Reizen van Plymouth naar Nottingham

Plan uw reis van Plymouth naar Nottingham in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Plymouth naar Nottingham in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Plymouth
Nottingham
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Plymouth Nottingham

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand352 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Plymouth naar Nottingham ?

Je plant een reis vanaf Plymouth naar Nottingham en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Plymouth Nottingham? Bladeren door verschillende websites om eenvoudige informatie te krijgen en uw reis te boeken is altijd erg vervelend.

U krijgt in één zoekopdracht op Vivanoda, uw multimodale reisplanner in Europa, alle prijzen voor treinen, carpoolen en bussen om naar te reizen Nottingham van Plymouth Voer eenvoudig uw reisdatum in Nottingham en Vivanoda doet de rest. Gebruik ten slotte de filters en sorteeropties om de resultaten te verfijnen.

U zult hoofdzakelijk de gebruiken treinen, carpoolen en bussen van National Express, CrossCountry, MegaBus of Blablacar te bereiken Nottingham.

Alle vervoerswijzen Plymouth Nottingham

Als je al hebt gekozen voor de vervoerswijze waarmee je wilt reizen, ga je rechtstreeks naar het speciale gedeelte:

Plymouth naar Nottingham bus

Er is een directe verbinding tussen de intercitybus tussen Plymouth en Nottingham.

U kunt nog steeds twijfels hebben om erbij te komen Nottingham met de bus. Om je aan te moedigen om de bus naar te nemen Nottingham, hier zijn enkele argumenten die u zullen overtuigen.

  • De Plymouth Nottingham tickets worden verkocht tegen onverslaanbare prijzen, het is onwaarschijnlijk dat u betere aanbiedingen zult vinden met de andere vervoerswijzen: aanbiedingen per trein of carpool.
  • De moderne bussen die de lijn bedienen Plymouth Nottingham hebben toiletten en comfortabele verstelbare stoelen om u in optimale omstandigheden te laten reizen.
  • De coaches die de Plymouth Nottingham line zijn meestal uitgerust met een airconditioningsysteem, waarmee u tijdens warme seizoenen in goede omstandigheden kunt reizen.

Coachbedrijven op de Plymouth Nottingham reis

National Express is het enige busbedrijf dat de directe buslijn bedient Plymouth Nottingham.

National Express Plymouth Nottingham

Vertrek busstations in Plymouth

U moet bij uw aankomen Plymouth stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. In het algemeen is de bestemming 'Nottingham'wordt aan de voorkant van de bus weergegeven terwijl de andere steden worden bediend. Presenteer ten slotte uw ticket aan het personeel van National Express, zodat u uw koffers in de koffer kunt zetten en vervolgens kunt instappen.

  • Plymouth

Bus stopt bij aankomst in Nottingham

Zodra de coach stopt bij Nottingham, zorg ervoor dat u niets achterlaat in uw stoel of uw ruimbagage vergeet.

  • Nottingham

Carpool van Plymouth naar Nottingham

Carpoolen is een recente manier om te reizen door uw reis te delen Plymouth-Nottingham met andere reizigers die dezelfde route zoeken. Dit helpt de reiskosten voor zowel de bestuurder als de passagier te verlagen en vermindert ook de impact op het milieu.

In tegenstelling tot andere transportmiddelen, biedt autodelen reizigers geen gedefinieerde dienstregeling aan. Dit betekent dat bij het zoeken naar Plymouth-Nottingham ritten, zult u eerder geneigd zijn om die te vinden als u slechts drie dagen van tevoren (en niet twee maanden) zoekt. Goede optie voor lastminute verblijf in Nottingham!

trein Plymouth naar Nottingham

Is er een directe trein voor de Plymouth-Nottingham road?

Nee, helaas laat geen treinlijn toe Plymouth naar Nottingham zonder wijzigingen aan te brengen.

Plymouth Nottingham spoorwegen bedrijven

Er is slechts één spoorwegmaatschappij voor deze reis: CrossCountry.
CrossCountry Plymouth Nottingham

Treinstations van Plymouth

  • Plymouth

Aankomst treinstations in Nottingham

  • Nottingham

Intercitytrein Plymouth Nottingham

Het treinstation tussen Plymouth en Nottingham worden bediend door intercitytreinen die sneller zijn dan regionale treinen.

Welke vervoerders reizen tussen Plymouth en Nottingham?

Busbedrijven
Busmaatschappij National Express biedt busdiensten van Plymouth Bus Terminal in Plymouth en Nottingham Bus Terminal (Engeland Verenigd Koninkrijk)
MegaBus is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Plymouth City (met het busstation Plymouth in het centrum van 1.4 km) en Birmingham City, waar de bus je afzet bij het busstation van Birmingham op ongeveer 0.8 km van het centrum.
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Plymouth-Nottingham (353 km)
Spoorwegmaatschappijen
CrossCountry biedt de lijnen Plymouth-Birmingham met -trein vanuit Plymouth Station (1.1 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Birmingham New Street Station (0.7 km vanuit het centrum) en van Birmingham naar Nottingham met -trein vanuit Birmingham New Street station naar station Nottingham (Engeland Verenigd Koninkrijk)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)