Plymouth
Rechtstreekse reis naar Birmingham met bus, carpooling, trein
Birmingham
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Plymouth naar Birmingham?

Bent u van plan om van Birmingham naar Plymouth te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Plymouth naar Birmingham te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Plymouth en Birmingham, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (CrossCountry, Arriva Trains Wales, Virgin Trains, National Express of MegaBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Plymouth en Birmingham, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Plymouth Birmingham reis te plannen.

Voor uw reis van Plymouth naar Birmingham heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Plymouth naar Birmingham

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Plymouth naar Birmingham, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Plymouth Birmingham per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Plymouth Birmingham ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Plymouth Birmingham met het vliegtuig

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Plymouth en Birmingham, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Birmingham te komen.

Carpoolen Plymouth Birmingham

Carpoolen tussen Plymouth en Birmingham is perfect als u in goed gezelschap naar Birmingham wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Plymouth of Birmingham kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Plymouth naar Birmingham te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Plymouth Birmingham

Stad van vertrek
Plymouth
Verenigd Koninkrijk
Engeland
Stad van bestemming
Birmingham
Verenigd Koninkrijk
Engeland
Afstand
280 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, carpooling en trein
Zoek naar tickets voor Plymouth Birmingham
Zoeken naar accommodatie in Birmingham
Plan uw reis van Plymouth naar Birmingham gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Plymouth naar Birmingham gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Plymouth en Birmingham vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals CrossCountry, Arriva Trains Wales, Virgin Trains, National Express of MegaBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Plymouth en Birmingham met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Plymouth en Birmingham

Voordelen en nadelen van vliegen van Plymouth naar Birmingham?
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Plymouth naar Birmingham, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Snelheid Vliegen tussen Plymouth en Birmingham is de snelste manier om de 280 km tussen Plymouth en Birmingham af te leggen.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Birmingham moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Plymouth vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Plymouth naar Birmingham kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Plymouth naar Birmingham?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Plymouth en Birmingham, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Plymouth naar Birmingham zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Birmingham (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Reistijd Bussen van Plymouth naar Birmingham zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Birmingham om de afstand van 280 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Plymouth en Birmingham kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Plymouth naar Birmingham?
Snelheid Treinen van Plymouth naar Birmingham zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Milieuvriendelijk De trein Plymouth-Birmingham wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Flexibiliteit De treintijden van Plymouth Birmingham kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Plymouth-Birmingham kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Plymouth naar Birmingham?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Plymouth en Birmingham is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Voordelig Carpoolen van Plymouth naar Birmingham is vaak de voordeligste manier van reizen.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Plymouth Birmingham. Ze zijn niet altijd op tijd.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Plymouth naar Birmingham kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Plymouth? Waar kom ik aan in Birmingham?

Plymouth vertrek busstations

Plymouth
Kaart

Vertrekstations in Plymouth

Plymouth
Kaart
Dockyard (Plymouth)
Kaart
Devonport
Kaart
Keyham
Kaart
St Budeaux Ferry Road
Kaart

Birmingham aankomst busstations

Birmingham
Kaart
Birmingham Airport
Kaart
Perry Barr
Kaart

Birmingham Aankomst Stations

Birmingham New Street
Kaart
University
Kaart
Birmingham International
Kaart
Aston
Kaart
Duddeston
Kaart
Erdington
Kaart
Gravelly Hill
Kaart
Hamstead (Birmingham)
Kaart
Perry Barr
Kaart
Witton (West Midlands)
Kaart

Birmingham aankomst luchthavens

Birmingham International
Kaart
Zoek naar tickets voor Plymouth Birmingham
Zoeken naar accommodatie in Birmingham

Bus Plymouth Birmingham

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Plymouth-Birmingham. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

De duur van de busreis tussen Plymouth en Birmingham varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Birmingham rijden.

Bussen tussen Plymouth en Birmingham bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Plymouth-Birmingham varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Plymouth naar Birmingham op Vivanoda.

Busmaatschappijen Plymouth Birmingham

National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Zoek naar buskaartjes Plymouth Birmingham

Treinen Plymouth Birmingham

Treinen tussen Plymouth en Birmingham zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

De gemiddelde reistijd van Plymouth naar Birmingham hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Birmingham zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Plymouth naar Birmingham ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Plymouth naar Birmingham reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Plymouth en Birmingham.

Treinmaatschappijen van Plymouth naar Birmingham

CrossCountry
CrossCountry
Arriva Trains Wales
Arriva Trains Wales
Virgin Trains
Virgin Trains
London Midland
London Midland
First Great Western
First Great Western
Zoek naar treintickets Plymouth Birmingham

Vluchten Plymouth Birmingham

Luchtvaartmaatschappijen Plymouth Birmingham

Eastern Airways
Eastern Airways
Zoek naar vluchten Plymouth Birmingham

Carpoolen Plymouth Birmingham

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Plymouth Birmingham contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Plymouth naar Birmingham zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Plymouth naar Birmingham, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

De duur van een carpool reis tussen Plymouth en Birmingham is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Plymouth en Birmingham. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Carpool platform Plymouth Birmingham

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Plymouth Birmingham
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd