Reizen van Rotterdam naar Antwerpen

Plan uw reis van Rotterdam naar Antwerpen in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Rotterdam naar Antwerpen in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Rotterdam
Antwerpen
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Rotterdam Antwerpen

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand78 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Rotterdam naar Antwerpen?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Rotterdam Antwerpen trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Rotterdam Antwerpen door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Rotterdam en Antwerpen op een kaart evenals de route Rotterdam Antwerpen en de verschillende verbindingspunten (Antwerp Central Station, Antwerp Bus Station, Platinkaai - Antwerpen Bus Station, Antwerp (Berchem) Bus Station, Antwerp Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Antwerpen

Alle vervoerswijzen Rotterdam Antwerpen

Voor een reis van Rotterdam (Nederland) naar Antwerpen (België) met een afstand van 78 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Je hebt geluk, er is een directe Rotterdam-Antwerpen-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Rotterdam. De bus brengt je naar het busstation Antwerp (1.3 km vanaf Antwerpen, België). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Antwerpen op tijd op het Rotterdam-busstation (op de 0.2 km de Rotterdam) verschijnt.
De Rotterdam Antwerpen-trein is direct.
De treinen Intercity (NS Hispeed) 1200 of Thalys van Nederlandse Spoorwegen NS of Thalys naar Antwerpen vertrekken vanaf het Rotterdam Centraal-treinstation in Rotterdam. Aankomst in Antwerpen zal zijn op Antwerp Central Station (1.6 km vanuit het centrum).
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Rotterdam-Antwerpen.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)