Reizen van Rotterdam naar Brussel

Plan uw reis van Rotterdam naar Brussel in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Rotterdam naar Brussel in te gaan trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Rotterdam
Brussel
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Rotterdam Brussel

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand120 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Rotterdam naar Brussel ?

Je plant een reis vanaf Rotterdam naar Brussel en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Rotterdam Brussel? Bladeren door verschillende websites om eenvoudige informatie te krijgen en uw reis te boeken is altijd erg vervelend.

Gelukkig is Vivanoda een multimodale reisplanner die prijzen verzamelt voor bussen, carpoolen en treinen in een enkele zoekopdracht. Voer eenvoudig uw reisdatum in Brussel en Vivanoda doet de rest. Gebruik de beschikbare filters en sorteeropties om uw zoekopdracht te verfijnen volgens uw voorkeuren.

Om van te reizen Rotterdam, treinen, carpoolen of bussen van SNCB, ALSA, FlixBus, Thalys, Blablacar, Nederlandse Spoorwegen NS, OUIBUS en Eurostar zal je dragen Brussel.

Alle vervoerswijzen Rotterdam Brussel

Als je al hebt gekozen voor de vervoerswijze waarmee je wilt reizen, ga je rechtstreeks naar het speciale gedeelte:

Rotterdam naar Brussel bus

Bent u op zoek naar een bus van Rotterdam naar Brussel? Er is inderdaad een directe buslijn die deze route exploiteert.

Welke coachbedrijven om tussen te reizen Rotterdam en Brussel?

De busdienst tussen de stad Rotterdam en Brussel wordt beheerd door meerdere busmaatschappijen: FlixBus, ALSA, Eurolines en OUIBUS.

FlixBus Rotterdam BrusselALSA Rotterdam BrusselEurolines Rotterdam BrusselOUIBUS Rotterdam Brussel

Je vraagt je misschien af of het de moeite waard is om met de bus te reizen tussen Rotterdam en Brussel en wat de voordelen van deze manier van transport kunnen zijn. Hier zijn enkele redenen die u kunnen aanmoedigen om de bus naar te nemen Brussel.

 • U zult reizen van Rotterdam naar Brusselin een moderne en comfortabele bus. Verstelbare stoelen met verbeterde beenruimte en toiletten bieden het comfort dat u nodig hebt om te genieten van uw tijd aan boord.
 • Zeer lage prijzen! Op deRotterdam Brussel lijn, koeriertarieven zijn vaak onverslaanbaar in vergelijking met andere vervoerswijzen: carpoolen of trein.
 • Vergeet tijdens de zomer de hittegolf dankzij de airconditioning bijna alle Rotterdam Brussel coaches zijn uitgerust met.

Vertrek busstations in Rotterdam

U moet bij uw aankomen Rotterdam stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. In het algemeen is de bestemming 'Brussel'wordt aan de voorkant van de bus weergegeven terwijl de andere steden worden bediend. Laat uw ticket vóór het instappen aan de chauffeur zien, leg uw bagage in het ruim en ga vervolgens aan uw stoel zitten.

 • Rotterdam

Aankomst busstations in Brussel

Zodra de bus is aangekomen Brussel, controleer en verzamel uw bezittingen om niets te vergeten.

 • Bruxelles-Nord
 • Bruxelles-Midi
 • Rue du Cardinal Mercier

trein Rotterdam naar Brussel

Rotterdam Brussel spoorwegen bedrijven

Dit zijn de 3 spoorwegmaatschappijen die u tijdens uw reis kunt meenemen Brussel: Eurostar, Nederlandse Spoorwegen NS en Thalys.
Eurostar Rotterdam BrusselNederlandse Spoorwegen NS Rotterdam BrusselThalys Rotterdam Brussel

Is er een directe trein op weg naar Brussel van Rotterdam?

Ja de Rotterdam naar Brussel route wordt bediend door een directe trein. Wees voorzichtig, dit kan afhankelijk zijn van de datum van uw reis naar Brussel en er kunnen minder rechtstreekse treinen uit komen Rotterdam op bepaalde dagen. Om de goedkoopste te vinden Rotterdam-Brussel treinkaartje, wij adviseren u om een zoekopdracht op Vivanoda te starten met uw reisdatums.

Treinstations voor vertrek in Rotterdam

 • Rotterdam Centraal

Aankomst treinstations in Brussel

 • Bruxelles-Central
 • Bruxelles-Midi

Intercitytrein Rotterdam Brussel

Het treinstation tussen Rotterdam en Brussel worden bediend door intercitytreinen die sneller zijn dan regionale treinen.

Hogesnelheidstrein Rotterdam Brussel

Dat zijn treinen die op zeer hoge snelheid rijden en slechts enkele steden bedienen Rotterdam en Brussel. Ze werken vaak op speciale tracks.

Carpool van Rotterdam naar Brussel

Carpoolen verschilt van het andere vervoermiddel vanwege een ongedefinieerde dienstregeling. Je hebt dus meer kansen om te vinden Rotterdam-Brussel rijdt vijf dagen voor uw reisdatum dan drie maanden. Goede optie voor lastminute verblijf in Brussel!

De praktijk van carsharing is de laatste jaren enorm uitgebreid, dus je hebt misschien een kans om een te vinden Rotterdam-Brussel rijden. Dit heeft een zeer positieve invloed op het milieu, omdat het de capaciteit van de auto optimaliseert en het ook geld bespaart.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)