Reizen van Plymouth naar Doncaster

Plan uw reis van Plymouth naar Doncaster in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Plymouth naar Doncaster in te gaan trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Plymouth
Doncaster
/
  • Krijg tarieven
2
Plymouth
Birmingham
Doncaster
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
3
Plymouth
Manchester
Doncaster
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Plymouth Doncaster

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand405 km
Directe lijnNee

Hoe kom je van Plymouth naar Doncaster?

We bieden 3 routes in trein, bus, carpoolingom je Plymouth Doncaster trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Plymouth Doncaster door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Plymouth en Doncaster op een kaart evenals de route Plymouth Doncaster en de verschillende verbindingspunten (Doncaster Station, Doncaster Bus Station, Plymouth Station, Plymouth Bus Station) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Doncaster

Welke vervoerders reizen tussen Plymouth en Doncaster?

Spoorwegmaatschappijen
CrossCountry biedt de lijnen Plymouth-Birmingham met -trein vanuit Plymouth Station (1.1 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Birmingham New Street Station (0.7 km vanuit het centrum) en van Birmingham naar Doncaster met -trein vanuit Birmingham New Street station naar station Doncaster (Engeland Verenigd Koninkrijk)
First TransPennine Express beheert de lijn Manchester-Doncaster met -trein vanuit Manchester Piccadilly Station (0.5 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Doncaster Station (0.4 km vanuit het centrum)
Busbedrijven
Busmaatschappij MegaBus biedt busdiensten van Plymouth Bus Terminal in Plymouth en Birmingham Bus Terminal (Engeland Verenigd Koninkrijk)
National Express is de operator waarmee u op de lijnen kunt reizen tussen Plymouth City (met het busstation Plymouth in het centrum van 1.4 km) en Birmingham City, waar de bus je afzet bij het busstation van Birmingham op ongeveer 0.8 km van het centrum. en van Birmingham Bus Terminal in Birmingham en Doncaster Bus Terminal (Engeland Verenigd Koninkrijk)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Plymouth-Birmingham (281 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)