Aanbevolen route
Rennes
Rechtstreekse reis naar Saint-Quentin met carpooling, trein
Saint-Quentin
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Rennes
Reizen met de vlucht, trein, bus, carpooling naar Parijs
Parijs
Reizen met de trein, carpooling naar Saint-Quentin
Saint-Quentin
Prijzen zoeken
Rennes
Reizen met de carpooling, bus naar Amiens
Amiens
Reizen met de trein, carpooling naar Saint-Quentin
Saint-Quentin
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Rennes naar Saint-Quentin?

Bent u van plan om van Rennes naar Saint-Quentin te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Rennes naar Saint-Quentin te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Rennes en Saint-Quentin, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, OUIGO, Isilines, Blablabus of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Rennes en Saint-Quentin, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Rennes Saint-Quentin reis te plannen.

Voor uw reis van Rennes naar Saint-Quentin heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Rennes naar Saint-Quentin

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Rennes naar Saint-Quentin, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Rennes Saint-Quentin per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Rennes Saint-Quentin ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Rennes Saint-Quentin

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Rennes en Saint-Quentin, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Saint-Quentin te komen.

Carpoolen Rennes Saint-Quentin

Carpoolen tussen Rennes en Saint-Quentin is perfect als u in goed gezelschap naar Saint-Quentin wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Rennes of Saint-Quentin kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Rennes naar Saint-Quentin te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Rennes Saint-Quentin

Stad van vertrek
Rennes
Frankrijk
Bretagne
Stad van bestemming
Saint-Quentin
Frankrijk
Picardië
Afstand
411 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met carpooling en trein
Zoek naar tickets voor Rennes Saint-Quentin
Zoeken naar accommodatie in Saint-Quentin
Plan uw reis van Rennes naar Saint-Quentin gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Rennes naar Saint-Quentin gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Rennes en Saint-Quentin vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, OUIGO, Isilines, Blablabus of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Rennes en Saint-Quentin met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Rennes en Saint-Quentin

Voordelen en nadelen van carpoolen van Rennes naar Saint-Quentin?
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Rennes naar Saint-Quentin.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Rennes naar Saint-Quentin.
Voordelen en nadelen van vliegen van Rennes naar Saint-Quentin?
Snelheid Vliegen tussen Rennes en Saint-Quentin is de snelste manier om de 411 km tussen Rennes en Saint-Quentin af te leggen.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Rennes Saint-Quentin hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Rennes naar Saint-Quentin?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Rennes en Saint-Quentin zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Comfort Bussen tussen Rennes en Saint-Quentin kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Rennes naar Saint-Quentin?
Milieuvriendelijk De trein Rennes-Saint-Quentin wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Kosten Treintickets Rennes-Saint-Quentin kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.

Waar beginnen in Rennes? Waar kom ik aan in Saint-Quentin?

Rennes vertrek busstations

Rennes
Kaart

Vertrekstations in Rennes

Rennes
Kaart

Vertrekluchthavens in Rennes

Rennes Bretagne
Kaart

Saint-Quentin Aankomst Stations

St Quentin
Kaart
TGV-Haute-Picardie
Kaart
Zoek naar tickets voor Rennes Saint-Quentin
Zoeken naar accommodatie in Saint-Quentin

Bus Rennes Saint-Quentin

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Rennes-Saint-Quentin busticket extra kosten met zich mee.

De duur van de busreis tussen Rennes en Saint-Quentin varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Saint-Quentin rijden.

De frequentie van vertrekken naar Rennes vanuit Saint-Quentin varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Saint-Quentin, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Busmaatschappijen Rennes Saint-Quentin

Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Zoek naar buskaartjes Rennes Saint-Quentin

Treinen Rennes Saint-Quentin

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Rennes naar Saint-Quentin reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

De gemiddelde reistijd van Rennes naar Saint-Quentin hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Saint-Quentin zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Rennes naar Saint-Quentin reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Rennes en Saint-Quentin.

Treinmaatschappijen van Rennes naar Saint-Quentin

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Rennes Saint-Quentin

Vluchten Rennes Saint-Quentin

Luchtvaartmaatschappijen Rennes Saint-Quentin

Hop!
Hop!
Zoek naar vluchten Rennes Saint-Quentin

Carpoolen Rennes Saint-Quentin

De duur van een carpool reis tussen Rennes en Saint-Quentin is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Rennes naar Saint-Quentin zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Rennes naar Saint-Quentin, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Rennes en Saint-Quentin. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Carpool platform Rennes Saint-Quentin

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Rennes Saint-Quentin

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd