Reizen van Rotterdam naar Parijs

Plan uw reis van Rotterdam naar Parijs in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Rotterdam naar Parijs in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Rotterdam
Parijs
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Rotterdam Parijs

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand373 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Rotterdam naar Parijs?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Rotterdam Parijs trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Rotterdam Parijs door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Rotterdam en Parijs op een kaart evenals de route Rotterdam Parijs en de verschillende verbindingspunten (Paris Quai de Bercy Bus Station, Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole Bus Station, Paris-Nord Station, Gare-du-Nord Station, Paris Galliéni Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Parijs

Alle vervoerswijzen Rotterdam Parijs

Lees meer informatie over elk vervoermiddel:

Rotterdam naar Parijs bus

Er is een directe verbinding tussen de intercitybus tussen Rotterdam en Parijs.

Wat zijn de busbedrijven die de Rotterdam Parijs ?

De busroute Rotterdam Parijs wordt zonder wijzigingen geëxploiteerd door de busmaatschappijen ALSA, OUIBUS, Eurolines en FlixBus.

ALSA Rotterdam ParijsOUIBUS Rotterdam ParijsEurolines Rotterdam ParijsFlixBus Rotterdam Parijs

U kunt nog steeds twijfels hebben om erbij te komen Parijs met de bus. Daarom geven we je enkele argumenten die je kunnen overtuigen om in een bus te stappen Parijs.

 • Als de reisduur tussen Rotterdam en Parijs en zijn 373 km maakt je je een beetje zorgen en kies dan de nachtbus Rotterdam Parijs wat u een overnachting bespaart in een Parijshotel. Je zult het dan kunnen ontdekkenParijs in de vroege morgen.
 • De coaches die de Rotterdam Parijs line zijn meestal uitgerust met een airconditioningsysteem, waarmee u tijdens warme seizoenen in goede omstandigheden kunt reizen.
 • Bijna alle bussen zijn uitgerust met een wifi-verbinding, wat zeer welkom is om te reizen 373 km van de reis.

Bus stopt binnen Rotterdam

Vergeet niet om aan te komen bij het busstation in Rotterdam minstens 15 minuten, of zelfs 30 minuten, voor de geboekte vertrektijd. In het algemeen is de bestemming 'Parijs'wordt aan de voorkant van de bus weergegeven terwijl de andere steden worden bediend. Laat uw ticket vóór het instappen aan de chauffeur zien, leg uw bagage in het ruim en ga vervolgens aan uw stoel zitten.

 • Rotterdam

Bus stopt bij aankomst in Parijs

Zodra de coach stopt bij Parijs, zorg ervoor dat u niets achterlaat in uw stoel of uw ruimbagage vergeet.

 • Paris Galliéni
 • Paris-Bercy
 • Paris Bercy (centre ville)
 • Paris Quai de Bercy

Carpool van Rotterdam naar Parijs

In tegenstelling tot andere transportmiddelen, biedt autodelen reizigers geen gedefinieerde dienstregeling aan. Je hebt dus meer kansen om te vinden Rotterdam-Parijs rijdt vijf dagen voor uw reisdatum dan drie maanden. Dit is interessant voor lastminute reizen naar Parijs.

Rijden is een nieuwe manier van reizen waarmee mensen kunnen delen Rotterdam-Parijs autoritten met anderen. Dit heeft een zeer positieve invloed op het milieu, omdat het de capaciteit van de auto optimaliseert en het ook geld bespaart.

trein Rotterdam naar Parijs

Hogesnelheidstrein Rotterdam Parijs

Reizend met een snelheid tussen 200 km / u tot 350 km / u, zijn die treinen de snelste oplossing om van te vertrekken Rotterdam naar Parijs met de trein.

Intercitytrein Rotterdam Parijs

De intercitytreinen dienden de belangrijkste steden van de route tussen Rotterdam en Parijs met een kortere duur in vergelijking met regionale treinen.

Rotterdam Parijs treinbedrijven

Het treinbedrijf dat deze reis uitvoert, is Thalys.
Thalys Rotterdam Parijs

Is er een directe trein voor de Rotterdam-Parijs road?

Inderdaad, de steden van Parijs en Rotterdam zijn verbonden met een directe treinverbinding. Het schema kan gedurende de week variëren en rechtstreekse treinen kunnen alleen op bepaalde dagen rijden. Om de goedkoopste te vinden Rotterdam-Parijs treinkaartje, wij adviseren u om een zoekopdracht op Vivanoda te starten met uw reisdatums.

Treinstations voor vertrek in Rotterdam

 • Rotterdam Centraal

Aankomst treinstations in Parijs

 • Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV
 • Paris-Nord
 • Marne-la-Vallée-Chessy
 • Gare-du-Nord

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)