Aanbevolen route
Reims
Rechtstreekse reis naar Marseille met carpooling, trein, bus
Marseille
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Reims
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Parijs
Parijs
Reizen met de bus, vlucht, trein, carpooling naar Marseille
Marseille
Prijzen zoeken
Reims
Reizen met de trein, carpooling naar Dijon
Dijon
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Marseille
Marseille
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Reims naar Marseille?

Bent u van plan om van Reims naar Marseille te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Reims naar Marseille te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Reims en Marseille, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, OUIGO, Blablabus, Eurolines of Isilines) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Reims en Marseille, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Reims Marseille reis te plannen.

Voor uw reis van Reims naar Marseille heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Reims naar Marseille

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Reims naar Marseille, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Reims Marseille per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Reims Marseille ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Reims Marseille

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Reims en Marseille, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Marseille te komen.

Carpoolen Reims Marseille

Carpoolen tussen Reims en Marseille is perfect als u in goed gezelschap naar Marseille wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Reims of Marseille kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Reims naar Marseille te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Reims Marseille

Stad van vertrek
Reims
Frankrijk
Champagne-Ardenne
Stad van bestemming
Marseille
Frankrijk
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Afstand
671 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Reims Marseille
Zoeken naar accommodatie in Marseille
Plan uw reis van Reims naar Marseille gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Reims naar Marseille gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Reims en Marseille vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, OUIGO, Blablabus, Eurolines of Isilines om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Reims en Marseille met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Reims en Marseille

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Reims naar Marseille?
Landschappen Treinen tussen Reims en Marseille bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Snelheid Treinen van Reims naar Marseille zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Kosten Treintickets Reims-Marseille kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Reims Marseille kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van vliegen van Reims naar Marseille?
Snelheid Vliegen tussen Reims en Marseille is de snelste manier om de 671 km tussen Reims en Marseille af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Reims naar Marseille, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Reims Marseille hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Marseille moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Reims vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Reims naar Marseille?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Reims en Marseille zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Reims en Marseille, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Comfort Bussen tussen Reims en Marseille kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Reims naar Marseille zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Marseille om de afstand van 671 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Reims naar Marseille?
Flexibel Carpoolen van Reims naar Marseille is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Reims en Marseille is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Reims Marseille. Ze zijn niet altijd op tijd.

Waar beginnen in Reims? Waar kom ik aan in Marseille?

Reims vertrek busstations

Reims
Kaart
Reims Gare SNCF
Kaart

Vertrekstations in Reims

Reims
Kaart
Champagne-Ardenne-TGV
Kaart

Marseille aankomst busstations

Marseille
Kaart
Marseille - Gare Saint Charles
Kaart
Marseille Port
Kaart
Marseille Arenc - Rue Peyssonnel
Kaart

Marseille Aankomst Stations

Marseille-St-Charles
Kaart

Marseille aankomst luchthavens

Marseille Provence
Kaart
Zoek naar tickets voor Reims Marseille
Zoeken naar accommodatie in Marseille

Bus Reims Marseille

De frequentie van vertrekken naar Reims vanuit Marseille varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Marseille, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Bussen tussen Reims en Marseille bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Reims-Marseille busticket extra kosten met zich mee.

De meeste bussen tussen Reims en Marseille zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Busmaatschappijen Reims Marseille

Blablabus
Blablabus
Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
reims-paris.com
reims-paris.com
Zoek naar buskaartjes Reims Marseille

Treinen Reims Marseille

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Reims naar Marseille reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Reims naar Marseille. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Reims naar Marseille ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Reims en Marseille te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Treinmaatschappijen van Reims naar Marseille

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Reims Marseille

Vluchten Reims Marseille

Luchtvaartmaatschappijen Reims Marseille

Air France
Air France
Zoek naar vluchten Reims Marseille

Carpoolen Reims Marseille

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Reims Marseille contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Reims naar Marseille zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Reims naar Marseille, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Reims en Marseille, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Reims naar Marseille hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpool platform Reims Marseille

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Reims Marseille
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd