Aanbevolen route
Reims
Rechtstreekse reis naar Angers met bus, carpooling, trein
Angers
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Reims
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Parijs
Parijs
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Angers
Angers
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Reims naar Angers?

Bent u van plan om van Reims naar Angers te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Reims naar Angers te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Reims en Angers, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, OUIGO, Eurolines, Isilines of Blablabus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Reims en Angers, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Reims Angers reis te plannen.

Voor uw reis van Reims naar Angers heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Reims naar Angers

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Reims naar Angers, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Reims Angers per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Reims Angers ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Reims Angers

Carpoolen tussen Reims en Angers is perfect als u in goed gezelschap naar Angers wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Reims of Angers kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Reims naar Angers te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Reims Angers

Stad van vertrek
Reims
Frankrijk
Champagne-Ardenne
Stad van bestemming
Angers
Frankrijk
Pays de la Loire
Afstand
392 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, carpooling en trein
Zoek naar tickets voor Reims Angers
Zoeken naar accommodatie in Angers
Plan uw reis van Reims naar Angers gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Reims naar Angers gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Reims en Angers vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, OUIGO, Eurolines, Isilines of Blablabus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Reims en Angers met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Reims en Angers

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Reims naar Angers?
Prijzen Bustickets van Reims naar Angers zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Angers (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Reims en Angers, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Comfort Bussen tussen Reims en Angers kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Reims naar Angers zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Angers om de afstand van 392 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Reims naar Angers?
Landschappen Treinen tussen Reims en Angers bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Comfort Treinen tussen Reims en Angers bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Kosten Treintickets Reims-Angers kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Reims Angers kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Reims naar Angers?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Reims en Angers is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Voordelig Carpoolen van Reims naar Angers is vaak de voordeligste manier van reizen.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Reims Angers. Ze zijn niet altijd op tijd.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Reims naar Angers kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Reims? Waar kom ik aan in Angers?

Reims vertrek busstations

Reims
Kaart
Reims Gare SNCF
Kaart

Vertrekstations in Reims

Champagne-Ardenne-TGV
Kaart
Reims
Kaart

Angers aankomst busstations

Angers
Kaart

Angers Aankomst Stations

Angers-St-Laud
Kaart
Zoek naar tickets voor Reims Angers
Zoeken naar accommodatie in Angers

Bus Reims Angers

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Reims-Angers, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

Bussen tussen Reims en Angers bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Reims-Angers varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Reims naar Angers op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Reims en Angers varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Angers rijden.

Busmaatschappijen Reims Angers

Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
reims-paris.com
reims-paris.com
Zoek naar buskaartjes Reims Angers

Treinen Reims Angers

De gemiddelde reistijd van Reims naar Angers hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Angers zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Reims naar Angers reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Reims en Angers.

Treintickets van Reims naar Angers kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Reims naar Angers. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Treinmaatschappijen van Reims naar Angers

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Reims Angers

Carpoolen Reims Angers

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Reims naar Angers zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Reims naar Angers, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Reims naar Angers hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Carpool platform Reims Angers

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Reims Angers
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd