Reizen van Plymouth naar Jersey

Plan uw reis van Plymouth naar Jersey in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Plymouth naar Jersey in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Plymouth
Exeter
Jersey
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Plymouth Jersey

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand195 km
Directe lijnNee

Hoe kom je van Plymouth naar Jersey?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Plymouth Jersey trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Plymouth Jersey door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Plymouth en Jersey op een kaart evenals de route Plymouth Jersey en de verschillende verbindingspunten (Jersey Airport, Plymouth Station, Plymouth Bus Station, Dockyard (Plymouth) Station, Devonport Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Jersey

Alle vervoerswijzen Plymouth Jersey

Voor een reis van Plymouth (Engeland, Verenigd Koninkrijk) naar Jersey (Kanaaleilanden, Verenigd Koninkrijk) met een afstand van 195 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Plymouth naar Jersey kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenExeter-Jersey doe dan de rest van de reis in trein.
Verlaat Exeter aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Exeter afgelegen EXT 8.3 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Jersey (Jersey Airport, IATA-code: JER) geëxploiteerd door FlyBE.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Plymouth naar Jersey te gaan zonder verandering. Je kunt de trein nemenPlymouth-Exeter en gebruik vliegtuig om je eindbestemming te bereiken.
De treinen van First Great Western of CrossCountry naar Exeter vertrekken vanaf het Plymouth-treinstation in Plymouth. Aankomst in Exeter zal zijn op Exeter St Davids Station (1.1 km vanuit het centrum).
Hoewel het niet mogelijk is om alleen met de bus naar Plymouth Jersey te reizen, zijn er andere vervoerswijzen (vliegtuig) die de reis zal voltooien Plymouth-Exeter.
Je gaat aan boord van een bus naar Plymouth. De bus brengt je naar het busstation Exeter (0.7 km vanaf Exeter, Verenigd Koninkrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Exeter op tijd op het Plymouth-busstation (op de 1.4 km de Plymouth) verschijnt.
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Plymouth-Exeter kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in vliegtuig om de hele reis te dekken.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)