Reizen van Plymouth naar Birmingham

Plan uw reis van Plymouth naar Birmingham in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Plymouth naar Birmingham in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Plymouth
Birmingham
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Plymouth Birmingham

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand280 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Plymouth naar Birmingham ?

Je plant een reis vanaf Plymouth naar Birmingham en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Plymouth Birmingham? Meestal is dit geen gemakkelijke taak en moet u door meerdere sites bladeren om alle aanbiedingen te vergelijken.

Dankzij uw multimodale zoekmachine Vivanoda, vindt u op dezelfde site alle tarieven voor bussen, carpoolen, treinen en vluchten te bereiken Birmingham. Vul de datum van uw reis in Birmingham en Vivanoda toont alle transportaanbiedingen. Gebruik de beschikbare filters en sorteeropties om uw zoekopdracht te verfijnen volgens uw voorkeuren.

U zult hoofdzakelijk de gebruiken vluchten, treinen, carpoolen en bussen van CrossCountry, Virgin Trains, First Great Western, Arriva Trains Wales, London Midland, MegaBus, Eastern Airways of Blablacar te bereiken Birmingham.

Alle vervoerswijzen Plymouth Birmingham

Als u voorkeuren heeft voor een bepaalde transportmodus, kunt u meer informatie krijgen over deze secties:

Plymouth naar Birmingham bus

Bent u op zoek naar een bus van Plymouth naar Birmingham? Er is inderdaad een directe buslijn die deze route exploiteert.

Met de bus vanuit Plymouth naar Birmingham is misschien niet zo duidelijk voor u. Hier zijn enkele redenen die u kunnen aanmoedigen om de bus naar te nemen Birmingham.

  • Zeer lage prijzen! Op dePlymouth Birmingham lijn, koeriertarieven zijn vaak onverslaanbaar in vergelijking met andere vervoerswijzen: carpoolen of trein.
  • Bijna alle bussen zijn uitgerust met een wifi-verbinding, wat zeer welkom is om te reizen 280 km van de reis.
  • Het wagenpark van MegaBus of National Express-bussen is nieuw en daarom groener dan carpoolen. Sinds dePlymouth Birmingham de weg is al lang aangelegd, bussen hebben geen extra infrastructuur nodig die het landschap verstoort.

Welke coachbedrijven om tussen te reizen Plymouth en Birmingham?

MegaBus en National Express zijn de busmaatschappijen die de buslijn exploiteren Plymouth Birmingham met directe service.

MegaBus Plymouth BirminghamNational Express Plymouth Birmingham

Vertrek busstations in Plymouth

U moet bij uw aankomen Plymouth stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. In het algemeen is de bestemming 'Birmingham'wordt aan de voorkant van de bus weergegeven terwijl de andere steden worden bediend. Het enige dat u hoeft te doen is uw ticket te valideren bij de bestuurder van National Express of MegaBus, uw bagage in de koffer te deponeren en uw stoel te vinden.

  • Plymouth

Aankomst busstations in Birmingham

Zodra de coach stopt bij Birmingham, zorg ervoor dat u niets achterlaat in uw stoel of uw ruimbagage vergeet.

  • Birmingham

Carpool van Plymouth naar Birmingham

Rijden is een nieuwe manier van reizen waarmee mensen kunnen delen Plymouth-Birmingham autoritten met anderen. Dit heeft een zeer positieve invloed op het milieu, omdat het de capaciteit van de auto optimaliseert en het ook geld bespaart.

Carpoolen verschilt van het andere vervoermiddel vanwege een ongedefinieerde dienstregeling. Je hebt dus meer kansen om te vinden Plymouth-Birmingham rijdt vijf dagen voor uw reisdatum dan drie maanden. Dit is meer een last-minute oplossing om naar toe te gaan Birmingham.

trein Plymouth naar Birmingham

Is er een directe trein op weg naar Birmingham van Plymouth?

Ja, het is mogelijk om vanaf te gaan Plymouth naar Birmingham met de trein zonder wijzigingen aan te brengen. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van de dag van de week, het schema kan veranderen en directe treinen mogelijk niet elke dag rijden. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Plymouth-Birmingham treinkaartje op Vivanoda.

Intercitytrein Plymouth Birmingham

De intercitytreinen dienden de belangrijkste steden van de route tussen Plymouth en Birmingham met een kortere duur in vergelijking met regionale treinen.

Treinstations van Plymouth

  • Plymouth

Aankomst treinstations in Birmingham

  • Birmingham New Street
  • Birmingham International

Plymouth Birmingham spoorwegen bedrijven

Er is slechts één spoorwegmaatschappij voor deze reis: CrossCountry.
CrossCountry Plymouth Birmingham

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)