Aanbevolen route
Reims
Rechtstreekse reis naar Nimes met bus, carpooling, trein
Nimes
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Reims
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Parijs
Parijs
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Nimes
Nimes
Prijzen zoeken
Reims
Reizen met de trein, carpooling naar Dijon
Dijon
Reizen met de bus, carpooling naar Nimes
Nimes
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Reims naar Nimes?

Bent u van plan om van Reims naar Nimes te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Reims naar Nimes te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Reims en Nimes, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, OUIGO, Eurolines, Blablabus of Isilines) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Reims en Nimes, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Reims Nimes reis te plannen.

Voor uw reis van Reims naar Nimes heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Reims naar Nimes

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Reims naar Nimes, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Reims Nimes per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Reims Nimes ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Reims Nimes

Carpoolen tussen Reims en Nimes is perfect als u in goed gezelschap naar Nimes wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Reims of Nimes kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Reims naar Nimes te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Reims Nimes

Stad van vertrek
Reims
Frankrijk
Champagne-Ardenne
Stad van bestemming
Nimes
Frankrijk
Languedoc-Roussillon
Afstand
603 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Reims Nimes
Zoeken naar accommodatie in Nimes
Plan uw reis van Reims naar Nimes gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Reims naar Nimes gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Reims en Nimes vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, OUIGO, Eurolines, Blablabus of Isilines om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Reims en Nimes met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Reims en Nimes

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Reims naar Nimes?
Prijzen Bustickets van Reims naar Nimes zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Nimes (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Reims en Nimes kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Reims naar Nimes?
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Reims naar Nimes.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Reims naar Nimes.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Reims naar Nimes?
Landschappen Treinen tussen Reims en Nimes bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Kosten Treintickets Reims-Nimes kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.

Waar beginnen in Reims? Waar kom ik aan in Nimes?

Reims vertrek busstations

Reims
Kaart
Reims Gare SNCF
Kaart

Vertrekstations in Reims

Reims
Kaart
Champagne-Ardenne-TGV
Kaart

Nimes aankomst busstations

Nimes
Kaart
Parking Relais Nîmes Parnasse
Kaart

Nimes Aankomst Stations

Nîmes
Kaart
Zoek naar tickets voor Reims Nimes
Zoeken naar accommodatie in Nimes

Bus Reims Nimes

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Reims-Nimes varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Reims naar Nimes op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Reims en Nimes varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Nimes rijden.

De frequentie van vertrekken naar Reims vanuit Nimes varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Nimes, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Busmaatschappijen Reims Nimes

Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
Isilines
Isilines
ALSA
ALSA
FlixBus
FlixBus
reims-paris.com
reims-paris.com
Zoek naar buskaartjes Reims Nimes

Treinen Reims Nimes

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Reims en Nimes te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Treintickets van Reims naar Nimes kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

De gemiddelde reistijd van Reims naar Nimes hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Nimes zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Treinmaatschappijen van Reims naar Nimes

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Reims Nimes

Carpoolen Reims Nimes

De duur van een carpool reis tussen Reims en Nimes is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Reims naar Nimes zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Reims naar Nimes, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Carpool platform Reims Nimes

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Reims Nimes
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd