Reims
Rechtstreekse reis naar Parijs met trein, bus, carpooling
Parijs
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Reims naar Parijs?

Bent u van plan om van Reims naar Parijs te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Reims naar Parijs te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Reims en Parijs, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, OUIGO, FlixBus, Isilines of Blablabus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Reims en Parijs, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Reims Parijs reis te plannen.

Voor uw reis van Reims naar Parijs heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Reims naar Parijs

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Reims naar Parijs, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Reims Parijs per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Reims Parijs ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Reims Parijs

Carpoolen tussen Reims en Parijs is perfect als u in goed gezelschap naar Parijs wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Reims of Parijs kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Reims naar Parijs te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Reims Parijs

Stad van vertrek
Reims
Frankrijk
Champagne-Ardenne
Stad van bestemming
Parijs
Frankrijk
Île-de-France
Afstand
130 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, bus en carpooling
Zoek naar tickets voor Reims Parijs
Zoeken naar accommodatie in Parijs
Plan uw reis van Reims naar Parijs gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Reims naar Parijs gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Reims en Parijs vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, OUIGO, FlixBus, Isilines of Blablabus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Reims en Parijs met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Reims en Parijs

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Reims naar Parijs?
Milieuvriendelijk De trein Reims-Parijs wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Snelheid Treinen van Reims naar Parijs zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Flexibiliteit De treintijden van Reims Parijs kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Reims-Parijs kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Reims naar Parijs?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Reims en Parijs, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Reims naar Parijs zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Parijs (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Reistijd Bussen van Reims naar Parijs zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Parijs om de afstand van 130 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Reims en Parijs kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Reims naar Parijs?
Flexibel Carpoolen van Reims naar Parijs is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Reims en Parijs is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Reims Parijs. Ze zijn niet altijd op tijd.

Waar beginnen in Reims? Waar kom ik aan in Parijs?

Reims vertrek busstations

Reims Gare SNCF
Kaart
Reims
Kaart

Vertrekstations in Reims

Reims
Kaart
Champagne-Ardenne-TGV
Kaart
Reims-Maison-Blanche
Kaart

Parijs aankomst busstations

Paris Galliéni
Kaart
Paris-Bercy
Kaart
Paris Quai de Bercy
Kaart
Paris Hôtel de Ville
Kaart
Paris Opéra
Kaart
Marne-la-Vallée - Chessy
Kaart

Parijs Aankomst Stations

Paris-Est
Kaart
Marne-la-Vallée-Chessy
Kaart
Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV
Kaart
Zoek naar tickets voor Reims Parijs
Zoeken naar accommodatie in Parijs

Bus Reims Parijs

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Reims-Parijs busticket extra kosten met zich mee.

De frequentie van vertrekken naar Reims vanuit Parijs varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Parijs, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Reims-Parijs varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Reims naar Parijs op Vivanoda.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Reims-Parijs. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

Busmaatschappijen Reims Parijs

FlixBus
FlixBus
Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
ALSA
ALSA
reims-paris.com
reims-paris.com
Zoek naar buskaartjes Reims Parijs

Treinen Reims Parijs

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Reims naar Parijs reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Reims naar Parijs. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Reims naar Parijs reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Reims en Parijs.

Treinen tussen Reims en Parijs zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Treinmaatschappijen van Reims naar Parijs

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Reims Parijs

Carpoolen Reims Parijs

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Reims en Parijs, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Reims naar Parijs zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Reims naar Parijs, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Reims naar Parijs hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Reims Parijs contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Carpool platform Reims Parijs

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Reims Parijs
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd