Reizen van Plymouth naar Douglas

Plan uw reis van Plymouth naar Douglas in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

2 opties om van Plymouth naar Douglas in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Plymouth
Bristol
Douglas
/
/
  • Krijg tarieven
2
Plymouth
Birmingham
Douglas
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Plymouth Douglas

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand421 km
Directe lijnNee

Hoe kom je van Plymouth naar Douglas?

We bieden 2 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Plymouth Douglas trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Plymouth Douglas door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Plymouth en Douglas op een kaart evenals de route Plymouth Douglas en de verschillende verbindingspunten (Ronaldsway Airport, Plymouth Station, Plymouth Bus Station, Dockyard (Plymouth) Station, Devonport Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Douglas

Alle vervoerswijzen Plymouth Douglas

Voor een reis van Plymouth (Engeland, Verenigd Koninkrijk) naar Douglas (Isle of Man, Verenigd Koninkrijk) met een afstand van 421 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Plymouth naar Douglas kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenBristol-Douglas doe dan de rest van de reis in bus.
Verlaat Bristol aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Bristol afgelegen BRS 12 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Douglas (Ronaldsway Airport, IATA-code: IOM) geëxploiteerd door FlyBE of Easyjet.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Plymouth naar Douglas te gaan zonder verandering. Je kunt de trein nemenPlymouth-Birmingham en gebruik vliegtuig om je eindbestemming te bereiken.
De treinen van CrossCountry naar Birmingham vertrekken vanaf het Plymouth-treinstation in Plymouth. Aankomst in Birmingham zal zijn op Birmingham New Street Station (0.7 km vanuit het centrum).
Hoewel het niet mogelijk is om alleen met de bus naar Plymouth Douglas te reizen, zijn er andere vervoerswijzen (vliegtuig) die de reis zal voltooien Plymouth-Bristol.
Je gaat aan boord van een bus naar Plymouth. De bus brengt je naar het busstation Bristol Airport (12 km vanaf Bristol, Verenigd Koninkrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Bristol op tijd op het Plymouth-busstation (op de 1.4 km de Plymouth) verschijnt.
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Plymouth-Birmingham kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in vliegtuig om de hele reis te dekken.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)