninkrijk) zal brengen.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Plymouth naar Aberdeen kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenLonden-Aberdeen doe dan de rest van de reis in trein.
Verlaat Londen aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Gatwick afgelegen LGW 39 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Aberdeen (Dyce Airport, IATA-code: ABZ) geëxploiteerd door FlyBE, Easyjet, British Airways of Virgin Atlantic Airways.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)