Reizen van Rennes naar Saint-Quentin

Plan uw reis van Rennes naar Saint-Quentin in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Rennes naar Saint-Quentin in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

 • Selecteer de route van uw keuze
 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Rennes
Saint-Quentin
/
 • Krijg tarieven
2
Rennes
Parijs
Saint-Quentin
/
/
/
/
 • Krijg tarieven
3
Rennes
Amiens
Saint-Quentin
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Rennes Saint-Quentin

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand411 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Rennes naar Saint-Quentin?

We bieden 3 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Rennes Saint-Quentin trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Rennes Saint-Quentin door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Rennes en Saint-Quentin op een kaart evenals de route Rennes Saint-Quentin en de verschillende verbindingspunten (St Quentin Station, TGV-Haute-Picardie Station, Rennes Station, Rennes Bus Station, Rennes Bretagne Airport) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Saint-Quentin

Alle vervoerswijzen Rennes Saint-Quentin

Lees meer informatie over elk vervoermiddel:

Carpool van Rennes naar Saint-Quentin

Carpoolen verschilt van het andere vervoermiddel vanwege een ongedefinieerde dienstregeling. Dit betekent dat bij het zoeken naar Rennes-Saint-Quentin ritten, zult u eerder geneigd zijn om die te vinden als u slechts drie dagen van tevoren (en niet twee maanden) zoekt. Dit is meer een last-minute oplossing om naar toe te gaan Saint-Quentin.

Carpoolen is een recente manier om te reizen door uw reis te delen Rennes-Saint-Quentin met andere reizigers die dezelfde route zoeken. Dit helpt de reiskosten voor zowel de bestuurder als de passagier te verlagen en vermindert ook de impact op het milieu.

trein Rennes naar Saint-Quentin

is Rennes verbonden met Saint-Quentin met een directe trein?

Ja de Rennes naar Saint-Quentin route wordt bediend door een directe trein. Het schema kan gedurende de week variëren en rechtstreekse treinen kunnen alleen op bepaalde dagen rijden. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Rennes-Saint-Quentin treinkaartje op Vivanoda.

Rennes Saint-Quentin treinbedrijven

De spoorwegen OUIGO en SNCF zijn de bedrijven waarmee u kunt reizen voor uw reis naar Saint-Quentin.
OUIGO Rennes Saint-QuentinSNCF Rennes Saint-Quentin

Regionale trein Rennes Saint-Quentin

Intercitytrein Rennes Saint-Quentin

De intercitytreinen dienden de belangrijkste steden van de route tussen Rennes en Saint-Quentin met een kortere duur in vergelijking met regionale treinen.

Hogesnelheidstrein Rennes Saint-Quentin

Dit soort treinen is de dikste manier om met de trein tussen te reizen Rennes en Saint-Quentin met een snelheidsbereik van 200 km / u tot 350 km / u.

Treinstations voor vertrek in Rennes

 • Rennes

Treinstations in Saint-Quentin

 • St Quentin
 • TGV-Haute-Picardie

Rennes naar Saint-Quentin bus

Reist alleen met de bus vanaf Rennes naar Saint-Quentin is niet mogelijk. U kunt echter andere regels volgen carpoolen, trein of vliegtuig om uw eindbestemming te bereiken Saint-Quentin.

Bus stopt binnen Rennes

Afhankelijk van het bedrijf, wordt het gevraagd aanwezig te zijn bij de bushalte in Rennes van 15 tot 30 minuten voor de aangegeven vertrektijd. Laat ten slotte uw ticket controleren door de bestuurder van Isilines, FlixBus, OUIBUS of Eurolines en stap aan boord nadat u uw bagage in het ruim hebt gelegd.

 • Rennes

Goedkope vluchten vanaf Rennes naar Saint-Quentin

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen tussen Rennes en Saint-Quentin ?

De steden van Rennes en Saint-Quentin zijn niet verbonden met een rechtstreekse vlucht, maar Hop! is de luchtvaartmaatschappij waar u naartoe kunt reizen Saint-Quentin.
Hop! Rennes Saint-Quentin

Luchthaven van vertrek over Rennes

 • RNS Rennes Bretagne

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)