Aanbevolen route
Reims
Rechtstreekse reis naar Aix-en-Provence met carpooling, bus, trein
Aix-en-Provence
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Reims
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Parijs
Parijs
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Aix-en-Provence
Aix-en-Provence
Prijzen zoeken
Reims
Reizen met de trein, carpooling naar Dijon
Dijon
Reizen met de bus, carpooling naar Aix-en-Provence
Aix-en-Provence
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Reims naar Aix-en-Provence?

Bent u van plan om van Reims naar Aix-en-Provence te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Reims naar Aix-en-Provence te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Reims en Aix-en-Provence, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, OUIGO, Eurolines, Blablabus of Isilines) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Reims en Aix-en-Provence, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Reims Aix-en-Provence reis te plannen.

Voor uw reis van Reims naar Aix-en-Provence heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Reims naar Aix-en-Provence

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Reims naar Aix-en-Provence, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Reims Aix-en-Provence per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Reims Aix-en-Provence ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Reims Aix-en-Provence

Carpoolen tussen Reims en Aix-en-Provence is perfect als u in goed gezelschap naar Aix-en-Provence wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Reims of Aix-en-Provence kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Reims naar Aix-en-Provence te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Reims Aix-en-Provence

Stad van vertrek
Reims
Frankrijk
Champagne-Ardenne
Stad van bestemming
Aix-en-Provence
Frankrijk
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Afstand
647 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Reims Aix-en-Provence
Zoeken naar accommodatie in Aix-en-Provence
Plan uw reis van Reims naar Aix-en-Provence gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Reims naar Aix-en-Provence gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Reims en Aix-en-Provence vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, OUIGO, Eurolines, Blablabus of Isilines om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Reims en Aix-en-Provence met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Reims en Aix-en-Provence

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Reims naar Aix-en-Provence?
Snelheid Treinen van Reims naar Aix-en-Provence zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Flexibiliteit De treintijden van Reims Aix-en-Provence kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Reims naar Aix-en-Provence?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Reims en Aix-en-Provence, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Reistijd Bussen van Reims naar Aix-en-Provence zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Aix-en-Provence om de afstand van 647 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Reims naar Aix-en-Provence?
Flexibel Carpoolen van Reims naar Aix-en-Provence is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.

Waar beginnen in Reims? Waar kom ik aan in Aix-en-Provence?

Reims vertrek busstations

Reims
Kaart
Reims Gare SNCF
Kaart

Vertrekstations in Reims

Reims
Kaart
Champagne-Ardenne-TGV
Kaart

Aix-en-Provence aankomst busstations

Aix en Provence
Kaart
Aix en Provence - Bus Gare SNCF
Kaart
Aix-en-Provence
Kaart

Aix-en-Provence Aankomst Stations

Aix-en-Provence-TGV
Kaart
Zoek naar tickets voor Reims Aix-en-Provence
Zoeken naar accommodatie in Aix-en-Provence

Bus Reims Aix-en-Provence

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Reims-Aix-en-Provence busticket extra kosten met zich mee.

Bussen tussen Reims en Aix-en-Provence bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De frequentie van vertrekken naar Reims vanuit Aix-en-Provence varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Aix-en-Provence, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Busmaatschappijen Reims Aix-en-Provence

Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
Isilines
Isilines
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
reims-paris.com
reims-paris.com
Zoek naar buskaartjes Reims Aix-en-Provence

Treinen Reims Aix-en-Provence

Treintickets van Reims naar Aix-en-Provence kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Reims naar Aix-en-Provence reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Reims en Aix-en-Provence.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Reims naar Aix-en-Provence ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinmaatschappijen van Reims naar Aix-en-Provence

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Reims Aix-en-Provence

Carpoolen Reims Aix-en-Provence

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Reims naar Aix-en-Provence zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Reims naar Aix-en-Provence, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Reims en Aix-en-Provence. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Carpool platform Reims Aix-en-Provence

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Reims Aix-en-Provence
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd