Reizen van Plymouth naar Dover

Plan uw reis van Plymouth naar Dover in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

2 opties om van Plymouth naar Dover in te gaan trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Plymouth
Londen
Dover
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
2
Plymouth
Dover
  • Krijg tarieven

Reizen Plymouth Dover

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand392 km
Directe lijnNee

Hoe kom je van Plymouth naar Dover?

We bieden 2 routes in trein, bus, carpoolingom je Plymouth Dover trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Plymouth Dover door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Plymouth en Dover op een kaart evenals de route Plymouth Dover en de verschillende verbindingspunten (Dover Priory Station, Dover Bus Station, Dover Bus Station Bus Station, Dover Ferry Port Bus Station, Dover town centre Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Dover

Alle vervoerswijzen Plymouth Dover

Voor een reis van Plymouth (Engeland, Verenigd Koninkrijk) naar Dover (Engeland, Verenigd Koninkrijk) met een afstand van 392 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Plymouth-Dover te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Plymouth-Londen en Londen-Dover.
Je gaat aan boord van een bus naar Plymouth. De bus brengt je naar het busstation London Victoria Coach Station (1.8 km vanaf Londen, Verenigd Koninkrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Londen op tijd op het Plymouth-busstation (op de 1.4 km de Plymouth) verschijnt.Neem in Londen een andere bus die je naar het busstation van Dover (Engeland Verenigd Koninkrijk) zal brengen.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Plymouth naar Dover te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Plymouth-Londen en Londen-Dover zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen van First Great Western naar Londen vertrekken vanaf het Plymouth-treinstation in Plymouth. Aankomst in Londen zal zijn op London Paddington Station (4 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Londen, waar de trein Chatham Line geëxploiteerd door de Southeastern naar Dover vertrekt.
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Londen-Dover kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in trein om de hele reis te dekken.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)