Reizen van Plymouth naar Rotterdam

Plan uw reis van Plymouth naar Rotterdam in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Plymouth naar Rotterdam in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Plymouth
Londen
Rotterdam
/
/
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Plymouth Rotterdam

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand624 km
Directe lijnNee

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Plymouth naar Rotterdam ?

Je plant een reis vanaf Plymouth naar Rotterdam en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Plymouth Rotterdam? Meestal is dit geen gemakkelijke taak en moet u door meerdere sites bladeren om alle aanbiedingen te vergelijken.

Gelukkig is Vivanoda een multimodale reisplanner die prijzen verzamelt voor bussen, carpoolen, treinen en vluchten in een enkele zoekopdracht. Voer eenvoudig uw reisdatum in Rotterdam en Vivanoda doet de rest. Verfijn, filter, sorteer volgens uw reisvoorkeuren en selecteer vervolgens Plymouth - Rotterdam aanbod dat het beste bij u past.

Om uw bestemming te bereiken vanaf Plymouth, reist u met FlixBus, First Great Western, Blablacar, British Airways, National Express, Eurostar of MegaBus door bussen, carpoolen, treinen of vluchten.

Alle vervoerswijzen Plymouth Rotterdam

Voor een reis van Plymouth (Engeland, Verenigd Koninkrijk) naar Rotterdam (Nederland) met een afstand van 624 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Plymouth-Rotterdam te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Plymouth-Londen en Londen-Rotterdam.
Je gaat aan boord van een bus naar Plymouth. De bus brengt je naar het busstation London Victoria Coach Station (1.8 km vanaf Londen, Verenigd Koninkrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Londen op tijd op het Plymouth-busstation (op de 1.4 km de Plymouth) verschijnt.Neem in Londen een andere bus die je naar het busstation van Rotterdam ( Nederland) zal brengen.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Plymouth naar Rotterdam te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Plymouth-Londen en Londen-Rotterdam zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen van First Great Western naar Londen vertrekken vanaf het Plymouth-treinstation in Plymouth. Aankomst in Londen zal zijn op London Paddington Station (4 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Londen, waar de trein geëxploiteerd door de Eurostar naar Rotterdam vertrekt.
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Plymouth-Londen kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in vliegtuig om de hele reis te dekken.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Plymouth naar Rotterdam kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenLonden-Rotterdam doe dan de rest van de reis in carpooling.
Verlaat Londen aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in London City afgelegen LCY 13 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Rotterdam (Rotterdam Airport, IATA-code: RTM) geëxploiteerd door British Airways.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)