Reizen van Plymouth naar Southampton

Plan uw reis van Plymouth naar Southampton in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Plymouth naar Southampton in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Plymouth
Southampton
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Plymouth Southampton

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand202 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Plymouth naar Southampton ?

Je plant een reis vanaf Plymouth naar Southampton en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Plymouth Southampton? Meestal is dit geen gemakkelijke taak en moet u door meerdere sites bladeren om alle aanbiedingen te vergelijken.

Dankzij uw multimodale zoekmachine Vivanoda, vindt u op dezelfde site alle tarieven voor bussen, carpoolen en treinen te bereiken Southampton. Voer eenvoudig uw reisdatum in Southampton en Vivanoda doet de rest. Sorteeropties en filters staan tot uw beschikking om uw zoekopdracht te verfijnen.

Om van te reizen Plymouth, treinen, carpoolen of bussen van CrossCountry, National Express, First Great Western, Blablacar, MegaBus en South West Trains zal je dragen Southampton.

Alle vervoerswijzen Plymouth Southampton

Lees meer informatie over elk vervoermiddel:

Carpool van Plymouth naar Southampton

De praktijk van carsharing is de laatste jaren enorm uitgebreid, dus je hebt misschien een kans om een te vinden Plymouth-Southampton rijden. In plaats van alleen de auto uit te rijden Plymouth naar Southampton, hiermee kunnen chauffeurs de reiskosten delen met andere passagiers.

Carpoolen verschilt van het andere vervoermiddel vanwege een ongedefinieerde dienstregeling. Dus je hebt zeker betere kansen om te krijgen Plymouth-Southampton rijdt drie dagen van tevoren dan één maand vooruit. Goede optie voor lastminute verblijf in Southampton!

Plymouth naar Southampton bus

Deze busroute wordt uitgevoerd zonder wijziging tussen Plymouth naar Southampton

U kunt nog steeds twijfels hebben om erbij te komen Southampton met de bus. Hier zijn enkele redenen die u kunnen aanmoedigen om de bus naar te nemen Southampton.

  • Zeer lage prijzen! Op dePlymouth Southampton lijn, koeriertarieven zijn vaak onverslaanbaar in vergelijking met andere vervoerswijzen: carpoolen of trein.
  • U zult reizen van Plymouth naar Southamptonin een moderne en comfortabele bus. Verstelbare stoelen met verbeterde beenruimte en toiletten bieden het comfort dat u nodig hebt om te genieten van uw tijd aan boord.
  • Dit zijn professionele chauffeurs waar je naartoe zult rijden Southampton veilig en vol vertrouwen.

Welke coachbedrijven om tussen te reizen Plymouth en Southampton?

Te bereiken Southampton met de bus vanaf Plymouth, je hebt alleen de busmaatschappij National Express die deze twee steden bedient.

National Express Plymouth Southampton

Vertrek busstations in Plymouth

U moet bij uw aankomen Plymouth stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. De naam van de bestemming 'Southampton'wordt altijd vermeld op de voorkant van de bus. Het enige dat u hoeft te doen is uw ticket te valideren bij de bestuurder van National Express, uw bagage in de koffer te deponeren en uw stoel te vinden.

  • Plymouth

Bus stopt bij aankomst in Southampton

In Southampton, zorg ervoor dat u niets achterlaat in uw stoel of in de kofferbak van de coach.

  • Southampton

trein Plymouth naar Southampton

is Plymouth verbonden met Southampton met een directe trein?

Nee, helaas laat geen treinlijn toe Plymouth naar Southampton zonder wijzigingen aan te brengen.

Plymouth Southampton spoorwegen bedrijven

De spoorwegen CrossCountry, South West Trains en First Great Western zijn de bedrijven waarmee u kunt reizen voor uw reis naar Southampton.
CrossCountry Plymouth SouthamptonSouth West Trains Plymouth SouthamptonFirst Great Western Plymouth Southampton

Intercitytrein Plymouth Southampton

De intercitytreinen dienden de belangrijkste steden van de route tussen Plymouth en Southampton met een kortere duur in vergelijking met regionale treinen.

Treinstations van Plymouth

  • Plymouth

Aankomst treinstations in Southampton

  • Southampton Airport (Parkway)
  • Southampton Central

Welke vervoerders reizen tussen Plymouth en Southampton?

Busbedrijven
Busmaatschappij National Express biedt busdiensten van Plymouth Bus Terminal in Plymouth en Southampton Bus Terminal (Engeland Verenigd Koninkrijk)
MegaBus is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Plymouth City (met het busstation Plymouth in het centrum van 1.4 km) en Bristol City, waar de bus je afzet bij het busstation van Bristol op ongeveer 0.5 km van het centrum.
Spoorwegmaatschappijen
CrossCountry biedt een regel Plymouth-Bristol met -trein vanuit Plymouth Station (1.1 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Bristol Temple Meads Station (1 km vanuit het centrum)
South West Trains beheert de lijn van Exeter naar Southampton met -trein vanuit Exeter St Davids station naar station Southampton Central (Engeland Verenigd Koninkrijk)
First Great Western maakt de spoorverbindingen Plymouth-Bristol met -trein vanuit Plymouth Station (1.1 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Bristol Temple Meads Station (1 km vanuit het centrum) en van Bristol naar Southampton met -trein vanuit Bristol Temple Meads station naar station Southampton Central (Engeland Verenigd Koninkrijk)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Plymouth-Southampton (202 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)