Aanbevolen route
Reims
Rechtstreekse reis naar Tours met bus, trein, carpooling
Tours
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Reims
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Parijs
Parijs
Reizen met de bus, carpooling, trein naar Tours
Tours
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Reims naar Tours?

Bent u van plan om van Reims naar Tours te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Reims naar Tours te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Reims en Tours, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, OUIGO, Blablabus, ALSA of Isilines) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Reims en Tours, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Reims Tours reis te plannen.

Voor uw reis van Reims naar Tours heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Reims naar Tours

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Reims naar Tours, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Reims Tours per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Reims Tours ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Reims Tours

Carpoolen tussen Reims en Tours is perfect als u in goed gezelschap naar Tours wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Reims of Tours kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Reims naar Tours te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Reims Tours

Stad van vertrek
Reims
Frankrijk
Champagne-Ardenne
Stad van bestemming
Tours
Frankrijk
Centre-Val de Loire
Afstand
323 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Reims Tours
Zoeken naar accommodatie in Tours
Plan uw reis van Reims naar Tours gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Reims naar Tours gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Reims en Tours vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, OUIGO, Blablabus, ALSA of Isilines om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Reims en Tours met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Reims en Tours

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Reims naar Tours?
Milieuvriendelijk De trein Reims-Tours wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Snelheid Treinen van Reims naar Tours zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Flexibiliteit De treintijden van Reims Tours kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Reims-Tours kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Reims naar Tours?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Reims en Tours, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Reims naar Tours zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Tours (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Reistijd Bussen van Reims naar Tours zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Tours om de afstand van 323 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Reims en Tours kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Reims naar Tours?
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Reims naar Tours.
Flexibel Carpoolen van Reims naar Tours is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Reims naar Tours.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.

Waar beginnen in Reims? Waar kom ik aan in Tours?

Reims vertrek busstations

Reims
Kaart
Reims Gare SNCF
Kaart

Vertrekstations in Reims

Champagne-Ardenne-TGV
Kaart
Reims
Kaart

Tours aankomst busstations

Tours
Kaart

Tours Aankomst Stations

Tours
Kaart
Zoek naar tickets voor Reims Tours
Zoeken naar accommodatie in Tours

Bus Reims Tours

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Reims-Tours. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

De frequentie van vertrekken naar Reims vanuit Tours varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Tours, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Reims en Tours varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Tours rijden.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Reims-Tours varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Reims naar Tours op Vivanoda.

Busmaatschappijen Reims Tours

Blablabus
Blablabus
ALSA
ALSA
Isilines
Isilines
FlixBus
FlixBus
reims-paris.com
reims-paris.com
Zoek naar buskaartjes Reims Tours

Treinen Reims Tours

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Reims naar Tours. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

De gemiddelde reistijd van Reims naar Tours hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Tours zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Reims naar Tours reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Treintickets van Reims naar Tours kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Treinmaatschappijen van Reims naar Tours

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Reims Tours

Carpoolen Reims Tours

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Reims en Tours, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Reims naar Tours zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Reims naar Tours, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Reims Tours contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Carpool platform Reims Tours

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Reims Tours
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd