Reizen van Plymouth naar Cardiff

Plan uw reis van Plymouth naar Cardiff in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

4 opties om van Plymouth naar Cardiff in te gaan trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Plymouth
Cardiff
/
  • Krijg tarieven
2
Plymouth
Exeter
Cardiff
/
/
/
  • Krijg tarieven
3
Plymouth
Weston-super-Mare
Cardiff
/
/
/
  • Krijg tarieven
4
Plymouth
Newport
Cardiff
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Plymouth Cardiff

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand139 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Plymouth naar Cardiff ?

Jij hebt gekozen Cardiff als een bestemming voor uw volgende vakantie of weekend, maar u weet niet hoe u daar kunt komen Plymouth en hoe u de beste kunt vinden Plymouth naar Cardiff transport deals? Meestal is dit geen gemakkelijke taak en moet u door meerdere sites bladeren om alle aanbiedingen te vergelijken.

Dankzij uw multimodale zoekmachine Vivanoda, vindt u op dezelfde site alle tarieven voor bussen, carpoolen en treinen te bereiken Cardiff. Vul de datum van uw reis in Cardiff en Vivanoda toont alle transportaanbiedingen. Gebruik ten slotte de filters en sorteeropties om de resultaten te verfijnen.

U zult hoofdzakelijk de gebruiken treinen, carpoolen en bussen van First Great Western, MegaBus, National Express, CrossCountry, Blablacar of Arriva Trains Wales te bereiken Cardiff.

Alle vervoerswijzen Plymouth Cardiff

Voor een reis van Plymouth (Engeland, Verenigd Koninkrijk) naar Cardiff (Wales, Verenigd Koninkrijk) met een afstand van 139 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Plymouth Cardiff-trein is direct.
De treinen van First Great Western naar Cardiff vertrekken vanaf het Plymouth-treinstation in Plymouth. Aankomst in Cardiff zal zijn op Cardiff Central Station (0.7 km vanuit het centrum).
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Plymouth-Cardiff.
Hoewel het niet mogelijk is om alleen met de bus naar Plymouth Cardiff te reizen, zijn er andere vervoerswijzen (trein) die de reis zal voltooien Plymouth-Weston-super-Mare.
Je gaat aan boord van een bus naar Plymouth. De bus brengt je naar het busstation Weston-super-Mare (1.1 km vanaf Weston-super-Mare, Verenigd Koninkrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Weston-super-Mare op tijd op het Plymouth-busstation (op de 1.4 km de Plymouth) verschijnt.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)