Reims
Rechtstreekse reis naar Grenoble met carpooling, bus, trein
Grenoble
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Reims naar Grenoble?

Bent u van plan om van Reims naar Grenoble te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Reims naar Grenoble te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Reims en Grenoble, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, OUIGO, Eurolines, Isilines of Blablabus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Reims en Grenoble, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Reims Grenoble reis te plannen.

Voor uw reis van Reims naar Grenoble heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Reims naar Grenoble

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Reims naar Grenoble, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Reims Grenoble per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Reims Grenoble ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Reims Grenoble

Carpoolen tussen Reims en Grenoble is perfect als u in goed gezelschap naar Grenoble wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Reims of Grenoble kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Reims naar Grenoble te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Reims Grenoble

Stad van vertrek
Reims
Frankrijk
Champagne-Ardenne
Stad van bestemming
Grenoble
Frankrijk
Rhône-Alpes
Afstand
470 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Reims Grenoble
Zoeken naar accommodatie in Grenoble
Plan uw reis van Reims naar Grenoble gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Reims naar Grenoble gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Reims en Grenoble vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, OUIGO, Eurolines, Isilines of Blablabus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Reims en Grenoble met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Reims en Grenoble

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Reims naar Grenoble?
Bereikbaarheid Treinstations in Reims of Grenoble liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Kosten Treintickets Reims-Grenoble kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Reims naar Grenoble?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Reims en Grenoble, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Comfort Bussen tussen Reims en Grenoble kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Reims naar Grenoble?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Reims en Grenoble is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Reims Grenoble. Ze zijn niet altijd op tijd.

Waar beginnen in Reims? Waar kom ik aan in Grenoble?

Reims vertrek busstations

Reims
Kaart
Reims Gare SNCF
Kaart

Vertrekstations in Reims

Reims
Kaart
Champagne-Ardenne-TGV
Kaart

Grenoble aankomst busstations

Grenoble
Kaart

Grenoble Aankomst Stations

Grenoble
Kaart
Zoek naar tickets voor Reims Grenoble
Zoeken naar accommodatie in Grenoble

Bus Reims Grenoble

De frequentie van vertrekken naar Reims vanuit Grenoble varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Grenoble, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De meeste bussen tussen Reims en Grenoble zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Bussen tussen Reims en Grenoble bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Busmaatschappijen Reims Grenoble

Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
reims-paris.com
reims-paris.com
Zoek naar buskaartjes Reims Grenoble

Treinen Reims Grenoble

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Reims naar Grenoble reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Reims naar Grenoble ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treintickets van Reims naar Grenoble kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Treinmaatschappijen van Reims naar Grenoble

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Reims Grenoble

Carpoolen Reims Grenoble

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Reims Grenoble contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Reims naar Grenoble zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Reims naar Grenoble, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

De duur van een carpool reis tussen Reims en Grenoble is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpool platform Reims Grenoble

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Reims Grenoble
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd