Reizen van Plymouth naar Bristol

Plan uw reis van Plymouth naar Bristol in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Plymouth naar Bristol in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Plymouth
Bristol
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Plymouth Bristol

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand161 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Plymouth naar Bristol?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Plymouth Bristol trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Plymouth Bristol door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Plymouth en Bristol op een kaart evenals de route Plymouth Bristol en de verschillende verbindingspunten (Avonmouth Station, Bristol Temple Meads Station, Bristol Bus Station, Bristol Airport Bus Station, Bristol UWE Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Bristol

Welke vervoerders reizen tussen Plymouth en Bristol?

Spoorwegmaatschappijen
CrossCountry biedt een regel Plymouth-Bristol met -trein vanuit Plymouth Station (1.1 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Bristol Temple Meads Station (1 km vanuit het centrum)
First Great Western beheert de lijn van Plymouth naar Bristol met -trein vanuit Plymouth station naar station Bristol Temple Meads (Engeland Verenigd Koninkrijk)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Plymouth-Bristol (162 km)
Busbedrijven
Busmaatschappij National Express biedt busdiensten van Plymouth Bus Terminal in Plymouth en Bristol Bus Terminal (Engeland Verenigd Koninkrijk)
MegaBus is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Plymouth City (met het busstation Plymouth in het centrum van 1.4 km) en Bristol City, waar de bus je afzet bij het busstation van Bristol op ongeveer 0.5 km van het centrum.

Alle vervoerswijzen Plymouth Bristol

Voor een reis van Plymouth (Engeland, Verenigd Koninkrijk) naar Bristol (Engeland, Verenigd Koninkrijk) met een afstand van 161 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Plymouth Bristol-trein is direct.
De treinen van CrossCountry of First Great Western naar Bristol vertrekken vanaf het Plymouth-treinstation in Plymouth. Aankomst in Bristol zal zijn op Bristol Temple Meads Station (1 km vanuit het centrum).
Je hebt geluk, er is een directe Plymouth-Bristol-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Plymouth. De bus brengt je naar het busstation Bristol (0.5 km vanaf Bristol, Verenigd Koninkrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Bristol op tijd op het Plymouth-busstation (op de 1.4 km de Plymouth) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Plymouth-Bristol.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)