Reims
Rechtstreekse reis naar Rijsel met trein, bus, carpooling
Rijsel
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Reims naar Rijsel?

Bent u van plan om van Reims naar Rijsel te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Reims naar Rijsel te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Reims en Rijsel, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, Eurostar, OUIGO, FlixBus of Isilines) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Reims en Rijsel, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Reims Rijsel reis te plannen.

Voor uw reis van Reims naar Rijsel heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Reims naar Rijsel

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Reims naar Rijsel, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Reims Rijsel per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Reims Rijsel ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Reims Rijsel

Carpoolen tussen Reims en Rijsel is perfect als u in goed gezelschap naar Rijsel wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Reims of Rijsel kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Reims naar Rijsel te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Reims Rijsel

Stad van vertrek
Reims
Frankrijk
Champagne-Ardenne
Stad van bestemming
Rijsel
Frankrijk
Noord-Pas de Calais
Afstand
168 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, bus en carpooling
Zoek naar tickets voor Reims Rijsel
Zoeken naar accommodatie in Rijsel
Plan uw reis van Reims naar Rijsel gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Reims naar Rijsel gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Reims en Rijsel vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, Eurostar, OUIGO, FlixBus of Isilines om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Reims en Rijsel met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Reims en Rijsel

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Reims naar Rijsel?
Prijzen Bustickets van Reims naar Rijsel zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Rijsel (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Reims en Rijsel zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Comfort Bussen tussen Reims en Rijsel kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Reims naar Rijsel zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Rijsel om de afstand van 168 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Reims naar Rijsel?
Voordelig Carpoolen van Reims naar Rijsel is vaak de voordeligste manier van reizen.
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Reims naar Rijsel.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Reims naar Rijsel kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Reims naar Rijsel.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Reims naar Rijsel?
Snelheid Treinen van Reims naar Rijsel zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Landschappen Treinen tussen Reims en Rijsel bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Kosten Treintickets Reims-Rijsel kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Reims Rijsel kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.

Waar beginnen in Reims? Waar kom ik aan in Rijsel?

Reims vertrek busstations

Reims Gare SNCF
Kaart
Reims
Kaart

Vertrekstations in Reims

Reims
Kaart
Champagne-Ardenne-TGV
Kaart

Rijsel aankomst busstations

Lille Europe
Kaart

Rijsel Aankomst Stations

Lille Flandres
Kaart
Lille Europe
Kaart
Zoek naar tickets voor Reims Rijsel
Zoeken naar accommodatie in Rijsel

Bus Reims Rijsel

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Reims-Rijsel varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Reims naar Rijsel op Vivanoda.

De meeste bussen tussen Reims en Rijsel zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De frequentie van vertrekken naar Reims vanuit Rijsel varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Rijsel, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Reims en Rijsel varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Rijsel rijden.

Busmaatschappijen Reims Rijsel

FlixBus
FlixBus
Isilines
Isilines
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
reims-paris.com
reims-paris.com
Zoek naar buskaartjes Reims Rijsel

Treinen Reims Rijsel

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Reims en Rijsel te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Treintickets van Reims naar Rijsel kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Reims naar Rijsel. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Reims naar Rijsel ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinmaatschappijen van Reims naar Rijsel

SNCF
SNCF
Eurostar
Eurostar
OUIGO
OUIGO
TGV Lyria
TGV Lyria
Zoek naar treintickets Reims Rijsel

Carpoolen Reims Rijsel

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Reims en Rijsel. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Reims naar Rijsel zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Reims naar Rijsel, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

De duur van een carpool reis tussen Reims en Rijsel is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Carpool platform Reims Rijsel

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Reims Rijsel
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd