Reizen van Rijsel naar Rennes

Plan uw reis van Rijsel naar Rennes in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Rijsel naar Rennes in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Rijsel
Rennes
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Rijsel Rennes

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand443 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Rijsel naar Rennes?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Rijsel Rennes trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Rijsel Rennes door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Rijsel en Rennes op een kaart evenals de route Rijsel Rennes en de verschillende verbindingspunten (Rennes Station, Rennes Bus Station, Rennes Bretagne Airport, Lille Europe Station, Lille Europe Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Rennes

Alle vervoerswijzen Rijsel Rennes

Voor een reis van Rijsel (Nord-Pas de Calais, Frankrijk) naar Rennes (Bretagne, Frankrijk) met een afstand van 443 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Rijsel Rennes-trein is direct.
De treinen TGV van SNCF naar Rennes vertrekken vanaf het Lille Europe-treinstation in Rijsel. Aankomst in Rennes zal zijn op Rennes Station (1.1 km vanuit het centrum).
Je hebt geluk, er is een directe Rijsel-Rennes-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Rijsel. De bus brengt je naar het busstation Rennes (1.2 km vanaf Rennes, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Rennes op tijd op het Lille Europe-busstation (op de 0.9 km de Rijsel) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Rijsel-Rennes.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Rijsel naar Rennes kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenParijs-Rennes doe dan de rest van de reis in trein.
Verlaat Parijs aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Paris Charles De Gaulle afgelegen CDG 23 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Rennes (Rennes Bretagne Airport, IATA-code: RNS) geëxploiteerd door Hop!.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)