Aanbevolen route
Reims
Rechtstreekse reis naar Bordeaux met carpooling, trein, bus
Bordeaux
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Reims
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Parijs
Parijs
Reizen met de trein, vlucht, bus, carpooling naar Bordeaux
Bordeaux
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Reims naar Bordeaux?

Bent u van plan om van Reims naar Bordeaux te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Reims naar Bordeaux te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Reims en Bordeaux, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (OUIGO, SNCF, Blablabus, FlixBus of ALSA) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Reims en Bordeaux, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Reims Bordeaux reis te plannen.

Voor uw reis van Reims naar Bordeaux heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Reims naar Bordeaux

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Reims naar Bordeaux, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Reims Bordeaux per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Reims Bordeaux ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Reims Bordeaux

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Reims en Bordeaux, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Bordeaux te komen.

Carpoolen Reims Bordeaux

Carpoolen tussen Reims en Bordeaux is perfect als u in goed gezelschap naar Bordeaux wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Reims of Bordeaux kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Reims naar Bordeaux te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Reims Bordeaux

Stad van vertrek
Reims
Frankrijk
Champagne-Ardenne
Stad van bestemming
Bordeaux
Frankrijk
Aquitanië
Afstand
603 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met carpooling, trein en bus
Zoek naar tickets voor Reims Bordeaux
Zoeken naar accommodatie in Bordeaux
Plan uw reis van Reims naar Bordeaux gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Reims naar Bordeaux gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Reims en Bordeaux vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals OUIGO, SNCF, Blablabus, FlixBus of ALSA om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Reims en Bordeaux met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Reims en Bordeaux

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Reims naar Bordeaux?
Landschappen Treinen tussen Reims en Bordeaux bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Snelheid Treinen van Reims naar Bordeaux zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Kosten Treintickets Reims-Bordeaux kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Reims Bordeaux kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Reims naar Bordeaux?
Flexibel Carpoolen van Reims naar Bordeaux is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Reims naar Bordeaux.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Reims naar Bordeaux.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Reims naar Bordeaux?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Reims en Bordeaux, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Reims naar Bordeaux zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Bordeaux (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Reims en Bordeaux kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Reims naar Bordeaux zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Bordeaux om de afstand van 603 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van vliegen van Reims naar Bordeaux?
Snelheid Vliegen tussen Reims en Bordeaux is de snelste manier om de 603 km tussen Reims en Bordeaux af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Reims naar Bordeaux, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Bordeaux moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Reims vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Reims naar Bordeaux kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).

Waar beginnen in Reims? Waar kom ik aan in Bordeaux?

Reims vertrek busstations

Reims
Kaart
Reims Gare SNCF
Kaart

Vertrekstations in Reims

Champagne-Ardenne-TGV
Kaart
Reims
Kaart

Bordeaux aankomst busstations

Bordeaux
Kaart
BDX St-Jean
Kaart

Bordeaux Aankomst Stations

Bordeaux-St-Jean
Kaart

Bordeaux aankomst luchthavens

Bordeaux-Mérignac
Kaart
Zoek naar tickets voor Reims Bordeaux
Zoeken naar accommodatie in Bordeaux

Bus Reims Bordeaux

De frequentie van vertrekken naar Reims vanuit Bordeaux varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Bordeaux, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Bussen tussen Reims en Bordeaux bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De duur van de busreis tussen Reims en Bordeaux varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Bordeaux rijden.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Reims-Bordeaux varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Reims naar Bordeaux op Vivanoda.

Busmaatschappijen Reims Bordeaux

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
reims-paris.com
reims-paris.com
Zoek naar buskaartjes Reims Bordeaux

Treinen Reims Bordeaux

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Reims naar Bordeaux reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Reims en Bordeaux.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Reims naar Bordeaux ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

De gemiddelde reistijd van Reims naar Bordeaux hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Bordeaux zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Treinen tussen Reims en Bordeaux zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Treinmaatschappijen van Reims naar Bordeaux

OUIGO
OUIGO
SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Reims Bordeaux

Vluchten Reims Bordeaux

Luchtvaartmaatschappijen Reims Bordeaux

Air France
Air France
Zoek naar vluchten Reims Bordeaux

Carpoolen Reims Bordeaux

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Reims naar Bordeaux zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Reims naar Bordeaux, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

De duur van een carpool reis tussen Reims en Bordeaux is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Reims Bordeaux contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Carpool platform Reims Bordeaux

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Reims Bordeaux
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd