Reizen van Plymouth naar Belfast

Plan uw reis van Plymouth naar Belfast in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

2 opties om van Plymouth naar Belfast in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Plymouth
Exeter
Belfast
/
/
  • Krijg tarieven
2
Plymouth
Bristol
Belfast
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Plymouth Belfast

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand483 km
Directe lijnNee

Hoe kom je van Plymouth naar Belfast?

We bieden 2 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Plymouth Belfast trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Plymouth Belfast door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Plymouth en Belfast op een kaart evenals de route Plymouth Belfast en de verschillende verbindingspunten (Belfast City Airport, Belfast International Airport, Plymouth Station, Dockyard (Plymouth) Station, Devonport Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Belfast

Alle vervoerswijzen Plymouth Belfast

Voor een reis van Plymouth (Engeland, Verenigd Koninkrijk) naar Belfast (Noord-Ierland, Verenigd Koninkrijk) met een afstand van 483 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Plymouth naar Belfast kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenBristol-Belfast doe dan de rest van de reis in trein.
Verlaat Bristol aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Bristol afgelegen BRS 12 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Belfast (Belfast International Airport, IATA-code: BFS) geëxploiteerd door Easyjet of FlyBE.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Plymouth naar Belfast te gaan zonder verandering. Je kunt de trein nemenPlymouth-Bristol en gebruik vliegtuig om je eindbestemming te bereiken.
De treinen van CrossCountry naar Bristol vertrekken vanaf het Plymouth-treinstation in Plymouth. Aankomst in Bristol zal zijn op Bristol Temple Meads Station (1 km vanuit het centrum).
Hoewel het niet mogelijk is om alleen met de bus naar Plymouth Belfast te reizen, zijn er andere vervoerswijzen (vliegtuig) die de reis zal voltooien Plymouth-Bristol.
Je gaat aan boord van een bus naar Plymouth. De bus brengt je naar het busstation Bristol (0.5 km vanaf Bristol, Verenigd Koninkrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Bristol op tijd op het Plymouth-busstation (op de 1.4 km de Plymouth) verschijnt.
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Plymouth-Exeter kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in vliegtuig om de hele reis te dekken.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)