Aanbevolen route
Reims
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Parijs
Parijs
Reizen met de vlucht, bus, trein, carpooling naar Nice
Nice
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Reims
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Metz
Metz
Reizen met de vlucht, trein, carpooling naar Nice
Nice
Prijzen zoeken
Reims
Rechtstreekse reis naar Nice met bus, trein, carpooling
Nice
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Reims naar Nice?

Bent u van plan om van Reims naar Nice te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Reims naar Nice te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Reims en Nice, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, OUIGO, Blablabus, FlixBus of Isilines) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Reims en Nice, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Reims Nice reis te plannen.

Voor uw reis van Reims naar Nice heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Reims naar Nice

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Reims naar Nice, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Reims Nice per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Reims Nice ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Reims Nice

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Reims en Nice, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Nice te komen.

Carpoolen Reims Nice

Carpoolen tussen Reims en Nice is perfect als u in goed gezelschap naar Nice wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Reims of Nice kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Reims naar Nice te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Reims Nice

Stad van vertrek
Reims
Frankrijk
Champagne-Ardenne
Stad van bestemming
Nice
Frankrijk
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Afstand
665 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Reims Nice
Zoeken naar accommodatie in Nice
Plan uw reis van Reims naar Nice gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Reims naar Nice gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Reims en Nice vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, OUIGO, Blablabus, FlixBus of Isilines om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Reims en Nice met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Reims en Nice

Voordelen en nadelen van vliegen van Reims naar Nice?
Snelheid Vliegen tussen Reims en Nice is de snelste manier om de 665 km tussen Reims en Nice af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Reims naar Nice, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Reims Nice hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Prijzen Vliegtickets van Reims naar Nice kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Reims naar Nice?
Bereikbaarheid Treinstations in Reims of Nice liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Landschappen Treinen tussen Reims en Nice bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Kosten Treintickets Reims-Nice kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Reims Nice kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Reims naar Nice?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Reims en Nice zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Prijzen Bustickets van Reims naar Nice zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Nice (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Reims en Nice kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Reims naar Nice zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Nice om de afstand van 665 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Reims naar Nice?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Reims en Nice is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Flexibel Carpoolen van Reims naar Nice is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Reims Nice. Ze zijn niet altijd op tijd.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.

Waar beginnen in Reims? Waar kom ik aan in Nice?

Reims vertrek busstations

Reims
Kaart
Reims Gare SNCF
Kaart

Vertrekstations in Reims

Reims
Kaart
Champagne-Ardenne-TGV
Kaart
Reims-Maison-Blanche
Kaart

Nice aankomst busstations

Nice Centre
Kaart
Nice - Terminal 1 Aéroport
Kaart
Nice Aéroport Terminal 2
Kaart

Nice Aankomst Stations

Nice-Ville
Kaart

Nice aankomst luchthavens

Nice Cote D'Azur
Kaart
Zoek naar tickets voor Reims Nice
Zoeken naar accommodatie in Nice

Bus Reims Nice

De duur van de busreis tussen Reims en Nice varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Nice rijden.

De meeste bussen tussen Reims en Nice zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Reims-Nice busticket extra kosten met zich mee.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Reims-Nice, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

Busmaatschappijen Reims Nice

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Isilines
Isilines
ALSA
ALSA
reims-paris.com
reims-paris.com
Eurolines
Eurolines
Zoek naar buskaartjes Reims Nice

Treinen Reims Nice

De gemiddelde reistijd van Reims naar Nice hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Nice zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Reims naar Nice ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Reims naar Nice. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Catering aan boord van de treinen tussen Reims en Nice, waaronder snacks, drankjes en warme maaltijden, is beschikbaar in de barrijtuigen of via een mobiele dienst.

Treinmaatschappijen van Reims naar Nice

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Reims Nice

Vluchten Reims Nice

Luchtvaartmaatschappijen Reims Nice

Hop!
Hop!
Air France
Air France
Easyjet
Easyjet
Aigle Azur
Aigle Azur
Zoek naar vluchten Reims Nice

Carpoolen Reims Nice

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Reims naar Nice zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Reims naar Nice, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Reims en Nice, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Reims Nice contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

U kunt voor de rit contact opnemen met de Reims Nice carpool chauffeur via het carpooling platform waar u uw rit heeft geboekt. Het is aanbevolen dat u de details van uw reis, zoals ophaallocatie en tijdschema, voorafgaand aan uw reis met de chauffeur bespreekt.

Carpool platform Reims Nice

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Reims Nice
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd