Reizen van Plymouth naar Cambridge

Plan uw reis van Plymouth naar Cambridge in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Plymouth naar Cambridge in te gaan trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Plymouth
Londen
Cambridge
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
2
Plymouth
Bristol
Cambridge
/
/
/
  • Krijg tarieven
3
Plymouth
Cambridge
  • Krijg tarieven

Reizen Plymouth Cambridge

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand359 km
Directe lijnNee

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Plymouth naar Cambridge ?

Je plant een reis vanaf Plymouth naar Cambridge en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Plymouth Cambridge? Bladeren door verschillende websites om eenvoudige informatie te krijgen en uw reis te boeken is altijd erg vervelend.

U krijgt in één zoekopdracht op Vivanoda, uw multimodale reisplanner in Europa, alle prijzen voor treinen, carpoolen en bussen om naar te reizen Cambridge van Plymouth Voer eenvoudig uw reisdatum in Cambridge en Vivanoda doet de rest. Verfijn, filter, sorteer volgens uw reisvoorkeuren en selecteer vervolgens Plymouth - Cambridge aanbod dat het beste bij u past.

U zult hoofdzakelijk de gebruiken treinen, carpoolen en bussen van MegaBus, Blablacar, National Express, First Great Western, CrossCountry, Greater Anglia of First Capital Connect te bereiken Cambridge.

Alle vervoerswijzen Plymouth Cambridge

Voor een reis van Plymouth (Engeland, Verenigd Koninkrijk) naar Cambridge (Engeland, Verenigd Koninkrijk) met een afstand van 359 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Plymouth-Cambridge te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Plymouth-Bristol en Bristol-Cambridge.
Je gaat aan boord van een bus naar Plymouth. De bus brengt je naar het busstation Bristol (0.5 km vanaf Bristol, Verenigd Koninkrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Bristol op tijd op het Plymouth-busstation (op de 1.4 km de Plymouth) verschijnt.Neem in Bristol een andere bus die je naar het busstation van Cambridge (Engeland Verenigd Koninkrijk) zal brengen.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Plymouth naar Cambridge te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Plymouth-Londen en Londen-Cambridge zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen van First Great Western naar Londen vertrekken vanaf het Plymouth-treinstation in Plymouth. Aankomst in Londen zal zijn op London Paddington Station (4 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Londen, waar de trein geëxploiteerd door de Greater Anglia, CrossCountry of First Capital Connect naar Cambridge vertrekt.
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Bristol-Cambridge kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in trein om de hele reis te dekken.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)