Reizen van Rijsel naar Brussel

Plan uw reis van Rijsel naar Brussel in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Rijsel naar Brussel in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Rijsel
Brussel
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Rijsel Brussel

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand94 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Rijsel naar Brussel?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Rijsel Brussel trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Rijsel Brussel door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Rijsel en Brussel op een kaart evenals de route Rijsel Brussel en de verschillende verbindingspunten (Bruxelles-Midi Station, Bruxelles-Nord Bus Station, Bruxelles-Midi Bus Station, Rue du Cardinal Mercier Bus Station, Brussels Airport Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Brussel

Alle vervoerswijzen Rijsel Brussel

Voor een reis van Rijsel (Nord-Pas de Calais, Frankrijk) naar Brussel (België) met een afstand van 94 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Je hebt geluk, er is een directe Rijsel-Brussel-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Rijsel. De bus brengt je naar het busstation Bruxelles-Nord (1.7 km vanaf Brussel, België). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Brussel op tijd op het Lille Europe-busstation (op de 0.9 km de Rijsel) verschijnt.
De Rijsel Brussel-trein is direct.
De treinen Eurostar, TGV of Thalys van Eurostar, SNCF of Thalys naar Brussel vertrekken vanaf het Lille Europe-treinstation in Rijsel. Aankomst in Brussel zal zijn op Bruxelles-Midi Station (1.6 km vanuit het centrum).
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Rijsel-Brussel.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)