Reims
Rechtstreekse reis naar Clermont-Ferrand met carpooling, trein, bus
Clermont-Ferrand
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Reims naar Clermont-Ferrand?

Bent u van plan om van Reims naar Clermont-Ferrand te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Reims naar Clermont-Ferrand te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Reims en Clermont-Ferrand, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, OUIGO, ALSA, Isilines of Blablabus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Reims en Clermont-Ferrand, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Reims Clermont-Ferrand reis te plannen.

Voor uw reis van Reims naar Clermont-Ferrand heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Reims naar Clermont-Ferrand

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Reims naar Clermont-Ferrand, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Reims Clermont-Ferrand per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Reims Clermont-Ferrand ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Reims Clermont-Ferrand

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Reims en Clermont-Ferrand, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Clermont-Ferrand te komen.

Carpoolen Reims Clermont-Ferrand

Carpoolen tussen Reims en Clermont-Ferrand is perfect als u in goed gezelschap naar Clermont-Ferrand wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Reims of Clermont-Ferrand kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Reims naar Clermont-Ferrand te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Reims Clermont-Ferrand

Stad van vertrek
Reims
Frankrijk
Champagne-Ardenne
Stad van bestemming
Clermont-Ferrand
Frankrijk
Auvergne
Afstand
393 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Reims Clermont-Ferrand
Zoeken naar accommodatie in Clermont-Ferrand
Plan uw reis van Reims naar Clermont-Ferrand gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Reims naar Clermont-Ferrand gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Reims en Clermont-Ferrand vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, OUIGO, ALSA, Isilines of Blablabus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Reims en Clermont-Ferrand met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Reims en Clermont-Ferrand

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Reims naar Clermont-Ferrand?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Reims en Clermont-Ferrand zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Prijzen Bustickets van Reims naar Clermont-Ferrand zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Clermont-Ferrand (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Reistijd Bussen van Reims naar Clermont-Ferrand zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Clermont-Ferrand om de afstand van 393 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Reims en Clermont-Ferrand kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van vliegen van Reims naar Clermont-Ferrand?
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Reims naar Clermont-Ferrand, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Snelheid Vliegen tussen Reims en Clermont-Ferrand is de snelste manier om de 393 km tussen Reims en Clermont-Ferrand af te leggen.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Reims Clermont-Ferrand hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Prijzen Vliegtickets van Reims naar Clermont-Ferrand kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Reims naar Clermont-Ferrand?
Snelheid Treinen van Reims naar Clermont-Ferrand zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Comfort Treinen tussen Reims en Clermont-Ferrand bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Flexibiliteit De treintijden van Reims Clermont-Ferrand kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Reims-Clermont-Ferrand kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Reims naar Clermont-Ferrand?
Voordelig Carpoolen van Reims naar Clermont-Ferrand is vaak de voordeligste manier van reizen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Reims en Clermont-Ferrand is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Reims naar Clermont-Ferrand kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Reims Clermont-Ferrand. Ze zijn niet altijd op tijd.

Waar beginnen in Reims? Waar kom ik aan in Clermont-Ferrand?

Reims vertrek busstations

Reims
Kaart
Reims Gare SNCF
Kaart

Vertrekstations in Reims

Reims
Kaart
Champagne-Ardenne-TGV
Kaart

Clermont-Ferrand aankomst busstations

Clermont Ferrand
Kaart
Clermont-Ferrand La Pardieu
Kaart
Clermont Ferrand Avenue de la Libération
Kaart

Clermont-Ferrand Aankomst Stations

Clermont-Ferrand
Kaart

Clermont-Ferrand aankomst luchthavens

Clermont-Ferrand Auvergne
Kaart
Zoek naar tickets voor Reims Clermont-Ferrand
Zoeken naar accommodatie in Clermont-Ferrand

Bus Reims Clermont-Ferrand

De meeste bussen tussen Reims en Clermont-Ferrand zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Reims-Clermont-Ferrand, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Reims-Clermont-Ferrand varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Reims naar Clermont-Ferrand op Vivanoda.

De frequentie van vertrekken naar Reims vanuit Clermont-Ferrand varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Clermont-Ferrand, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Busmaatschappijen Reims Clermont-Ferrand

ALSA
ALSA
Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
reims-paris.com
reims-paris.com
Zoek naar buskaartjes Reims Clermont-Ferrand

Treinen Reims Clermont-Ferrand

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Reims en Clermont-Ferrand te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Reims naar Clermont-Ferrand ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

De gemiddelde reistijd van Reims naar Clermont-Ferrand hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Clermont-Ferrand zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Reims naar Clermont-Ferrand reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Reims en Clermont-Ferrand.

Treinmaatschappijen van Reims naar Clermont-Ferrand

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Reims Clermont-Ferrand

Vluchten Reims Clermont-Ferrand

Luchtvaartmaatschappijen Reims Clermont-Ferrand

Air France
Air France
Zoek naar vluchten Reims Clermont-Ferrand

Carpoolen Reims Clermont-Ferrand

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Reims en Clermont-Ferrand. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Reims naar Clermont-Ferrand zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Reims naar Clermont-Ferrand, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Reims en Clermont-Ferrand, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool platform Reims Clermont-Ferrand

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Reims Clermont-Ferrand
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd