Reims
Rechtstreekse reis naar Lyon met carpooling, trein, bus
Lyon
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Reims naar Lyon?

Bent u van plan om van Reims naar Lyon te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Reims naar Lyon te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Reims en Lyon, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, OUIGO, Blablabus, FlixBus of ALSA) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Reims en Lyon, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Reims Lyon reis te plannen.

Voor uw reis van Reims naar Lyon heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Reims naar Lyon

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Reims naar Lyon, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Reims Lyon per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Reims Lyon ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Reims Lyon

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Reims en Lyon, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Lyon te komen.

Carpoolen Reims Lyon

Carpoolen tussen Reims en Lyon is perfect als u in goed gezelschap naar Lyon wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Reims of Lyon kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Reims naar Lyon te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Reims Lyon

Stad van vertrek
Reims
Frankrijk
Champagne-Ardenne
Stad van bestemming
Lyon
Frankrijk
Rhône-Alpes
Afstand
393 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Reims Lyon
Zoeken naar accommodatie in Lyon
Plan uw reis van Reims naar Lyon gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Reims naar Lyon gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Reims en Lyon vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, OUIGO, Blablabus, FlixBus of ALSA om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Reims en Lyon met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Reims en Lyon

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Reims naar Lyon?
Prijzen Bustickets van Reims naar Lyon zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Lyon (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Reims en Lyon, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Comfort Bussen tussen Reims en Lyon kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Reims naar Lyon zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Lyon om de afstand van 393 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Reims naar Lyon?
Milieuvriendelijk De trein Reims-Lyon wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Bereikbaarheid Treinstations in Reims of Lyon liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Kosten Treintickets Reims-Lyon kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Reims Lyon kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van vliegen van Reims naar Lyon?
Snelheid Vliegen tussen Reims en Lyon is de snelste manier om de 393 km tussen Reims en Lyon af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Reims naar Lyon, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Prijzen Vliegtickets van Reims naar Lyon kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Veiligheidscontroles Reizigers naar Lyon moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Reims vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Reims naar Lyon?
Voordelig Carpoolen van Reims naar Lyon is vaak de voordeligste manier van reizen.
Flexibel Carpoolen van Reims naar Lyon is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Reims naar Lyon kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.

Waar beginnen in Reims? Waar kom ik aan in Lyon?

Reims vertrek busstations

Reims
Kaart
Reims Gare SNCF
Kaart

Vertrekstations in Reims

Reims
Kaart
Champagne-Ardenne-TGV
Kaart

Lyon aankomst busstations

Lyon
Kaart
Lyon Part-Dieu - Gare routière Villette
Kaart
Aéroport Lyon-St-Exupéry
Kaart

Lyon Aankomst Stations

Lyon-Perrache
Kaart
Lyon-Part-Dieu
Kaart
Lyon-St-Exupéry-TGV
Kaart

Lyon aankomst luchthavens

Lyon Saint-Exupery International
Kaart
Zoek naar tickets voor Reims Lyon
Zoeken naar accommodatie in Lyon

Bus Reims Lyon

De frequentie van vertrekken naar Reims vanuit Lyon varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Lyon, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Bussen tussen Reims en Lyon bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De meeste bussen tussen Reims en Lyon zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Reims-Lyon varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Reims naar Lyon op Vivanoda.

Busmaatschappijen Reims Lyon

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Isilines
Isilines
Eurolines
Eurolines
reims-paris.com
reims-paris.com
Zoek naar buskaartjes Reims Lyon

Treinen Reims Lyon

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Reims naar Lyon reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Reims naar Lyon reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Reims en Lyon.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Reims naar Lyon ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Reims en Lyon te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Treinmaatschappijen van Reims naar Lyon

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Reims Lyon

Vluchten Reims Lyon

Luchtvaartmaatschappijen Reims Lyon

Air France
Air France
Zoek naar vluchten Reims Lyon

Carpoolen Reims Lyon

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Reims Lyon contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Reims naar Lyon zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Reims naar Lyon, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Reims en Lyon. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

De duur van een carpool reis tussen Reims en Lyon is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpool platform Reims Lyon

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Reims Lyon
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd